kaynana:(

creative_child

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
32
1
34
Merhaba Kızlar.Sormak istediğim şu:Eşiniz sizi kayınvalideye gitmeniz için zorluyor mu? Gitmek istemediğinizde büyük kavgalar çıkıyor mu? Biz genelde gittiğimizde 10 gündür orda kalıyoruz.Kvdemle aynı şehirde oturuyoruz,pek uzakta değiliz,hatta yakın sayılır.Ben de eşime dedim ki tamam oturmaya gidelim ama akşam geri döneriz.Yok illaki 10 gün kalmalıyız diye sert bir çıkış yapıyor bağırmaya başlıyor büyük bir kavga çıkıyor.Ben böyle istiyorum başkaların ne yaptıklarını senin ne düşündüğünü umrumda değil diyor.Bunu yapmakta haklı mı?Siz olsaydınız bu durumda ne gibi tepki verirdiniz.
Not : Benim annem/babam yurtdışında.Yılda bir görüyorum.Kendi imkanlarımla gidiyorum.

teşekkür ederim.

O ne öyle aynı şehirde on gün kalinirmi hiç bende olsam senin yaptığını yapardım 1 gun neyine yetmiyormuş eşini nin bari beraber oturun tam olsun

Ben olsam bu durumda orada sıkıntıdan patlıyorum, rahat edemiyorum.Gitmek de istemiyorum derim. Gidince de hiç bir işin ucundan tutmam. Sürekli hasta numarası yapar uyurum. Çok da işe yarıyor :)

Ben olsam bu durumda orada sıkıntıdan patlıyorum, rahat edemiyorum.Gitmek de istemiyorum derim. Gidince de hiç bir işin ucundan tutmam. Sürekli hasta numarası yapar uyurum. Çok da işe yarıyor :)
Durmadan işini gücünü yapıyorsan eşin götürür tabi. Bizimki bakıyo, annesine sadece zahmet veriyorum, gitmemem gitmemden daha hayırlı, iyisi mi şunu annesine götüreyim diyo hep annemde takılıyoruz :)

1 gun kaliyorum canim çıkıyor eve gelmek için. Senin kvde anlayissizmis anacim özel bişey olsa ne yapiyorsunuz 10 gun kirlimi duruyorsunuz şaşırdım yani

Her gidisinizde 10 gun kalmak mi Esiniz neyin kafasini yasiyor acaba,gercekten cok tuhaf..Kalmak istemesinin muhakkak bir gerekcesi olmali,neden yani,normal bir durum degil

Evliligimizin ilk aylarında b.kunu cikarmisti Esim. 10 dk mesafe ama orda kalmak istiyordu. Evliliğin ilk zamanlari eve akismasi lazim evliliğe alismasi lazim.
Gene gidecez diye tutturdu. Geleceksek gidelim dedim yok kalacaz ayip okur vs vs.
Konu uzadi boşanmaya getirdi.hemen bosanalim adliye yol ustu dedim. Hazirla kiyafetlerini de dedim. O gün bu gündür rahatim. İstediğimde gidip kaliyorum. Esim zorlayinca soguyirdum ister istemez.
Allah yatdimcin olsun

Karsilikli binalardayiz.en son ne zaman gittigimi hatirlamiyorum.arada gelirler banada.boyle olunca saygi sevgi oluyor arada.esim hic karismaz..bazen gunu olur esim kendi der bul bi bahane gitme bosver diye.
Ama evliligimin ilk haftalari iki gunde bir aksam caya giderdik.zamanla haftada bire sonra iki uc haftada bire cikti.is guc yogunluktsn...calisma imkaniniz varsa ise girin..kutulursunuz bu diretmelerden.dag olsa catlar.ne o oyle ya on gun..

Aynı şehirde kalmak bile saçma zaten. Bide on gün saçmalığın daniskası artık!

saçmalıkta zirve bu aileler. oğllarının turşusunu kursada rahatlasa böyle anneler. bağımlılık tedavisi diye bir şey varsa olmaları şart.

Bende yaramıyor ne yazık ki zaten beni sevmez eşimin ailesi sıkıntıdan odamdan çıkmıyorum artık yeterince durduk gidelim mı deyince deli gibi bağırmaya başlıyor bu benim ailem istediğim kadar kalırım,şuanda ordayız ve dün ona konuyu açtım bana eşyalarını topla defol git o zaman dedi....

Her gidisinizde 10 gun kalmak mi Esiniz neyin kafasini yasiyor acaba,gercekten cok tuhaf..Kalmak istemesinin muhakkak bir gerekcesi olmali,neden yani,normal bir durum degil

evet haklısısn canım ama eşime göre çok normal Türkiye'de herkes böyle yapar der.Oysa ki ben sordum ve kimse böyle yapmıyor!

Tamam gidiyorum de sende çık git arkandan gelecekmi seni orda kimsesiz oldugunu bildiği icin böyle yapiyo gidecek yerin olmadığını düşünüyordur kesin.

Evet turkiyede kimse öyle 10 günmüş 5 günmüş kalmaz hemde Gorumcen varmı onlar kaiyomu kv sinde 10 gün

Nereye gitsem hangi odaya geçsem kayınvalidem açığımı yakalamak için resmen takip ediyor.hep mutsuz hep hoşnutsuz ben elimden geleni yapmaya çalıştım hep güleryüzlü saygılı davrandım zaten yapım olarak böyleyim içim kan ağlasa da saygımdan kusur etmem ama bu kadın fitne fesat peşinde oğlunu da sürekli hep bana karşı doldurur.zaten normalde de kavga ederiz ama kayınvalideyken kavganın mktarı 5 kata çıkıyor normalde hiç söylemediği şeyleri söylüyor annesi mutlu olsun diye beni eziyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…