• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana

aysenurt3991

Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
593
1.043
113
31
Selam kızlar ben 3aylik nisanlıyım babamla kalıyorum annemle babam ayrı nişanlımla aynı ilçedeyz ama onlar kasabada kalıyor ben ilçe merkezdeyim. Benim sıkıntm kaynanamda kayınbabamda çok iyiler ama her hafta bi işleri çıkıyor bana soylemiyorlar ama benden de gelip yardim etmemi bekliyorlar bu arada kaynım bizden iki ay sonra nişanlandi yani bi tane nişanli eltim var onlar ayni kasabadalar o ne işleri olsa yardima gidiyor o yuzden bende gitme geregi duyuyorm ama ben çalisiyorum eltim calismiyor benim bi hafta sonum var ondada kaynanamgilin isleri oluyor kendi islerimi yapamiyorum sizce her işi olduğunda yardima gitmeli miyim sonucta ben calisiyorum yoruluyorm dinlenemiyorum hic. Kafam çok karisik:KK51:

Daha evli değilsin ki gitmene gerek yok. Şimdiden alıstiriyorsunuz önüne gecemezsiniz.

Haklısınz bende aynı şeyi düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorm diye aklıma takıldı

Ay aynı bendensin sende :) eltim evlendi de ben rahat ettim şimdi hiç gerek yok canım yüz göz olmaya çok muhabbet tez ayrılık getirir biraz mesafe iyidir iyi

Back