kaynana ile ayni odada :( :(

Valla suc kayninizda. Ceksin cezasini kardes kardes gezsinler anacigiyla

Olumlu dusunun olumlu olsun. Ne guzel iste basbasa hic tatil yapmamissiniz , cocugunuz da ona duskunmus birakir esinle eglenceli aktiviteler yaparsiniz.
Romantik anlar yasarsiniz ne guzel.
Hem kalabalikla da eglenmek guzel olur. Surekli sizinle olmayacak arada sizle arada eltinizle takilir, arada hep beraber takilirsiniz, cocuklari birakip yalniz kacarsiniz falan. Olaylara iyi yonunden bakin kadini da uzmeyin, eslerinizle bos yere tartismayin. Eltini de sakinlestirmeye bak bence.
Iyi tatiller.

benim başıma gelse aynı şey, siz gidin öyleyse ben gelmiyorum derdim. Ne anladım öyle tatilden. Kırk yılda bir değişiklik olsun diye biryere gidicem tatil yapmak yerine kaynanaya sinir olucam. Hiç gitmem daha iyi. Davet edenler de çok düşüncesizmiş.

kadın iki tane evlat büyütmüş ellerinize koca diye vermiş. ne olur bir sefer de tatile gelse sizinle. ne demek rahat edemicez. iki elti bir olmuşsunuz, yazık kadına ya. siz de annesiniz, yaşlandığınızda aynı muameleye maruz kalırsanız anlarsınız yaptığınız hatayı... ha bir de şunu merak ettim, aynı şartlarda kendi anneniz olsa birlikte tatil yapmak istemez miydiniz acaba?? aa annem çocuklara bakar canım kocişimm diye boynuna atlardınız eminim ki.

hani arkadaşlar demiş ya kaynana torunlara bakar diye..gelinler eşşek gibi çalışıp çocuklarına bakarken oğluşlar kaynanaya tatil yaptırmasın bir de

oda kaynimin odasi yla baglantili yani kv de kendi kapsindan disari çıkabilir ücteki kapı kitleniyor ama herkes kendi ailesiyle gezerken o napicak kmse basbasa kalamicak kw yi mi caydirsak napsak
kaynınızda afedersiniz nasıl bir düşüncesizmiş
bir arkadaş yazmış ona apayrı bir yer tutup çocukları da arada verseniz
yoksa toplu aile iyi tatiller !!

davet etmişler bir kere geri almak çok ayıp olur bu tatil böyle idare edin mecbur. yada kv ye ayrı oda tutun

eltinizin durumu daha da zor
siz bir öğlenleri yanyanasınız

birileri cocuguma baksn die dogrmadim ben annem dahi olsa istemezdim ki annem hayatta gelmez bizimle şartlar cok farkli esim tam 17 saatçalışıyor lokantamiz var suan yüzüme bile bakmiyo yoğunluktan e bizde yılda iki bayram tatil yapiyorz haftasonumz yok bende onunla güzel gün geçiriyim istiyorm k.babm da var onlarida ayri gönderin diyorZ ses çıkarmıyorlar

eşşek kelimesini anlayamadm ne demek istiyorsn
hani biz Türklerde bir tabir vardır ya eşşek gibi çalışmak diye..Yani siz eltinizle yemek temizlik ve çocuklarla ilgilenirken eşlerinizde anneleriyle gezip denize gidebilir mi ..hani bu da bir ihtimal..
yani Türkçe meali size karşı bir hakaret söz konusu değil ,o bir tabulaşmış kemikleşmiş teşbihtir.

içten bağlantili kitlenince koridor a açılan bi oda ama eltimin çocuklari yanında ne kadar kitlicek kapıyı

Kapıyı kilitlemek neden bir sorun olsun ki

Aile odalarında içerde bir büyük yataklı oda; dışarda da bir oda var

İki kişilik yataklı odada eltin yatacak dışardakinde de kv ve çocuklar

Kapatacak kapısını gece de kv odalarına girecek değil ya; girecekse de kendi bilir.

Ayrıca kv olmasa da çocuklar orada yatacak; tıpkı evdeki gibi yan odada; bunda da bir sakınca yok herhalde.

Eltiniz kendini doldurmasının; iyi tarafından bakın hatta kv ye de söyleyin anne sen çocuklara bak akşam; biz sabaha kadar dışarda gezer, yer içer dolaşırız diye.

Bakmayacaksa şimdiden çıngar çıkarır eltiniz; bakarım derse de orda cayamaz; sizler de karı koca keyif yaparsınız.

aynisi bende söyledim beraber oturanlar cock olnca kardes takilmiyorlar heralde bn cok sıkıntı etmiyorm yeni evliyum boeaz resmiyiz esim o dengeyi koruyor ama eltim farkli herseyinda kaynanasyla beraber eşi yüzünden birde oz halasi

eltm de cok kizdi gitmicem dio ama iyice olaylar kötü olacak

yemel temizlik olayı yok otel eltminkiler buyuk kndi kendilerine bakiyolar esim oyle bose yapmz daha gtmeden coxugu anneme veririz sen rahat edersn diyor

kitli olur grmez odalarına kv ama oglu uyanr uynmaz yaNina ugrar düşkün annesine benm cocugumu çok seviyor bkar ona eltminkiler 9 10 yasnda bkmasada olr büyükler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…