- 14 Mayıs 2015
- 113
- 66
- 29
19 biri 20 biri 22 de biri birde 15 yasindaki var o da yeni gitti annesinin yaninaAllah yardımcın olsun, yaşları kaç kayınların ayrı ev tutsunlar o ne öyle yeni evli çiftin yanında uzun süre misafir mi olurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 biri 20 biri 22 de biri birde 15 yasindaki var o da yeni gitti annesinin yaninaAllah yardımcın olsun, yaşları kaç kayınların ayrı ev tutsunlar o ne öyle yeni evli çiftin yanında uzun süre misafir mi olurmuş
Aman bacim kaynana milleti ne yapsan yaranamazsin benim basimdad var beraber oturuyoruz o benle ugrastikca ben ona cevap vermedim hep alttan aldim hep sarildim optim simdi hic tık yok kocamla onlari hic yanliz birakmadim doldurmasin diye simdi ben kiymetli oldum valla .kaynana milletiAllah yardımcın olsun. Eşin anlıyormu seni . Yalnız sana söyleyeyim haklıda olsan eşine çok söylenirsen kaynanan haklı olur eşinin gözünde
Kayinvaliden durduk yere bana sariyo ne yapacagim bilmiyorum
Ne opulur ne sevilir canim bir insan fesatsa ne diyebilirsin ki bana evlendigimde hic birsey yaomadi kayinlarimi hediye olarak yolladiAman bacim kaynana milleti ne yapsan yaranamazsin benim basimdad var beraber oturuyoruz o benle ugrastikca ben ona cevap vermedim hep alttan aldim hep sarildim optim simdi hic tık yok kocamla onlari hic yanliz birakmadim doldurmasin diye simdi ben kiymetli oldum valla .kaynana milleti
El üstünde tutması lazım seni, gelinim benim çocuklarımın kahrını çekiyor diye.19 biri 20 biri 22 de biri birde 15 yasindaki var o da yeni gitti annesinin yanina
Sorma oyle dusunmuyo elinden gelse kendide gelecek bir o kadar kisiyleEl üstünde tutması lazım seni, gelinim benim çocuklarımın kahrını çekiyor diye.
Bu insanları anlamak ne kadar zor ya
Oylr valla benim koca su katilmamis saftirikohh valla nufusunada verseydı barı kayınları
suc kocanda canım sen kımseye bakmak zorunda degılsın
ıstemıyorum demıyomusun ?Oylr valla benim koca su katilmamis saftirik
Uzerime cok geldi kayin vslidemin annesi illede yaniniza alacaksiniz diye o sira laflara dayanamafim kabul ettim keske sadece temizlij olsa her pisliklerini temizledim dusun yani bir kadin olarak agzima alamiyorum kelimeyiıstemıyorum demıyomusun ?
yda en bastan ndn kabul ettın kı ?
onların yemegı camasırı temızlıgı cekmek zorunda degılsınkı ?
valla esıne ıyı bır ders vermen lazımUzerime cok geldi kayin vslidemin annesi illede yaniniza alacaksiniz diye o sira laflara dayanamafim kabul ettim keske sadece temizlij olsa her pisliklerini temizledim dusun yani bir kadin olarak agzima alamiyorum kelimeyi
Nasil olacakki ovalla esıne ıyı bır ders vermen lazım
Sorma yoruldum sadece biktim esim benimle artik hic zaman bile gecirmiyiValla helal olsun bnm bi kaynim yaklasik 1 yil kaldi gecici olmasina ragmen cildirdim,tesetturluyum bn,evde surekli etek basim bagli dolanmak delirmem icin yeterliydi,ki bn yalnızliga ve esimle guzel vakit gecirmeye cok alismistim neyse ki gitti ama bnm omrum de o sirada 10 yil kisaldi cok üzüldüm.
Benim annecimde zamanında amcama bakmış sizin gibi her pisliği ne oldu biliyomusun annem kötü oldu kimseye iyilik yspmıcan bu zamanda . Acırsanda acınacak duruma düşersin. Hayat zor. Herkesin sınavı farklıBenI hic ankamiyo ona gore boyle seyler cok basit zaten hep o hakli
Canım işte haklısında bize yazması kolay karşıdaki insanlar cahil anlamaz ve yobaz olursa böyle olur . Omrunu yerler. Zaten anlasalardı o kadar kayın gelip yeni gelin evine yerleşmezdiKusura bakmayın ama suç sizde..
neymiş öyle kayınlar sende yaşıyor resmen. .
olmaz canım ayrılın ..
ev tutup gitsinler..
"ben seninle evlendim, kardeşlerinle değil. ."
Kayinvaliden durduk yere bana sariyo ne yapacagim bilmiyorum