bohçadakileri kullansın diye almamış mıydınız? düğünü beklemedi diye mi kızdınız? yani iade edebilirim diye saklamalı mıydı?
Kullandığına kızmadım okadar ama bu şekilde iade edilmez hakarettir.bohçadakileri kullansın diye almamış mıydınız? düğünü beklemedi diye mi kızdınız? yani iade edebilirim diye saklamalı mıydı?
Kim birini tavsiye etse yada bu durum vuku bulsa ilk sorduğum soru bu oluyor sonra yalnış anlıyorlar beni.Herkes aynı değildir tabi ama geneli aynı bunların mümkünse anası ölmüş veya ana kuzusu olmayan birini bul rahat edersin...
Ne kadar gizliyse artık bana denk gelmiyor bir türlüBütün kv'ler canavar degil kii... iyileride vardir elbette... bi yerlerde... cok gizli ve sakli yerlerde
Milyonlarca insan içinde bu kişiyi nadıl bulabilirim ki artıkbelki çok minik bir ihtimalle ama çok minik bir ihtimal (!) iyi bir kaynanaya denk gelirsiniz yaşınız bi hayli ilerlemiş bence siz o minik ihtimali boşverin ve ana kuzusu olmayan misal tek yaşayan birine yönelin
üffff kız ne anlatıyor ne yorm yapılıyorbohçadakileri kullansın diye almamış mıydınız? düğünü beklemedi diye mi kızdınız? yani iade edebilirim diye saklamalı mıydı?
hiç bişe olmaz valla sorun mümkünse anası ölmüş biriyle evlenin şimdiki aklım olsa bende oyle yapardımKim birini tavsiye etse yada bu durum vuku bulsa ilk sorduğum soru bu oluyor sonra yalnış anlıyorlar beni.