Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İllaki birinden çekiliyor yani ☺hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun inş
annesi ve ablası olmayan biriyle evlenmeye bakın....:) ama hala ve teyze de olmasın
ne iyi kaynanalar varda bize catmaz
Yok valla ben cadi gelin degilim sakinimdir. kayinvalidemde harika biriİyi kaynanalari da cadi gelinler kapmis
Yok valla ben cadi gelin degilim sakinimdir. kayinvalidemde harika biri
neden kullanılmıyor ?cidden bilmediğim için soruyorum.benim nişan düğün vs. hepsi bir arada oldu gibi bir şey tayin için acele ettik ondan.Nişan bohçasında alınanlar kullanılmaz.Makinesizmi kalmış aç.Neyse,hepsi bir değil be.Genellemede yapmamak lazım...
Bayanın sorunu kaynana fobisi. Esyalarin kullanilmasi degil. Kaldi ki nişan bohcasindakiler evlenene kadar kullanılmaz.bohçadakileri kullansın diye almamış mıydınız? düğünü beklemedi diye mi kızdınız? yani iade edebilirim diye saklamalı mıydı?
Aynen! Ben dügün bile istemedim. Esimin maddi durumu yoktu. Dügünü olan cogu insandan daha mutlu oldugumu dusunuyorum. Her zaman beklentileri düsük tutmali insan.nişan bohçasıymış, setmiş, bana onu taktı, bana mendil almadı, bayramda kurban kesmedi vs gibi beklentilere girince işte fobiler de başlıyor. ben de ne gaza gelmiştim nişanlıyken. inanın çok gereksiz şeyler. sonra her şey maddiyata çıkıyor. boşa külfet. tabi konu sahibinin, eski nişanlısının annesi türlü kötülükler yapmış olabilir ve bitmesi gerçekten hayırlı da olabilir. ona bir şey diyemem.
sıfır beklenti maksimum mutluluk!
neden kullanılmıyor ?cidden bilmediğim için soruyorum.benim nişan düğün vs. hepsi bir arada oldu gibi bir şey tayin için acele ettik ondan.
Burdaki yazilanlari okuyunca Allaha tekrardan şûkrediyorum ne kdar sansli bi insanim. Kayinvalidemi cok seviyorum o da beni sever kizim kizim der hep canim bitanecik kayinvalidemm
ben kayinvalidem nisanlim nisan bohcadakileri kullanmadiklari icin üzülmüstüm.
biz her isimizi nisanlim yani kocamla kendimiz yaptigimiz icin. bohca icin alisverisede ikimiz gittik. 2 anneye ayni sal ponco gibi biseyi almistik.
ikisininde cok hosuna gitmisti. annem bir kez giydi sonra kaldirdi. anne ne oldu dedim kayinvalidenin üstünde hic görmedim belki allah korusun ayrilik olursa geri göndeririz düsüncesiyle giymiyodur bende giymicem demisti.
cok üzüldüm birak allah askina dedim nisan bozulsa bile bi kumas parcasini mi takicam ben dedim. giy biz giymeniz icin aldik.
icerledim bunu aradan bi kac gün sonra nisanlima sormustum. böyle bi düsünce mi var annemde... veya süphe ayriliriz diye yoksa sen mi emin degilsin diye inmisti yaslar gözlerimden. o günden sonra ikiside giymeye basladi. arada bende atiyodum omzuma:)
uzun lafin kisasi.... hersey anlasmaya bagli. ben kvdemede demistim üstünde gördügümde seviniyorum diye......