bız bırlıkte oturuyoruz ne yazık kı arkadaslar ve her zamankı ggıbı benı delırtmeyı basradı kayınvalde...bır kac aydır annesı de var yanımızda ınanın ona saygı da kusur etmemeye calsııyorum elımden geldıgı kadar ama bugun ınsanların ne kadar nankor oldugunu bır kez daha ogrendım....ben annesıne sureklı oflarmısım yuksek sesle cevap verırımısım..kı annesı her zman bana dua eder her fırsatta benden memnun oldugunu soyler....o kadar canımı acıttıkı bugun hıc hak etmedıgım seylerı duydum ve resmen delırdım kendımı carptım sınırden...canım cok yanıyo mutlaka yazmama gerekıyordu ıcım cok sıkkındı...elıyle hatta bana bıraz sert bı sekılde gerı ıttı allah yardım ettıkı o anda kendımı kaybetım uzerıne atlamamısım dıyorum..bıde dokunma dedıgım zaman sen kımsın dedı bana..olmek ıstedım bugun cocugum var o cok etkılendı...esımı aradım ısyerıne goturudu benı yanına hklsıısn canım ben senı bılıyorum sen bosver deyıp durdu...cok sukur kı eskısı gıbı degıl artık bana destek cıkmaya basladı...ama ıste eve geldık annesı benle konusmadı hıc oglu da ona bısye demedı..gozleım sısıtı aglamaktan..:2::2:
bız bırlıkte oturuyoruz ne yazık kı arkadaslar ve her zamankı ggıbı benı delırtmeyı basradı kayınvalde...bır kac aydır annesı de var yanımızda ınanın ona saygı da kusur etmemeye calsııyorum elımden geldıgı kadar ama bugun ınsanların ne kadar nankor oldugunu bır kez daha ogrendım....ben annesıne sureklı oflarmısım yuksek sesle cevap verırımısım..kı annesı her zman bana dua eder her fırsatta benden memnun oldugunu soyler....o kadar canımı acıttıkı bugun hıc hak etmedıgım seylerı duydum ve resmen delırdım kendımı carptım sınırden...canım cok yanıyo mutlaka yazmama gerekıyordu ıcım cok sıkkındı...elıyle hatta bana bıraz sert bı sekılde gerı ıttı allah yardım ettıkı o anda kendımı kaybetım uzerıne atlamamısım dıyorum..bıde dokunma dedıgım zaman sen kımsın dedı bana..olmek ıstedım bugun cocugum var o cok etkılendı...esımı aradım ısyerıne goturudu benı yanına hklsıısn canım ben senı bılıyorum sen bosver deyıp durdu...cok sukur kı eskısı gıbı degıl artık bana destek cıkmaya basladı...ama ıste eve geldık annesı benle konusmadı hıc oglu da ona bısye demedı..gozleım sısıtı aglamaktan..:2::2:
Esin calisiyor , Neden hala kiymet bilmeyenin yaninda
Kaliyosun ki ??
Topla esyani terk et ... Ne hamana kadar kalacaksin orda ev ustune ev olmaz...
Ayrica esinde hic samimi gelmedi bana , Ben seni biliyorjm demekle hicbisey hal olmuyor ..
Sesini cikarsin savunsun seni... Yedi yabancida ben seni biliyorum der , Eee bu neyi degistirirki!??
Kusura bakma ama , Esin senin arkanda olmus olsa
kimse cesaret edemezdi sana boyle davranmaya..
ayrica.senin misafir agirlaman hosuna gitmemisse , Kaynananin kalksin kendi agirlasin .. Hayret birsey ya!!
bana bıraz kendınızı ezdırıyosunuz hakkınızı savunamıyosunuz gibi geldi. orda sıze 'anneme ofluyosun ters konusuyosun' fln demiş, anneannede ben hıc oyle bısey yasamadım dıye sıze destek cıkmıs ama sızın nerdeyse dayak yemedıgınız kalmış. sız kendınızı savunmuyomusunuz sözel olarak? surekli aglıyomusunuz yaşadıklarınız yuzunden? cocugunuz ıcın cok uzuldum.sizi surekli gucsuz ve ezilirken görmesi hıc ıyı bı ornek degıl.
oncelıkle kendınızı savunmayı guclu durmayı ögrenın.laf söyletmeyın kendınıze ya cocukmusunuz siz..sızden cekınsın ,konusmadan önce düşünsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?