Kaynana!

Ailemi küçük görür gibi, üst sokaktaki çingenelerden bahsetmesi, Önemsemediğini belli ederek annemin adını sorması zaten yaraladı beni... Aileme yaptığı saygısızlıktan dolayı bir daha aramamayı düşünüyorum onu... Nişan haftası bile sadece 1 defa aramıştı beni son 1 gün kala ... Hak etmiyor ne sevgimi ne saygımı...

Önce altlı üstlü oturmazdım.
Altlı üstlü oturmayı kabul ediyorsanız ne yaparsanız yapın nasıl tavır koyarsanız koyun huzursuzluk olacaktır.

Şimdi bina yeni yapılmış iki tane de ev varmış mecbur oturacaksınız gibi görünüyor.Ancak inanın dünyanın en zor şeyini yaşayacaksınız aynı binada oturmakla.Bazi şeyleri nianlınıza da anlatabilirsiniz.Canım anneni çok seviyorum çok iyi birisi ama bazı hareketleri beni ve ailemi kırıyo sanki bizi önemsemiyo gibi davranıyo de.Sen usülünce uyarsan müdahele etsen annene bu şekilde davranmaması konusunda falan filan diye işle nişanlını.Başta onu çok seviyodum hala da seviyorum ama yavaş yavaş soğutmaya başladı kendinden de.

Erkeklere bir şey anlatırken önce annelerini övüp sonra yereceksiniz.İşte senin annen şöyle yapıyo böyle yapıyo deyince hemen aslan gibi savunmaya geçiyorlar.Önce anneni çok seviyorum çok iyi birisi falan filan deyip bi yağlayıp sonra şu konulardan dolayı beni üzüyo diye anlatın.Sakın annesinin kötü biri olduğunu fesatlık yaptığını filan anlatmayın.İşte o zaman 1-0 yenik başlarsınız olaya.

Daha evlenmeden ayrı evde oturacağım diye diretemiyorsan, o sana kapanma lafı ettiğinde bir daha ağzını açamayacağı şekilde sert bir cevap veremiyorsan, daha şimdiden nişanlının annesiyle yanında nişanlın olmadan vakit geçirip laf duyacak zemin hazırlıyorsan, evlendikten sonra mesafe falan koyamazsın. Üzgünüm çok sorun yaşayacaksın. Ayrıca aynı apartmanda onlara kapını kapatırsan asla huzurun olmaz.

kac kac kanadaya felan kac hica hoca diye kicini kaldirmislar evlenirsen her seyin en alasini yaptir en iyisini istiyorum dersin o evi begenmedim baska ev ustiyorum demezsen bununla bas edemezsin

Dini kararlar bireyseldir. Kendisi hoca oldugu icin daha iyi bilmesi gerekir ki baskiyla ibadet olmaz.bu sizin icinizden samimi bir sekilde geliyorsa yapmanizin uygun oldugu birsey. Cocuga ait sosyal dini bireysel eğitimide cocugun ebeveynleri verir. İllaki bu degerlerde bir arzusu varsa kriterlerine uygun gelin adayi secmelilerdu. Bunlari gectimde eger kayinvalide adayinizda KİBiR sezinlediyseniz bu cok itici ve kotu bir durum. Esinizle konusmalisiniz kafanizdaki sorulari ve kesinlikleeeeeee ayni binada oturmayin.hayatinizin hatasini yaparsiniz

beyaz eşya kısmı çok iğrenç, orada cevap verilmeliydi... çocuk konusunda, eğitimi hakkında en iyi kararı alacağıma emin ol dersen bi daha burnunu sokmaz sanırım. Ama de.. lütfen de!!! demedikçe uzayacak bu listen çünkü. o an yapıştırırsan cevabını ayağını denk alacaktır. sustukça devam etmesi için açık çek veriyosun

Nişanlınız ne dıyor bu eskı beyaz esyalara

şimdiden doğacak çocuğun okuluna kadar konusmussunuz "konusturmussunuz".
işiniz çok zor.birde altli ustlu oturacaksiniz simdidn kapılari acmama planı yapiyorsunuz..
iki tarafada zehir olacak bir evlilik olacak büyük ihtimal.siz evlendiginize onlar sizi nerden bulduklarina kızıp duracaklar.
bana kalırsa ya şimdiden biraz orta yollari bulmaya çalışıp idaretende olsa bir uyum sağlayın birbirinize.
yada yaşadığınız bu sorunlarin yasayacaklarinizin sadece fragmani olduğunu bilin..
hakkinizda hayırlısı olsun..

Simdiden kendini belli etmis bunlari.gorup kabul edersen evlendikten sonra tavir yaparsan sen kotu olursun.memlekette baska kisiler de var .

bnm kvde de bana hıc kızım demedı
hatta bu ıkıncı evlılıgım , eski kvde de kızım demedı hıc bana
annem de gelınıne kızım demez:)

diğer seylerde haklısın ama kızım dememesıne takılma bence

altlı ustlu oturmayı da ASLAAAAAAAAAAAAA kabul etme.

arkana dahi bakmadan kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…