Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alanında canı saolsun almayanın da ama alsa fena olmazmış bu kaynanalar hiç gelin gönlü yapmayı bilmiyolarbenim ki hiç bir şey almadı sağolsun :)
ayyy maşallah tüü tüü nazar deymesin Allah benimkinin de huyunu değiştirmesinAy kurban olurum ben kayınvalideme. En başından beri birbirimizi çok sevdik ondan kaynaklanıyor sanırım. Evim ve mutfağım pespembeee en gördüyse pembe pembiş alır getirir halada.
Maşallah diyin
inşallah iyi günlerde kullanırlarBizde de ufak tefek bişeyler alınır. Abim şuan nişanlı annem onun için gelinimize 1 çift kişilik mikrofiber yorgan 2 yastık 1 çift kişilik battaniye 1 çift kişilik nevresim takımı 1 çift kişilik pike takımı birde hamam seti aldı. Hepsini taç tan özenerek aldı gerçekten güle güle kullanırlar inşallah
bizde de yapılır maddidurumu iyi olanlar tencere kaşık çatal takımı bile alıyokızlar ben de eşim de bursalıyız
bizde erkeğe de çeyiz yapılır
mutlaka bir tane yorgan
battaniye, gelinin arzusuna göre yatak örtüsü
2-3 nevresim takımı ve bir pike takımı
bir de hamam takımı veya gelin henüz almadıysa bornoz aile seti alınır
erkeğin uyku ve günlük giyim ihtiyaçlarını alırlar
kızlar kaynananız söz ve nişan bohçaları dışında çeyizinize bişeyler aldı mı yada alması gerekiyor mu merak ettimde
düşünmüş ama en azından sorsaymış en senin kullancağın bişey olurdu hem israf olmazdıvalla benim ki kafasına göre
hiç sormadan etmeden koca bir yün yorgan uzun baş yastığı ve dandik bir uyku seti almış
o yün yorganı yıllardır nereye koyacağımı bilemedim
bir de şu cafcaflı özel diktirilen pike takımlarından yaptırmış daha hiç kullanmadık yazık
gereksiz yere masraf yapmış yani sağolsun da insan bir danışır bir eksiğin varsa onu alıyım diye nerdee...
Benim kaynanam benden hevesli her carsıya pazara gittiginde arsr eksik ne var ne lazım onun varmı bunun varmı yak anne alma fazlasıyla var dıyorum hatta daha bugun aradı su varmı bu varmı dıyor alma bosuna dıyorum masraf yok bugun pazarda karsılastık nevresim takımı almışş sagolsunn