bende kaynanamın ben onu alcam dediklerini almıyorum aldıklarımdan almak istediği zaman da benim istediğim tarzda alması için rica ediyorumonlarda heves ediyolar. heveslerini kırmak istemiyorum. eeee gereksiz daha önce aldıklarımı almasın diye de o var anne şunu al diyorum. gereksiz harcamadanda kaçınmış oluyorum.
o kadar da olmaz ya çeyize çıkıyo sonuçta ama ya ayıp sen de kendini aldıklarınla örtün eşine annesinin aldığı küflü yorganı örtbenımkı zırnık almadıya pardon bır eskı yorgan verdı ıcı sırf kuf olmus dısınada en ucuzundan kılıf almıs yuzlemıs.. dıyorumkı bırsey kokuyor allahım ne bu sonra farkettım kı yorganmıs gozlerıme ınanamadım
hahaha goturdum gerı verdım verdıgım gıbıde duruyo ayneno kadar da olmaz ya çeyize çıkıyo sonuçta ama ya ayıp sen de kendini aldıklarınla örtün eşine annesinin aldığı küflü yorganı ört
tabi zorunlu değil ama bende bişey istemiyorum ama alması daha iyi çünkü sıfırdan bir yuva kuruluyo onunda oğlu o evde yaşıyacağı için alması daha uygun benim düşüncemHeves eder, ne ihtiyacın var alayım der bunlar başka, ben yapılması gerekiyor mu gerekmiyor mu konusunda şart olmadığını, ayıp olmayacağını, kendisine aslında düşmediğini yani zorunluluk olmadığını sadece hevesten dolayı yapabileceğini söyledim. Ha tabii bu evde dura dura küflenmiş yorganı verebileceği anlamına gelmiyor ayıp denen bişey var hiç bişey vermesin daha iyi..
Şahsen k.validem bana yapsa alır, bir süre sonra benim yerim yok yorganımda çok sen bunları kullanırsın en azından diye geri gönderirdim herhalde..
tabi zorunlu değil ama bende bişey istemiyorum ama alması daha iyi çünkü sıfırdan bir yuva kuruluyo onunda oğlu o evde yaşıyacağı için alması daha uygun benim düşüncem
Benim kaynanamda yardım eder bişey görsün hemen resmini atıyo alayım mı güzel mi falan hep sorar neler aldın neler eksik diye ona göre oda almaya çalışıyo. Sağolsun çok heveslikızlar kaynananız söz ve nişan bohçaları dışında çeyizinize bişeyler aldı mı yada alması gerekiyor mu merak ettimde
tabi ki böyle bi kural yok ben bana onu bunu al da demiyorum demem de sonra yarın öbür gün laf edilmesinden korktuğum için yapabildiğim kadar da yapıyorum zatenBenim kaynanamda yardım eder bişey görsün hemen resmini atıyo alayım mı güzel mi falan hep sorar neler aldın neler eksik diye ona göre oda almaya çalışıyo. Sağolsun çok hevesli
Sonuçta yeni bi ev ve çocuğun yaşayacak bunu da düşünerek bence ellerinden geleni yapmaları lazım, ama bi kural yok illa kaynana yardım edecek diye içinden gelen eder.
kızlar kaynananız söz ve nişan bohçaları dışında çeyizinize bişeyler aldı mı yada alması gerekiyor mu merak ettimde
benimki de soruyo da ben istemiyorum diyorum ama almış genede tupperwerden saklama kapları yorgan tencere takımı falan da
onlarda heves ediyolar. heveslerini kırmak istemiyorum. eeee gereksiz daha önce aldıklarımı almasın diye de o var anne şunu al diyorum. gereksiz harcamadanda kaçınmış oluyorum.
benımkı zırnık almadıya pardon bır eskı yorgan verdı ıcı sırf kuf olmus dısınada en ucuzundan kılıf almıs yuzlemıs.. dıyorumkı bırsey kokuyor allahım ne bu sonra farkettım kı yorganmıs gozlerıme ınanamadım
yuh kı ne yuhh koydum bı posete ıade edelı ıkı seneye yakın oldu ınan hala goturdugum yerde aynı posette acılınıp bakılmamıs bıle cunkı bılıyor ne verdıgınıEvettt benim kayinvalidem soruyor ara ara bi sey lazim mi felan. Ben hep yok aldim, herseyim var çok sükür diyordum. Ama geçen sefer yine sordu "kizim güzel porselen çaydanlik gördüm alayim mi sana " diye sordu. Ben yine hayir demekten çekindim (halbuki 2 tane -kücük ve büyük- çaydanligim var), belli ki heves ediyordu. Ama benim de hosuma gitti bu düsüncesi"Al anne dedim, karsilikli çay içeriz" diye, o da gidip aldi ertesi gün
yuhhh yaniii
yuh kı ne yuhh koydum bı posete ıade edelı ıkı seneye yakın oldu ınan hala goturdugum yerde aynı posette acılınıp bakılmamıs bıle cunkı bılıyor ne verdıgını