- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
Adam sevisebilecegini isin icine katmamis herladeya da dusuncesi cocuklari ona kakalar biz karilarimizi alip gezeriz midir nedir
bebeğim küçük 1.5 yasinda sıkıntı olmuyor o konu acisindan eltminkiler buyuk ama bolmeli oda ev gibiolumsuz durumlardan nasıl pay cıkaracagınıza odaklanın çocukları ona bırakıp rahatlıkla gezebılırsınız ayrıcaa ıkınız de cocuklusunuz dı mı aynı odada cocuklarınızla kalacaksınız onların yanında sevısmeyı falan dusunmuyorsunuz herhalde zira çocuklar duyarlar ve onlar ıcın buyuk travma olur bu
yanı özet olarak zaten sevısemeyeceksınız kvnın orda olmasıyla en azından cocukları bırakıp kaçamak yapabılırsınız
bebeğim küçük bizim için problem deil diğer odada ev tipi kapılar kapatıliyorZaten çocuklar var, çocukla kaldığınız odada nasıl bir özel hayatınız olabilir? Kapılar kilitleniyormuş ya ş gece herkes kendi Odasında. Gündüz de çocuklarla ilgilenir plajda kayınvalideniz. Hani çocuk olmasa hiç özel hayatınız kalmıyor diyeceğim ama çocuk da var, çocuklarla ilgilenebiliyorsa sizin için de iyi olabilir. Bir kez de onunla gidiverin. Rutine binerse sorun edersiniz.
Mesela denize havuza eşinle birlikte giremezsin, bebeğe birinin bakması gerek. Kaynanan siz denize havuza girince göz kulak olsa fena mı olur acaba diyorum.bebeğim küçük bizim için problem deil diğer odada ev tipi kapılar kapatıliyor
esimde böyle düşünüyor mantikli geliyor iyi hosts biz de hiç tatil ypmadk evlendim evleneli bu ilk ve biz Cümbür Cemaat gidiyorz o canımi sıkıyor eltim de ayni odadayz die tartışıyor eşiyle gitmeden huzurumuz kaçtıMesela denize havuza eşinle birlikte giremezsin, bebeğe birinin bakması gerek. Kaynanan siz denize havuza girince göz kulak olsa fena mı olur acaba diyorum.
ewet o ıhtımal de var valıde sultan dıye onu gezdırırlerseEvet mantikli cocuklari birakabilirler. Kadin da sonraki davete gelmez zaten oyle bisey yasayinca. Cocuklar basima kaliyo ben gezemiyorum bakici miyim diyip gelecek sene tatillwrini rahat rahat yasarlarbi de cocuklar gelinlerin basina kaliyomus kaynana geziyomus
Çıcuklar ve Kv için bir oda daha tutun
Sonuçta oda değil kişi sayısı para çoğu yerde
Siz eşlerinizle kalın Kv de çocuklara baksın Onlarla kalsın
esimde böyle düşünüyor mantikli geliyor iyi hosts biz de hiç tatil ypmadk evlendim evleneli bu ilk ve biz Cümbür Cemaat gidiyorz o canımi sıkıyor eltim de ayni odadayz die tartışıyor eşiyle gitmeden huzurumuz kaçtı
uyuduktan snra noet olmasin cogu anne babanın besik kendi odalarında onlar ne yapıyo kardes kardes yatmiyo lar herhalAyyyy su erkekler adamlarda ki kafaya bak..kv esiyle gitse keske hem coluk cocuk buyumus sonucta sevismek onlarinda hakki :) aayyy ben ne diyorum prtada bi sevisme mevzu vardi ona aklim gitti birde 1-1,5 yas cocugun yaninda sevisilir mi ki!???
Ne olacak gelsin sanki kaynanayı sırtınızda taşıyacaksınız.slm kızlar kaynim ve esi cocuklari tatile gidecez kaynim annesine de gel demiş ve kendi odasıni büyük tutup bizimle kal demiş onunda gelmeye niyeti var kocasını bırakıpeltim ve ben istemiyoruz o ayni odada yatacaklari icin ben de oglum cok düşkün ona yakasini birakmayacagi icin benim esim karışmıyor be yapsak ne etsek bilmiyoruz sakinlestirecek bişeyler söyleyin lütfen
yok odamizda agirlayacagzNe olacak gelsin sanki kaynanayı sırtınızda taşıyacaksınız.
uyuduktan snra noet olmasin cogu anne babanın besik kendi odalarında onlar ne yapıyo kardes kardes yatmiyo lar herhal