artık çok geç gibi o gelmeyi kafasına koymuş anlaşılanslm kızlar kaynim ve esi cocuklari tatile gidecez kaynim annesine de gel demiş ve kendi odasıni büyük tutup bizimle kal demiş onunda gelmeye niyeti var kocasını bırakıpeltim ve ben istemiyoruz o ayni odada yatacaklari icin ben de oglum cok düşkün ona yakasini birakmayacagi icin benim esim karışmıyor be yapsak ne etsek bilmiyoruz sakinlestirecek bişeyler söyleyin lütfen
İlk defa gidecekseniz kvnizin gitmesi sacma olmuş ama her sene gidiyorsanız kvnizide davet etmiyosaniz bu seferlik kadinda gitmiş olsunslm kızlar kaynim ve esi cocuklari tatile gidecez kaynim annesine de gel demiş ve kendi odasıni büyük tutup bizimle kal demiş onunda gelmeye niyeti var kocasını bırakıpeltim ve ben istemiyoruz o ayni odada yatacaklari icin ben de oglum cok düşkün ona yakasini birakmayacagi icin benim esim karışmıyor be yapsak ne etsek bilmiyoruz sakinlestirecek bişeyler söyleyin lütfen
oda kaynimin odasi yla baglantili yani kv de kendi kapsindan disari çıkabilir ücteki kapı kitleniyor ama herkes kendi ailesiyle gezerken o napicak kmse basbasa kalamicak kw yi mi caydirsak napsak
Bende aynısını düşündüm.. Akşam çocukları bırakıp rahat rahat gezilebilir.Iyi de zaten iki aile gidiyorsunuz gündüz ayrı ayrı mı gezeceksiniz
Akşam Kv çocuklara bakar siz de gezersiniz
Gece de herkes odasına çekilir
Günümüzde tüm tatil yörelerinde böyle gelmiş aileler var kaynınız da öyle düşünmüştür belki
bi problemi yok :) büyük aile odası tutmus yani kapıları felan var kapanınca kimse kimseyi görmüyor gündüz herkes eşiyle çocuğuyla ayri gezintiye çıkıyor ama ovolunca onuda goturcez illaki başbaşa kalma olayi olmicak esimde diyor sen anneme ver gir suya o baksn rahat gesersz diyo
Evet mantikli cocuklari birakabilirler. Kadin da sonraki davete gelmez zaten oyle bisey yasayinca. Cocuklar basima kaliyo ben gezemiyorum bakici miyim diyip gelecek sene tatillwrini rahat rahat yasarlarolumsuz durumlardan nasıl pay cıkaracagınıza odaklanın çocukları ona bırakıp rahatlıkla gezebılırsınız ayrıcaa ıkınız de cocuklusunuz dı mı aynı odada cocuklarınızla kalacaksınız onların yanında sevısmeyı falan dusunmuyorsunuz herhalde zira çocuklar duyarlar ve onlar ıcın buyuk travma olur bu
yanı özet olarak zaten sevısemeyeceksınız kvnın orda olmasıyla en azından cocukları bırakıp kaçamak yapabılırsınız