Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam demesek şuna namus anlayışı bile yok ahlaksızın.Kayinvaldendede suc yok suc kocan olacak adamda
Ztn esler birse demedigi icin böyle yüz buluyor kayinvaldeler amambir kizi 19 yasinda kendinden büyük kayninla ayni evde bekar 2 kayin cok igrenc akli yokmu bu kocanin rahat edemez diye.böyle adami boşiyacaksin laftan anlamIormus" Eşin seni anlıyor mu, eşin yanında mı " soruları çok boş sorular .
Eğer eşi anlasaydı kv. onu zaten yapamazdı.. Ağzını açıp hayat arkadaşına birşey diyemeyenleri tanıyorum. Annelik çok kutsal, onu asla kırmasın elbette eşler ama kibarca " o benim hayat arkadaşım ona söylenen bana soyleniyor" diyemez mi sanki erkekler !
Sizin yapacağınız sanırım, eşinize yansıtmamak, kv.nize de vicdan yapın ; kızı varsa onun üzerinden konuşun, yoksa böyle yapmasının sizi çok incittiğini anlatın.
Eşinize boşyere şikayet etmeyin.
Ztn esler birse demedigi icin böyle yüz buluyor kayinvaldeler amambir kizi 19 yasinda kendinden büyük kayninla ayni evde bekar 2 kayin cok igrenc akli yokmu bu kocanin rahat edemez diye.böyle adami boşiyacaksin laftan anlamIormus
Sonradan galiba ama sonrada olsa kocadinda iş yok bir erkek hanimini kayninla ayni evde yasatamaz annesiyle ababsiyla bile yasatamamali bana göre. Almanyada yasiyorum.burda hic bir alman kayinvaldesiyle yasamaz anlatsan gülerler. Özel hayat var sonucta. Böyle tip erkeklerden adam olmaz hastalik olur vs o ayri ama sif keyfiye yok para biriktirmek icin ic ice yasiyanlari anlamuyorum bir kadin hele yeni gelin icin eziyet. Bu kiz 19 yasinda nasil banyo yapacak evde 2 yabanci erkek varken bir eş olarak nasil düşünmez bunu hic aklim egrmiyor.Sonradan mı geldiler , baştan biliyor muydu kocası , mesajlara baktım göremedim.
Nasil yani analamdim?Valla derdimi paylaşmak amacıyla soyleyeyim.Benimkide böyle.Eşim gldimide eve melek gibi oluyor
Valla kayinvaalde kayi peder kaynimlar ozananda iliskiye girmezdim özel hayat die birsey var igrenc ötesiben boyle bı durumda kayınlarım evdeyken ilişkiye girmezdim