Her kaynana sorununda nişanı atacaksan çok iradesiz bi insansın ve senle yola çıkılmaz cnm.
Burda herkesn sorunu var ama herkes nişan atıp yada boşanıp kolaya kaçmıyor. Aksine sonuna kadar savaşıyor
Birincisi beni ve yaşadıklarımı bilmeden "iradesiz"olduğuma karar vermeniz çok enteresan.
Ben fazlasıyla mücadele verdim kolaya kaçacak biri olsaydım daha söz günümde yaptıkları için atardım yüzüğü.
Ayrıca yazımı tam okuyup anlamamış olmalısınız ben zaten eski nişanlımın huyunun değişip annesinin lafından çıkmayan biri haline dönüşüp güvenimide kırıcı davranışlarının olduğu için bitirdiğimi belirttim.
Her olayda nişan atacak bir kalitede biri olsaydım 4 yılda atardım bir kaç kez daha ama ben öncesi ve sonrasında böyle bir eylemde bulunmadım.
Ayrıca karşımda sağlam duruşlu kişilkli bir adam olmuş olsaydı zaten bende bugün sizler gibi sadece kaynanam için içimi döküyor olurdum.
Sizin mesela evleneceğiniz evi kaynananız siz hiç görmeden haberiniz bile yokken tutsa ve oğluyla bir senaryolarla size yutturmaya çalışıp siz beğenmeyincede o evi,tezgahları pazara çıksa ne tepki verirdiniz.
Aldığınız mobilya bile o eve sığmayacak diye sizden habersiz değiştirilse ve siz ayrılacağınız gün bunu öğrenseniz ne yaparsınız.
yani sizin yuvanızda siz hariç karar alan iki kafa var ve sizin bırakın fikriniz alınmayı haberiniz bile olmuyor.
Bunlar sadece binde biri.
bana yaşadıklarım hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan sırf çıtkırıldım biri olup yüzük attan biri damgasını yapıştıramazsınız.