kaynana ile ayni odada :( :(

Zaten çocuklar var, çocukla kaldığınız odada nasıl bir özel hayatınız olabilir? Kapılar kilitleniyormuş ya ş gece herkes kendi Odasında. Gündüz de çocuklarla ilgilenir plajda kayınvalideniz. Hani çocuk olmasa hiç özel hayatınız kalmıyor diyeceğim ama çocuk da var, çocuklarla ilgilenebiliyorsa sizin için de iyi olabilir. Bir kez de onunla gidiverin. Rutine binerse sorun edersiniz.

bebeğim küçük 1.5 yasinda sıkıntı olmuyor o konu acisindan eltminkiler buyuk ama bolmeli oda ev gibi

bebeğim küçük bizim için problem deil diğer odada ev tipi kapılar kapatıliyor

Mesela denize havuza eşinle birlikte giremezsin, bebeğe birinin bakması gerek. Kaynanan siz denize havuza girince göz kulak olsa fena mı olur acaba diyorum.
esimde böyle düşünüyor mantikli geliyor iyi hosts biz de hiç tatil ypmadk evlendim evleneli bu ilk ve biz Cümbür Cemaat gidiyorz o canımi sıkıyor eltim de ayni odadayz die tartışıyor eşiyle gitmeden huzurumuz kaçtı

Geçmiş olsun dostum akılsız dilin cezasını maaile yatarak geçirirsiniz..arkadaşında dediği gibi insan tatilde az da olsa sevişmek ister ama hayaller paris hayatlar kaynana işte yapacak bir şey yok

ewet o ıhtımal de var valıde sultan dıye onu gezdırırlerse

Ayyyy su erkekler adamlarda ki kafaya bak..kv esiyle gitse keske hem coluk cocuk buyumus sonucta sevismek onlarinda hakki :) aayyy ben ne diyorum prtada bi sevisme mevzu vardi ona aklim gitti birde 1-1,5 yas cocugun yaninda sevisilir mi ki!???

Çıcuklar ve Kv için bir oda daha tutun

Sonuçta oda değil kişi sayısı para çoğu yerde

Siz eşlerinizle kalın Kv de çocuklara baksın Onlarla kalsın

mantıklı katılıyorum

Bu aşamada huzurunuzu kendiniz kaçırıyorsunuz

Zira sizin çocuk Kv ile arası iyiymiş

1,5 yalında çocuğu yedir için uyur denize sokmuşlar tekrar yedir içir uyur vs döngüsünde tatilin t şini anlamazsınız kalabalık olunca onlar da oyalar yemek yedirîrken falan bakarlar işiniz kolaylaşır

Kaldı ki Kv azıcık aklı başında ise sizleri gece gezmeye vs gönderir zira 1,5 yaşında çocukla akşam dondurma yemek bile hayal olabilir benimki 4 yaşında 9 da uyuyordu

Bir de arkadaşlar sevişmeye takmış da geçen bir konuya da yazdım herkes çığlık çığlığa mı sevişiyor öyle olsa komşu sesinden şikayet konuları daha fazla olur çocuk nasıl duysun sesi ya da ne sesini duyacak

Bizimki 5 yaşında odalar yanyan'a kapılar açık ya da bir evde yaşayan binlerce aile var bu kadar ses mes olmaz yani

Tatilde 3-5 günde çocuk psikolojisi bozacak kadar bir etkinlik de olmasın yani

Arkadaş, gitme yahu. Çok ciddiyim, gitme yani. Tatil bu adı üzerinde, insan dinlenmek ister, biraz gönlünce geçirmek ister zamanı. Olayın sevişmekle falan alakası yok, ne var insan çocukları ve eşiyle de, yani kendi çekirdek ailesiyle baş başa da tatil yapmak ister. Ben olsam gitmezdim.

Biz gecen yil. Abim esi 2 cocugu 1 aile odasi, ben ve esim tek oda, eltim esi 1 cocuklari+ kv ve gorumce 1 aile odasi seklinde 4 aile 3 oda kaldik. 15 gun hemde. Cok eglendik. Denize giderken biz guneslendik kv cocuklarla denizde takildi. Aksam biz diskoya eltimler gezmeye gitti kv cocuklara bakti. Bir aksam oturduk kv gorumce gezdi. Bir aksam herkes oturdu ben gorumceyle diskoya gittim. Cani isteyen aqua parka gitti digerleri o bolgedeki dostlarina muhabbete. Haydi okey partileri oyun gecesi. Sahane bir tatildi bizce. Ozellikle cocuklari kv de ye birakip kendine vakit ayirabilme buyuk cok buyuk keyifti. Bence sizde bu yonu ile dusunun ve tadina varin tatilin

Ayyyy su erkekler adamlarda ki kafaya bak..kv esiyle gitse keske hem coluk cocuk buyumus sonucta sevismek onlarinda hakki :) aayyy ben ne diyorum prtada bi sevisme mevzu vardi ona aklim gitti birde 1-1,5 yas cocugun yaninda sevisilir mi ki!???
uyuduktan snra noet olmasin cogu anne babanın besik kendi odalarında onlar ne yapıyo kardes kardes yatmiyo lar herhal

Ne olacak gelsin sanki kaynanayı sırtınızda taşıyacaksınız.

uyuduktan snra noet olmasin cogu anne babanın besik kendi odalarında onlar ne yapıyo kardes kardes yatmiyo lar herhal

Bizim bebegimizde yatak odamizda yatiyor.ama biz baska odada beraber oluyoruz.yada bebegi kendi odasina yatirip yatak odasinda beraber oluruz.kesin bisey bilmiyorum ama bebek duyar bilinc altiba kazinir filan diye endise ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…