KAYNANA DIRDIRI

Kusura bakmayin ama bir evlilkk 2 kişi arasinda olur kimse kayinvalde kayknbaba yok kaynimis görümceymis aynk evde yaşamak zorunda degil kanunun bile böyle bu.
Yil 2015 hala kayinvaldemle oturuyorum diye yazanlar var..kabul etmeyin bir erkek kendi ayaklarnin üzerinde duramiyorsa evlenmeyin. Evlendiniz evinize kayninizi cagrip sizin rahatliginizi düsünmüyorsa sizde onu düsünmiceksiniz bukadar basit. Cekin gidin bak nasil tipis tipis gelir.ha gelmiyormu ozaman hem tazminat hemde nafaka ödesin. Niye kendinizi bukadar ezdiriyorsunuz anlamadim gitti.

Hay allahım ya resmen 4 çocuğa bakıcılık yapıyorsun bu nasıl bir iştir zihniyetttir dayanma gücüdür anlamadım ben tekrar yineliyorum ben nasıl bukadar rahat bir eşiniz olabilir ya hiç mi düşünce yok eşinizde 4 tane koca genç var evde ve sadece siz.................
Aynen öyle eşinde utanma yok demek ki

Aynen öyle eşinde utanma yok demek ki

valla Rabia811 konusahibi neden bu kadar geniş davranıyor anlamadım 4 koca erkek ya PESSS kayınları ev içinde ise hergün bunların yemeği, bulaşığı ,çamaşırı var.Kendi tek olsa ne bulsa yer yani.bunun dışında hadi onları salonda yatırmış olsa bir su içmeye gitse mutfakta mutlaka birini bulur koridorda karşılaşır bunun yanısıra afedersin bunların tuvalet sırasından konu sahibine sıra gelmez.Banyo sırasından sıra gelmez .ne bu ya kesinlikle taviz vermemesi gerekir .ANNENİZ yokmu konu sahibi bir an evvel bunlar bu şekilde kalıcı ise oraya gidin göz dağı verin derim.yoksa aksi sizi yıpratır,üzer.eşinizin buna dur demesi gerekir.taviz tavizi doğurur.

valla Rabia811 konusahibi neden bu kadar geniş davranıyor anlamadım 4 koca erkek ya PESSS kayınları ev içinde ise hergün bunların yemeği, bulaşığı ,çamaşırı var.Kendi tek olsa ne bulsa yer yani.bunun dışında hadi onları salonda yatırmış olsa bir su içmeye gitse mutfakta mutlaka birini bulur koridorda karşılaşır bunun yanısıra afedersin bunların tuvalet sırasından konu sahibine sıra gelmez.Banyo sırasından sıra gelmez .ne bu ya kesinlikle taviz vermemesi gerekir .ANNENİZ yokmu konu sahibi bir an evvel bunlar bu şekilde kalıcı ise oraya gidin göz dağı verin derim.yoksa aksi sizi yıpratır,üzer.eşinizin buna dur demesi gerekir.taviz tavizi doğurur.
Aynen katiliyorum size bizim kadinlarimizdada suc var bir aşk ugruna ic ice yaşamayi kabul ediyorsunuz sonra olan size oluyor ... akil var mantık var7

Hic anlamiyorm seni konu sahibi hadi kaynsnan yoladi ogularini kaynanada degil senin kocanda iş yok. Hicmi düşünmüyor bu kadin rahat edemez diye.
Senin aklinada şaşiyorum ailenin yanina git madem eşin hayatindan memnun kardeslerine mutlu ol ben rahatsoz oluyorum de bitti.senin ailen yokmu benim kizima böyle yapilsa bir dakila tutman o evde
Sizlancagina al pilini pirtini cok git ailenenin yanina bukadar basit.
Sonuc zaten oyle gozukuyor bir yuva kolay kurulmuyo diye sabir ettim ama hicbirseyin degisecegi yok

Ev kira arada cocuk var yoksa simdiye kendi duzenimi kurmustum
Cocukta olsa kendi düzenini kurursun cocuklar bahane etmeyin al cocugunu git ailenin yanina. Ne bicim kocaniz var okadar erkekle ayni evin icinde yaşstiyor sizi. Terbiyesiz resmen. Aklin var
Sa ailenin yanina dön. Göz dagi vermeden hic birsey olmaz kayi valdende gelir yakinda biraz kafanizi kulanin.

Bakin ben sizin aksinize dusunmuyorum lalakin adam nuh diyo oeygambr demiyo elimden gelmiyo birsey tek carem ayrilmaj zaten bunu dusunuyorum

Boşanmadan bile nafaka baglatirisin kendine ve cocuguna bizi ic icr yaşatiriyor diye bak ozaman nasil tipiş tipiş yola gelir. Ne yol biliyorsunjz ne yorgan anca kpcpk yaşta kocaya gidin sonrada cekin durun

Bakin ben sizin aksinize dusunmuyorum lalakin adam nuh diyo oeygambr demiyo elimden gelmiyo birsey tek carem ayrilmaj zaten bunu dusunuyorum

işte bende ordayım yani hemen ayrılmayı düşünmeyin göz dağı verin önce eşinize sonra ailenize bir müddet uzaklaşın anlasınlar yaptıklarının farkına varsınlar pişman olsunlar olmazlarsa başınızın çaresine bakarsınız,inşallah kolay bir süreç olur.

işte bende ordayım yani hemen ayrılmayı düşünmeyin göz dağı verin önce eşinize sonra ailenize bir müddet uzaklaşın anlasınlar yaptıklarının farkına varsınlar pişman olsunlar olmazlarsa başınızın çaresine bakarsınız,inşallah kolay bir süreç olur.
Bunu bir cok kere den3dim ayni sonuc olarak degisen birsey olmaddi

Kizlar anlayisiniz icin cok tesekkur ederim bende sizler gibi dusunuyorum yalniz bir kizim var nafakada istemiyorum sukur isim de var paramda sıkinti o degil kizimin babasiz buyumesini onun eksikligini yasamasini istedim ama savrim tukendi olmuyo bende bunun kanatindeyim sonuc olarak zaten benim icin bu evlilik yok

Kizlar anlayisiniz icin cok tesekkur ederim bende sizler gibi dusunuyorum yalniz bir kizim var nafakada istemiyorum sukur isim de var paramda sıkinti o degil kizimin babasiz buyumesini onun eksikligini yasamasini istedim ama savrim tukendi olmuyo bende bunun kanatindeyim sonuc olarak zaten benim icin bu evlilik yok
Öyle bir evde büyücegine anneannesiyle dedesiyle büyüsün. Dizi düsünmüyor esiniz kizinida düsündugu yok ayrilin. Cocuk icinde nafakanizi alin boşvermeyin.

X