- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.711
- 34
hayır tek oglu ve evın en kucuguBaska oglu var mi evlendirecek ? Öbür gelinine verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır tek oglu ve evın en kucuguBaska oglu var mi evlendirecek ? Öbür gelinine verir
yok artık bu ne pişkinlik yayuh kı ne yuhh koydum bı posete ıade edelı ıkı seneye yakın oldu ınan hala goturdugum yerde aynı posette acılınıp bakılmamıs bıle cunkı bılıyor ne verdıgını
evet seviniyorlar. alındıklarının beğenilmesi hoşlarına gidiyor. anne kalbini kırmamak lazım. ben böyle hassas konularda kalp kırılmaması taraftarıyım yoksa kimse kimsenin aldığına ihtiyacı elbette yok. sağolsun benimki alır. bazı elektronik ev gereçlerimi aldı. salon takımı almış battaniye yatak örtüsü almış. biz ayrı şehirlerdeyiz geldiğinde hiç eli boş gelmez büyük küçük eline bir şey alıp gelir. benimde hoşuma gidiyor açıkçası. benim nışanlımda pek meraklı annesine çekmiş sürekli sorar beğendirip alır kargolar.Evettt benim kayinvalidem soruyor ara ara bi sey lazim mi felan. Ben hep yok aldim, herseyim var çok sükür diyordum. Ama geçen sefer yine sordu "kizim güzel porselen çaydanlik gördüm alayim mi sana " diye sordu. Ben yine hayir demekten çekindim (halbuki 2 tane -kücük ve büyük- çaydanligim var), belli ki heves ediyordu. Ama benim de hosuma gitti bu düsüncesi "Al anne dedim, karsilikli çay içeriz" diye, o da gidip aldi ertesi gün
yuhhh yaniii
çok güldürdün beni yayuh kı ne yuhh koydum bı posete ıade edelı ıkı seneye yakın oldu ınan hala goturdugum yerde aynı posette acılınıp bakılmamıs bıle cunkı bılıyor ne verdıgını
bırde bır guzel yuz gecırmıs uzerıne bende salaktımyok artık bu ne pişkinlik ya
sizinki de biraz abartılı olmuş bizde de erkeğin çeyizi olur ama o kadar abartılı olmaz heralde bizim ayrı şehirlerde olup ayrı adet olması ama ben adet falan anlamam ne o öyle adet diye herkes karışıyo daha şimdiden halası benim kına geceme karışıyoErkeğin de çeyizi olurmuş.
Evlenince öğrendim.
Kayınvalidem ben evime eşyalarımı yerleştirdikten sonra, kendisine göre eksik ya da az olan şeylerden aldı getirdi sağolsun.
Benim yatak odama ve misafir odama nevresim takımı yaptırmış, yorgan almış, bardak takımı falan almış, çaydanlık almış.
Tabi böylece artık iki kişi yaşadığım evimde 8 adet yorganım, 16 adet nevresim takımım, 5 adet çaydanlığım olmuş oldu.
Herhalde sayı böyle olmalıydı, bunları eksik gördü.
ay ılk gordugumde gozlerım yerınden fırlıcaktı kuflu ve yorganın yuzu sarı sarı lekeler vardı... kardesım verme yanı zaten senden bırsey ısteyen olmadıçok güldürdün beni ya
yıkasaymış bare nezaketenbırde bır guzel yuz gecırmıs uzerıne bende salaktım
sizinki de biraz abartılı olmuş bizde de erkeğin çeyizi olur ama o kadar abartılı olmaz heralde bizim ayrı şehirlerde olup ayrı adet olması ama ben adet falan anlamam ne o öyle adet diye herkes karışıyo daha şimdiden halası benim kına geceme karışıyo
cok nezaketlıdır..yıkasaymış bare nezaketen
Son derece 'adet'lerden uzak bir aileye sahip olmama rağmen, eşimin ailesi maalesef ki öyle.
Yapacak bir şey yok.
Kırılmasınlar diye tamam deyip geçiyorsunuz.
Bizler evleniyoruz fakat onların da en değer verdikleri insan evleniyor.
Karşılıklı hoşgörü olmalı mutlaka.
Size tavsiyem, sadece çekirdek ailenin söylediklerini ciddiye alın.
Akrabaya girilirse ohooo...
Herkese güleryüz gösterin.
Kendi isteklerinizi 3 yapıyorsanız mutlaka onların isteklerinden birini de yapmayı unutmayın.
Her şey gelip geçecek, ama söylenen sözler unutulmaz.
Siz hanımefendiliğinizden ödün vermediğiniz sürece kazanan olursunuz.
vallaha çok güldüm yacok nezaketlıdır..
ben adet peşinde değilim ben benim çeyizimi onlar yapsın ben hazıra konayım da demiyorum görüp duyduğum kadarıyla çeyize kaynanalarda bişeyler alıyo ben neler alındığını merak ediyorum sadece ben söylemeden banada almışlar alıyolarda hala hevesi oldukları için
şimdiden 2 yorgan varmış zaten pikomu ne yaptırcakmış günlük çatal kaşık takımı tencere takımı falan alıcam diyo da bilmiyorum ama baya hevesli bi de bunun çeyize benim aldıklarım var daha hediye gelceklerde var ama Allahıma çok şükür çok ta iyi anlaşıyoruzHeves başka, bana k.valide 2 yorgan yaptırmış bir de 2 nevresim takımı yorganla beraber, annemler ve teyzemlerden duyduğumda hep yorgan verilmesiydi. Ha tabii ihtiyacın olan bişeyi alayım söyle denmesi iyi değil mi iyi tabii ki, o zaman anın tadını çıkar, hevesli bir k.validen var. Benim annemin kuzeninin maddi durumu çok iyi, hevesi var diye çok beğenmiş hint takı setlerine benzeyen 2. bir set almıştı gelinine 15 bin liraya, onun haricinde nevresimler, gecelikler artık kafasına göre mi aldı, sorarak ihtiyacını mı aldı bilemiyorum ama güzel bişey tabiki..
Yandın sennnnhayır tek oglu ve evın en kucugu
yandım zaten Allah tan esım cok cok ıyıYandın sennnn
eşiniz iyiyse takmayın kaynanayı o yönden benden çok şanslıyım inşallah evlenince değişmezyandım zaten Allah tan esım cok cok ıyı
evlendıgım gun degıstı kaynanam.. gercekten etrafımdakıler bıle soyler esımı... tıp olarak benzemeyız ama gercekten ruh esımeşiniz iyiyse takmayın kaynanayı o yönden benden çok şanslıyım inşallah evlenince değişmez
En önemlisi zatenyandım zaten Allah tan esım cok cok ıyı
onlar değişirlerse ben de değişirim Allahtan sevdiceğim hep benim yanımda ne olursa olsun laf söyletmiyo banaevlendıgım gun degıstı kaynanam.. gercekten etrafımdakıler bıle soyler esımı... tıp olarak benzemeyız ama gercekten ruh esım