• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ghjqwerty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
91
-37
1
Evlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
Güncellemeler
1 dk
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar

Zaten beraber yasamayi kabul etmissiniz esyayi ha simdi kullanmis ha siz gidince ne fark eder?Yatak odasi alsanizda anasi ben o gelene kadar o yatakta yaticam dese hani bu tavri anlarim, bulasik makinasi almislar kullaniyorlar diye uzulmezdim.Ondan daha onemli bir sorununuz var kaynanayla yasamak gibi…

Son düzenleme:
Evlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?

7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Babam evin en küçük çocuğu.Ve dedem annemle babam nisanlanmadan bir sene önce vefat ediyor.Babannem yalnız kalmasın diye beraber yaşamışlar.Cocuklugum hep 3 kişinin kavgasında geçti.Babam annem babannem 28 sene beraber yaşadılar.Ben bunları gördüm.Beraber oturmak istemedim.Zaten evde 2 bekar kardeşi var eşimin.2+1 ev olmazdı.Ayrildik zaten bugün de görümce şahsi story atmış oturacağım eve gidip kahvaltı yapmışlar.Midesizler nedir ki bunlara.Ben olsam o evde değil kendi evlerinde kahvaltı yaparlardı.

Zaten beraber yasamayi kabul etmissiniz esyagi ha simdi kullanmis ha siz gidince ne fark eder?Yatak odasi alsanizda anasi ben o gelene kadar o yatakta yaticam dese hani bu tavri anlarim belki bulasik makinasi almislar kullaniyorlar diye uzulmezdim ondan daha onemli bir sorununuz var kaynanayla yasamak gibi…
Benim esyam da 5 ay önce yerleşti.Gittigimde kıyafet dizicem eşim heryere birşey koymuş.Kafama göre kiyafet bile asamadim.Sinir oldum dedim ilk ben kıyafetimi asacaktim.

Zaten beraber yasamayi kabul etmissiniz esyagi ha simdi kullanmis ha siz gidince ne fark eder?Yatak odasi alsanizda anasi ben o gelene kadar o yatakta yaticam dese hani bu tavri anlarim belki bulasik makinasi almislar kullaniyorlar diye uzulmezdim ondan daha onemli bir sorununuz var kaynanayla yasamak gibi…

Kayınvalideyle beraber yaşamayı kabul etmişsiniz sorun değil, eşyaları sizden biraz önce kullanması mı sorun?
Ee zaten beraber kullanacaksınız bu kıymetli eşyaları
Kaynana ile yaşamayı kabul ettim ama ilk defa evlenecek her genç kız gibi kendi eşyalarımı ilk ben kullanmak istemiştim, kaynana ile yaşamak sorun herkese göre ama mecburen yaşıycam belki bir ihtimal o kadar kötü olmayacak iyi geçinmeyi başarırız,

7 yıl hicmi bunları konuşmadınız

Hicmi bir fikriniz olmadı 7 yıl tam evlilik durumuna gelip bunları sormakta ne bileyim

Cidden ben yaparmıyim kv ile yada yapamam diye bu soruyu kendinize hiç sormadınız mi ?
Tabiki gündeme geldi, sorun kv ile yaşamak değil ki zaten. Şu an evlerinde olan bir şeyi ilerde biz evlenince kullanalım diye alınacak olan eşyalar ile değiştirip evlenene kadar onu kullanacak olmaları...

Kaynana ile yaşamayı kabul ettim ama ilk defa evlenecek her genç kız gibi kendi eşyalarımı ilk ben kullanmak istemiştim, kaynana ile yaşamak sorun herkese göre ama mecburen yaşıycam belki bir ihtimal o kadar kötü olmayacak iyi geçinmeyi başarırız,
Kaynana yalnız kalmasin diye belki aynı binada oturabilir.Normalde aile apartmanini ilişki koçları önermiyor.Bak kendi ailen gelir.Hangi çarşafı serdigine karışır.Su icseler karışır.Esinle gezmeye gitsen karışır.Aldigin kıyafete karışır.Sen evdeki annenin sana karışmasına tahammül edebiliyor musun.Kaynanaya hiç tahammül edemezsin.

Eşya yerine altın alıp ilerde eşyalarınızı yenileyin bence ev değişme durumu da varsa

Bir ihtimal iste bir de bi ihtimal daha var.Gonlunuzden gectigi gibi olmasini dilerim ama durum degerlendirirken kucuk ayrintilarda takilip buyuk resmi gormezden gelmeyin derim.

çok saygısız insanlar bence.sana bi gram bile değer vermiyorlar, bence. Ben olsam çöpe atarım bu adamı ve hayatıma bakardım, hatta hemen. Yoksa daha çok üzerler seni çoook. Bence
Şu an evlerindeki eşyaları yengesinden kalma o ayrı eve çıkmış baya zamandır, şimdi de nişanlım evlenene kadar eşyaları değiştirmeyi düşünüyor ve bunu yaparken de aldıklarını daha evlenmeden kullanmak istemesi bana da biraz öyle geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X