Olmuyo ki ogluyla degilde sanki kendisiyle evlendimhic dinleme kaynanayi sen :))
Olmuyo ki ogluyla degilde sanki kendisiyle evlendim
Kendisi memlekette yasiyo ama herseyde parmagi var hem ogullari yanimda yetmez mibirlikte mi oturuyorsunuz
Keske oyle olsa biz kadinlar kolay kolay kulak arkasi yapamiyoruz kiduymamaya çalış başka şeyler düşün :/
evet orası öyle ama bu farklı bir durum işte. karşındaki insan söyledikelrini kulak ardı yapmazdan yuvanda huzursuzluklara sebep olabilecek bir insan . o yüzden çaba sarfetmek lazımKeske oyle olsa biz kadinlar kolay kolay kulak arkasi yapamiyoruz ki
O memlekette ama kayinlarim benim yanimda 2 senelik evliyiz esimle basbasa kaldigimiz yok heo onlar var ve kayin validemde onlari kiskirtiyo bir suru is aciyorlar basimaevet orası öyle ama bu farklı bir durum işte. karşındaki insan söyledikelrini kulak ardı yapmazdan yuvanda huzursuzluklara sebep olabilecek bir insan . o yüzden çaba sarfetmek lazım
laf mı sokuyor kv sana.. beraber mi yaşıyorsunuz
offffffff kayınların neden yanında ya bunun sürekli olması çok rahatsız ediciO memlekette ama kayinlarim benim yanimda 2 senelik evliyiz esimle basbasa kaldigimiz yok heo onlar var ve kayin validemde onlari kiskirtiyo bir suru is aciyorlar basima
Soyleyince benden kotusu yok yeter ama hem yoruldum artik ama anlamiyooffffffff kayınların neden yanında ya bunun sürekli olması çok rahatsız edici
eşinle konuşup çözüm bulman en doğrusu
Keske hep oyle olsa insanin sabri bir yere kadar ben yaranamiyorumSende ona sar..
Salla ne dinliyorsub ki , dinlemis gobi yap he he de gec .
Simdi yorumları okudum da birde ogluri sende kaliyormus, esinle konus ve buna bir cözüm bulun bence.Keske hep oyle olsa insanin sabri bir yere kadar ben yaranamiyorum
Dinlemiyo beni soylesem ben kotuyum n3 yspacagim bilmiyorum iyice sogudum esimden bileSimdi yorumları okudum da birde ogluri sende kaliyormus, esinle konus ve buna bir cözüm bulun bence.
BenI hic ankamiyo ona gore boyle seyler cok basit zaten hep o hakliAllah yardımcın olsun. Eşin anlıyormu seni . Yalnız sana söyleyeyim haklıda olsan eşine çok söylenirsen kaynanan haklı olur eşinin gözünde