işte bunu anlamak zorkaynana fobisinden ziyade evlenecegınız kişiyi baz almalısınız..Eger o kişiliği oturmus sapla samanı ayırabılen erkegı bulursanız bosverın kaynanayı gorumceyı ınanın hıc basınız agrımaz ....yeter kı erkek saglam olsun..
Son Lafı tuttum canım en iyisi odur :) bende kaynanadan yüzü gulmeyenlerdenim ama soyle duşun Evlenip Ömür boyu ağlayacağina bi kac ay ağlamışsindir .. Umarım karşına adam gibi bi adam ve cok deil normal bi aile çıkar o zaman tadından yenmez evlilik yolun acık olsun tatlımEskiden beri çevremde gördüğüm kaynana modellerinden zaten bir ön yargı ve korkum vardı.Ve yıllarca evlilikten bu yüzden uzak durdum.
Taa ki otuz yaşında evlenmeye karar verdim ki aynı dert benim başımada musallat oldu.
İsteyerek arkamdan koşarak beni isteyen kaynana söz yüzüğüm takıldığı gün bir canavara dönüştü ve 6 aylık nişanlılık dönemimde sinir hastası olmamın yanında 15 kilo vermeme neden olup beni hasta yaptı.
Ben mücadele etmeye çalışsamda nişanlımında annesine dönüp ona karşı güvenim kalmayınca attım nişanı düğüne 1 ay kala.
Düşünün nişan bohçasında alınan herşeyi ama herşeyi kullanmış oğlu geri geldiğinde bohçalar şok oldum traş makinesinin içinde sakalları duruyordu, parfümler şampuanlar losyonlar ne varsa yarılanmış bitmiş.
Çektiklerimi yazsam burda roman olur o derece yani.
Tabi sonuç olarak kurtulmuş olduğuma çok şükrediyorum.
Benim sorunum nişandan ayrılalı 4 sene oldu ve ben kimseyle görüşmeye yanaşamıyorum eskiden olan kaynana korkum artık korku üstü cinnet haline geldi ve evleneceğim kişiye bile güvenemiyeceğimi düşünüyorum çok aşırı olumsuzluk yaşadım.
Mutlaka benim gibi çok kişi bu durumu yaşamıştır ve sonradan mutlu bir adım atanda olmuştur ancak ben buna artık cesaret edemiyorum.
İnsanlar bir insanın hayalleriyle ve geleceğiyle nasıl böyle rahat oynayabiliyorlar.
Bu korku ve endişemi yenmek için ne yapmam lazım.
Zaten yaşım 34 oldu bazen hiç uğraşma böyle daha rahat diyorum, bazende daha ömrüm varsa 30 40 sene böylemi geçer diyorum.
Yaşadıklarımdan tek çıkardığım sonuç en iyi kaynana bu dünyada olmayan kaynana!!!
Eskiden beri çevremde gördüğüm kaynana modellerinden zaten bir ön yargı ve korkum vardı.Ve yıllarca evlilikten bu yüzden uzak durdum.
Taa ki otuz yaşında evlenmeye karar verdim ki aynı dert benim başımada musallat oldu.
İsteyerek arkamdan koşarak beni isteyen kaynana söz yüzüğüm takıldığı gün bir canavara dönüştü ve 6 aylık nişanlılık dönemimde sinir hastası olmamın yanında 15 kilo vermeme neden olup beni hasta yaptı.
Ben mücadele etmeye çalışsamda nişanlımında annesine dönüp ona karşı güvenim kalmayınca attım nişanı düğüne 1 ay kala.
Düşünün nişan bohçasında alınan herşeyi ama herşeyi kullanmış oğlu geri geldiğinde bohçalar şok oldum traş makinesinin içinde sakalları duruyordu, parfümler şampuanlar losyonlar ne varsa yarılanmış bitmiş.
Benim sorunum nişandan ayrılalı 4 sene oldu ve ben kimseyle görüşmeye yanaşamıyorum eskiden olan kaynana korkum artık korku üstü cinnet haline geldi ve evleneceğim kişiye bile güvenemiyeceğimi düşünüyorum çok aşırı olumsuzluk yaşadım.
Mutlaka benim gibi çok kişi bu durumu yaşamıştır ve sonradan mutlu bir adım atanda olmuştur ancak ben buna artık cesaret edemiyorum.
İnsanlar bir insanın hayalleriyle ve geleceğiyle nasıl böyle rahat oynayabiliyorlar.
Zaten yaşım 34 oldu bazen hiç uğraşma böyle daha rahat diyorum, bazende daha ömrüm varsa 30 40 sene böylemi geçer diyorum.
Yaşadıklarımdan tek çıkardığım sonuç en iyi kaynana bu dünyada olmayan kaynana!!!
Bizim örf adet konusundan alınanlar konusundan olmadı
kaynana kayınpedere alınan giysiler tabiki giyilebilir yada bohçada kullanılmış olan şeyler kullanılmamışta olsa ben zaten onları saklayıp eşime vermezdim aynen geldiği gün ijtiyacı olacaklara hepsini verdim bişey bırakmadım.
Sırf bahsettiğim konu saymakla bitmeyen iğrençliklerinden sadece biriydi.
İlk biz gönderdik eşyaları bir nişanda gelirken ki tülleri yokyu üzerinde.
kadın çamaşır sepetinden kirli kazağını bile çıkarıp tıkıştırmış poşetlere.
Öyle böyle kişiliksizmişler yazsam roman olur.
Eskiden beri çevremde gördüğüm kaynana modellerinden zaten bir ön yargı ve korkum vardı.Ve yıllarca evlilikten bu yüzden uzak durdum.
Birincisi beni ve yaşadıklarımı bilmeden "iradesiz"olduğuma karar vermeniz çok enteresan.Her kaynana sorununda nişanı atacaksan çok iradesiz bi insansın ve senle yola çıkılmaz cnm.
Burda herkesn sorunu var ama herkes nişan atıp yada boşanıp kolaya kaçmıyor. Aksine sonuna kadar savaşıyor
Bunu yaşamayan bilemez üzüntü ysşamamak imkansız ancak güçlü olmak lazım.bende geçen hafta düğünüme 1 ay kalmışken kv yüzünden, inadı yüzünden nişan atmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Hem de nişanlımla ağlaya ağlaya ayrıldık.. yaşım 26 ama şimdiden tüm insanlardan soğuttular beni güvenim sıfır ...
Umarım sizde burada övgüye mazhar olan az sayıdada olsalar o kayınvalide lerden biri olursunuzİki oğlum var bende bigün kaynana olucam
İnşallahhUmarım sizde burada övgüye mazhar olan az sayıdada olsalar o kayınvalide lerden biri olursunuz
Milyonlarca insan içinde bu kişiyi nadıl bulabilirim ki artık