bende ondan korkuyorm banada müdahale ederse die ama ben susman uyaririm heralde eltim susuyo çünküo zaman alsın anasını baksın kaynınız
allah cezasını versın bole kaynanaların mubarek gunde
ınsallah ıyı gecer tatılınız
sızın esınız ole degılse ne mutlu ama sıze de sıcrayabılır dıkkat edın
ben 3 yıllık evliym o 10 bizimde kizdigimz parasini vern onlarda bska biyere gitsin hamama Kaplıcaya vs k.peder gitmiyo oda kynana fa demiyoki esim var ben gelmem siz gidin adam bayramda yanlz kalacak benmle biraz mesafelo eskiden onlar beraber de oturmuslar gecmisten gelen bir yakınlık var bana karisamiyor anlayacaginz bende bundan snra hic taviz vermeyecegm tamm oglu çağrmis olabilr o da desin siz gencsiniz kari koca gidin ama yok nerdesiz ikinci gelinseniz belkide ondandır
eltiniz kaç senelık evlıyken sız evlendınız ?
yanı eltiniz 5 6 senelık gelınıyken mesela sız geldıysenız o arada tabı eltınıze daha da yapışmıştır
ama dedıgım gıbı eğer yeni evliyseniz zamanla size de yapışır eğer o kafadaysa,
çünkü iki gelini de eşit şekilde rahatsız etmeli sadece birini bıktırp sonra diğer gelin öteki niye bakmıyor der ve kaynana ortada kalır ikisini de eşit şekilde yapışmalı
dikkat edin bence
eşinize falza kızmayın baskı yapmayın ama netıcede kaynınız cagırmıs bu sefer bole olsa bıle bır daha asla kaynana ıle tatıle gıtmeyın
şu kaynana da aman gelsın tatıl hakkı yok esınızı dogurmus bılmem ne tatıl hakkı degıl mı falan gıbı acındırmalara da aldırıs etmeyıın kayınpederınız duruyormus o da kendı kocası ıle gıtsın tatıl merakı varsa
demezler işlerine gelmez afedersiniz domuz gibi bilirler gelmemeleri gerektiğini ama işlerine gelmez.ben 3 yıllık evliym o 10 bizimde kizdigimz parasini vern onlarda bska biyere gitsin hamama Kaplıcaya vs k.peder gitmiyo oda kynana fa demiyoki esim var ben gelmem siz gidin adam bayramda yanlz kalacak benmle biraz mesafelo eskiden onlar beraber de oturmuslar gecmisten gelen bir yakınlık var bana karisamiyor anlayacaginz bende bundan snra hic taviz vermeyecegm tamm oglu çağrmis olabilr o da desin siz gencsiniz kari koca gidin ama yok nerde
şimdi iyi hoşta sırf kaynana diye bu mübarek ayda domuz gibi diye betimlemeler yapmak hoş değil..o kadın düşünmez düşünmek istemez keyif ister kendi beni götürün diye ortalığa nifak dökmemiş ki..oğlunun salaklığı karımla çocuğumla tatil yapayım dememiş hem kardeşi ve karısını (konu sahibi) hem de annesini çağırmış..burda baştan sona hatalı olan tek odun büyük kayındır.demezler işlerine gelmez afedersiniz domuz gibi bilirler gelmemeleri gerektiğini ama işlerine gelmez.
işte zaten kayınpeder gitmiyorsa ordan sorun kaynananızda kocasına yaptıramadıgını ogularından beklıyo
ins ole devam eder karısamaz sıze
insss... haklısın oglu gönlünu hos etsin bakalm bi yerde patlak verir ya hadi hayırlısıdemezler işlerine gelmez afedersiniz domuz gibi bilirler gelmemeleri gerektiğini ama işlerine gelmez.
işte zaten kayınpeder gitmiyorsa ordan sorun kaynananızda kocasına yaptıramadıgını ogularından beklıyo
ins ole devam eder karısamaz sıze
şimdi iyi hoşta sırf kaynana diye bu mübarek ayda domuz gibi diye betimlemeler yapmak hoş değil..o kadın düşünmez düşünmek istemez keyif ister kendi beni götürün diye ortalığa nifak dökmemiş ki..oğlunun salaklığı karımla çocuğumla tatil yapayım dememiş hem kardeşi ve karısını (konu sahibi) hem de annesini çağırmış..burda baştan sona hatalı olan tek odun büyük kayındır.
bunca yildir ilk defa tatile gidecekler için sikinti benceBen buyutulecek bir mesele goremedim.
siz keşke kayınbiraderlerle tatile gitmeseydiniz çok ucuza ev kiralayabilirdiniz geçen yaz 3 katlı tripleks villanın günlüğünü 100 liraya kiraladık biz çok ta memnun kaldık..siz daha küçük günlüğü 50-60 liralık bir ev kiralayıp kafanız rahat tatil yapardınız.bunca yildir ilk defa tatile gidecekler için sikinti bence
siz keşke kayınbiraderlerle tatile gitmeseydiniz çok ucuza ev kiralayabilirdiniz geçen yaz 3 katlı tripleks villanın günlüğünü 100 liraya kiraladık biz çok ta memnun kaldık..siz daha küçük günlüğü 50-60 liralık bir ev kiralayıp kafanız rahat tatil yapardınız.
Balıkesir güreye gitmiştim çok güzeldi akşamları hanımeli kokuları kaz dağının temiz havası ve kalabalık olmayan t ertemiz plajıNeredeeeeeee
Balıkesir güreye gitmiştim çok güzeldi akşamları hanımeli kokuları kaz dağının temiz havası ve kalabalık olmayan t ertemiz plajı