KAYNANA DIRDIRI

Canım işte haklısında bize yazması kolay karşıdaki insanlar cahil anlamaz ve yobaz olursa böyle olur . Omrunu yerler. Zaten anlasalardı o kadar kayın gelip yeni gelin evine yerleşmezdi

Çok kızıyorum anlayışsız insanlar .

Valla helal olsun bnm bi kaynim yaklasik 1 yil kaldi gecici olmasina ragmen cildirdim,tesetturluyum bn,evde surekli etek basim bagli dolanmak delirmem icin yeterliydi,ki bn yalnızliga ve esimle guzel vakit gecirmeye cok alismistim neyse ki gitti ama bnm omrum de o sirada 10 yil kisaldi :KK43: cok üzüldüm.
Eşin nasil kabul etti böyle sey yanani hemde kapalisin

Ben senin yerinde olsam ya kardeşlerin gider yada ben derim okadar.
Bir kadin olarak kanyinizin yaninda ne kadar rahat edebilirsiniz eşiniz hic düşünmüyormu bunu

Bütün konuyu yorumları okudukça o kayınlar o evden gitmedikten sonra sana rahat yok ben eşimin pisliğini cekemiyom valla pes gerçekten sabirlimisin ama kendi ömründen yersin kimseye bisey olmaz o kayınlar gitmeden çocuk falan yapma

Genç delikanlılar yeni gelin evinde yaşıyor bana kimse kızmasın konu sahibi senin anan baban yok mu diyemedi mi biz bir oğlana verdik kızımızı bu ne sapıklık diye...sen o evde rahat rahat duşa girebiliyor musun kocanla nasıl birlikte oluyorsun...madem soğudun kocandan,hazır soğumuşken ayrıl davanı aç...bu nasıl bir rezillik kaynananda kendi başını yesin sapık kadın.

Genç delikanlılar yeni gelin evinde yaşıyor bana kimse kızmasın konu sahibi senin anan baban yok mu diyemedi mi biz bir oğlana verdik kızımızı bu ne sapıklık diye...sen o evde rahat rahat duşa girebiliyor musun kocanla nasıl birlikte oluyorsun...madem soğudun kocandan,hazır soğumuşken ayrıl davanı aç...bu nasıl bir rezillik kaynananda kendi başını yesin sapık kadın.

Cok haklisiniz sabir ediyorum gececek diyorum artik yoruldum esim anlamiyo psikolajikmen daha fazla cokuntuye ugramamaj icin birseyler ilabilir

Bütün konuyu yorumları okudukça o kayınlar o evden gitmedikten sonra sana rahat yok ben eşimin pisliğini cekemiyom valla pes gerçekten sabirlimisin ama kendi ömründen yersin kimseye bisey olmaz o kayınlar gitmeden çocuk falan yapma
Olan bana oluyo zateen hastaalik sahibi oldim su yasta

Ben senin yerinde olsam ya kardeşlerin gider yada ben derim okadar.
Bir kadin olarak kanyinizin yaninda ne kadar rahat edebilirsiniz eşiniz hic düşünmüyormu bunu
Onun umrunda degil bu konular anlamiyo hic evden gitsemde hayatlarina rahat etseler bunun derdindeler kayinlarim

Benim annecimde zamanında amcama bakmış sizin gibi her pisliği ne oldu biliyomusun annem kötü oldu kimseye iyilik yspmıcan bu zamanda . Acırsanda acınacak duruma düşersin. Hayat zor. Herkesin sınavı farklı
Bende suan o durumdayim bilmiyorum aslinda bir insani kirk yil sirtinda tasi bir gun indir tasimadinder bu insanlar o cinsten

O memlekette ama kayinlarim benim yanimda 2 senelik evliyiz esimle basbasa kaldigimiz yok heo onlar var ve kayin validemde onlari kiskirtiyo bir suru is aciyorlar basima

Yani konuyu tam anlamak için sayfalarda ilerlemek istedim fakat yukardaki gönderini okuyunca şokk yaşadım.KV UZAKTA FAKAT KAYINLARIN YANINDA o nedemek ya buna eşin nasıl razı oluyo??? yani ne yapıyolar çalışmaya falan mı geldiler !!! ki böyle bişey olsada gitsinler ev kiralasınlar gelin evinde ne işleri var ya :KK57::KK57:o kv nasıl rahat ediyor bu ne saçamalık yavvv eşin dur demesini bilmiyorsa dur demesini sen bil nereye varırsa varsın .Yani sen ev içinde dolaşmandan tut banyoda nasıl duşa giriyosun.Ben öz abim varken bile çekinirken bu insanlardaki nasıl bir rahatlık ...ayıp yani :KK47::KK47:

Onun umrunda degil bu konular anlamiyo hic evden gitsemde hayatlarina rahat etseler bunun derdindeler kayinlarim
Bence ailenin yanina git daha deminki yazan hakli nasil eşinle beraber oluyorsun banyo yapiOrsun 2 kaynin varken senin eşinde iş yok. Ailenin yanina dön

Hic anlamiyorm seni konu sahibi hadi kaynsnan yoladi ogularini kaynanada degil senin kocanda iş yok. Hicmi düşünmüyor bu kadin rahat edemez diye.
Senin aklinada şaşiyorum ailenin yanina git madem eşin hayatindan memnun kardeslerine mutlu ol ben rahatsoz oluyorum de bitti.senin ailen yokmu benim kizima böyle yapilsa bir dakila tutman o evde
Sizlancagina al pilini pirtini cok git ailenenin yanina bukadar basit.

Birkere kaynin hic birseyin olmuyor kapaliysan kapali dolaşman lazim ki eşin olmadan ayni evde bile duramazsiniz. Daha yasinda ufakmis bakiciligini bir zahmet kendi anneleri yapsin.ya cekip giderler yada ben gidip boşanma davami acarim de bukadar korkak olmayin

ev onların mı o yuzden mi sesını çıkaramıyosun? ki öyleyse bile yine de yazık gunah sana.

ev onların mı o yuzden mi sesını çıkaramıyosun? ki öyleyse bile yine de yazık gunah sana.
Onlarin olsun niye sesimi ciksramicakmisin giderim.ailemin yanina. Baysnlsr hep aman boşsnamam saniyor calişmasaniz bile bal gibi nafaka alirsin kaymakamliktan para alirsiniz cocuklariniz olsa daha. Kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil bu zamanda.

bu ne yaa?? 4 yetişkin insan çıkamıyorlar mı eve?
hem çocuklarına bakıp hem de laf mı işitiyorsun.

Hay allahım ya resmen 4 çocuğa bakıcılık yapıyorsun bu nasıl bir iştir zihniyetttir dayanma gücüdür anlamadım ben tekrar yineliyorum ben nasıl bukadar rahat bir eşiniz olabilir ya hiç mi düşünce yok eşinizde 4 tane koca genç var evde ve sadece siz.................

X