- 12 Ocak 2014
- 32
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi creative_child
Ben olsam bu durumda orada sıkıntıdan patlıyorum, rahat edemiyorum.Gitmek de istemiyorum derim. Gidince de hiç bir işin ucundan tutmam. Sürekli hasta numarası yapar uyurum. Çok da işe yarıyor :)Merhaba Kızlar.Sormak istediğim şu:Eşiniz sizi kayınvalideye gitmeniz için zorluyor mu? Gitmek istemediğinizde büyük kavgalar çıkıyor mu? Biz genelde gittiğimizde 10 gündür orda kalıyoruz.Kvdemle aynı şehirde oturuyoruz,pek uzakta değiliz,hatta yakın sayılır.Ben de eşime dedim ki tamam oturmaya gidelim ama akşam geri döneriz.Yok illaki 10 gün kalmalıyız diye sert bir çıkış yapıyor bağırmaya başlıyor büyük bir kavga çıkıyor.Ben böyle istiyorum başkaların ne yaptıklarını senin ne düşündüğünü umrumda değil diyor.Bunu yapmakta haklı mı?Siz olsaydınız bu durumda ne gibi tepki verirdiniz.
Not : Benim annem/babam yurtdışında.Yılda bir görüyorum.Kendi imkanlarımla gidiyorum.
teşekkür ederim.
Durmadan işini gücünü yapıyorsan eşin götürür tabi. Bizimki bakıyo, annesine sadece zahmet veriyorum, gitmemem gitmemden daha hayırlı, iyisi mi şunu annesine götüreyim diyo hep annemde takılıyoruz :)Ben olsam bu durumda orada sıkıntıdan patlıyorum, rahat edemiyorum.Gitmek de istemiyorum derim. Gidince de hiç bir işin ucundan tutmam. Sürekli hasta numarası yapar uyurum. Çok da işe yarıyor :)
Ben olsam bu durumda orada sıkıntıdan patlıyorum, rahat edemiyorum.Gitmek de istemiyorum derim. Gidince de hiç bir işin ucundan tutmam. Sürekli hasta numarası yapar uyurum. Çok da işe yarıyor :)
Her gidisinizde 10 gun kalmak miEsiniz neyin kafasini yasiyor acaba,gercekten cok tuhaf..Kalmak istemesinin muhakkak bir gerekcesi olmali,neden yani, normal bir durum degil
Tamam gidiyorum de sende çık git arkandan gelecekmi seni orda kimsesiz oldugunu bildiği icin böyle yapiyo gidecek yerin olmadığını düşünüyordur kesin.Bende yaramıyor ne yazık ki zaten beni sevmez eşimin ailesi sıkıntıdan odamdan çıkmıyorum artık yeterince durduk gidelim mı deyince deli gibi bağırmaya başlıyor bu benim ailem istediğim kadar kalırım,şuanda ordayız ve dün ona konuyu açtım bana eşyalarını topla defol git o zaman dedi....
Tamam gidiyorum de sende çık git arkandan gelecekmi seni orda kimsesiz oldugunu bildiği icin böyle yapiyo gidecek yerin olmadığını düşünüyordur kesin