Pardon evlisin ve 2 kaynin ayni evde mi bu ne igrenlikO memlekette ama kayinlarim benim yanimda 2 senelik evliyiz esimle basbasa kaldigimiz yok heo onlar var ve kayin validemde onlari kiskirtiyo bir suru is aciyorlar basima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon evlisin ve 2 kaynin ayni evde mi bu ne igrenlikO memlekette ama kayinlarim benim yanimda 2 senelik evliyiz esimle basbasa kaldigimiz yok heo onlar var ve kayin validemde onlari kiskirtiyo bir suru is aciyorlar basima
Canım işte haklısında bize yazması kolay karşıdaki insanlar cahil anlamaz ve yobaz olursa böyle olur . Omrunu yerler. Zaten anlasalardı o kadar kayın gelip yeni gelin evine yerleşmezdi
Eşin nasil kabul etti böyle sey yanani hemde kapalisinValla helal olsun bnm bi kaynim yaklasik 1 yil kaldi gecici olmasina ragmen cildirdim,tesetturluyum bn,evde surekli etek basim bagli dolanmak delirmem icin yeterliydi,ki bn yalnızliga ve esimle guzel vakit gecirmeye cok alismistim neyse ki gitti ama bnm omrum de o sirada 10 yil kisaldi cok üzüldüm.
Kabul ettigine pisman oldu sonradan tabii de bazen bazi seyler yasanmadan ders alinmiyor deyip kendini kurtariyor :)Eşin nasil kabul etti böyle sey yanani hemde kapalisin
Genç delikanlılar yeni gelin evinde yaşıyor bana kimse kızmasın konu sahibi senin anan baban yok mu diyemedi mi biz bir oğlana verdik kızımızı bu ne sapıklık diye...sen o evde rahat rahat duşa girebiliyor musun kocanla nasıl birlikte oluyorsun...madem soğudun kocandan,hazır soğumuşken ayrıl davanı aç...bu nasıl bir rezillik kaynananda kendi başını yesin sapık kadın.
Olan bana oluyo zateen hastaalik sahibi oldim su yastaBütün konuyu yorumları okudukça o kayınlar o evden gitmedikten sonra sana rahat yok ben eşimin pisliğini cekemiyom valla pes gerçekten sabirlimisin ama kendi ömründen yersin kimseye bisey olmaz o kayınlar gitmeden çocuk falan yapma
Onun umrunda degil bu konular anlamiyo hic evden gitsemde hayatlarina rahat etseler bunun derdindeler kayinlarimBen senin yerinde olsam ya kardeşlerin gider yada ben derim okadar.
Bir kadin olarak kanyinizin yaninda ne kadar rahat edebilirsiniz eşiniz hic düşünmüyormu bunu
Bende suan o durumdayim bilmiyorum aslinda bir insani kirk yil sirtinda tasi bir gun indir tasimadinder bu insanlar o cinstenBenim annecimde zamanında amcama bakmış sizin gibi her pisliği ne oldu biliyomusun annem kötü oldu kimseye iyilik yspmıcan bu zamanda . Acırsanda acınacak duruma düşersin. Hayat zor. Herkesin sınavı farklı
O memlekette ama kayinlarim benim yanimda 2 senelik evliyiz esimle basbasa kaldigimiz yok heo onlar var ve kayin validemde onlari kiskirtiyo bir suru is aciyorlar basima
Bence ailenin yanina git daha deminki yazan hakli nasil eşinle beraber oluyorsun banyo yapiOrsun 2 kaynin varken senin eşinde iş yok. Ailenin yanina dönOnun umrunda degil bu konular anlamiyo hic evden gitsemde hayatlarina rahat etseler bunun derdindeler kayinlarim
19 biri 20 biri 22 de biri birde 15 yasindaki var o da yeni gitti annesinin yanina
Onlarin olsun niye sesimi ciksramicakmisin giderim.ailemin yanina. Baysnlsr hep aman boşsnamam saniyor calişmasaniz bile bal gibi nafaka alirsin kaymakamliktan para alirsiniz cocuklariniz olsa daha. Kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil bu zamanda.ev onların mı o yuzden mi sesını çıkaramıyosun? ki öyleyse bile yine de yazık gunah sana.
bu ne yaa?? 4 yetişkin insan çıkamıyorlar mı eve?
hem çocuklarına bakıp hem de laf mı işitiyorsun.