bunları yaşamayan yok malesef bende bkmıştım allahtan çokk uzaklardayım haftada bi telde konuşuyorum o kadarBu büyük platformda bana da destek olacak arkadaşlar vardır sanırım.Ben 1 yıllık evliyim eşimin annesi baştan beni isterken nişan döneminde alınacak eşyadan takılacak takıya kadar karışıp beni dışlamaya bana hükmetmeye çalıştı bende çok disiplinli biriyim taviz vermem doğrularımdan kısa sürede düğünümüz oldu ama 1 yıl boyunca herşeye karışıp sürekli eşime beni şikayet edip arkamdan dolaplar çevirmeye başladı ve hala devam ediyor bende bıktım artık üstüme bile yürüdü ki ben çok asabi biriyken sırf eşimin hatrına susuyorum ama doldum taştım artık eşimden bile soğur oldum evliliğimize bile karışıyo eşimde tepki almaya başladı ama ben tahammül edemiyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum lütfen bana da akıl verinnnnnn
dediklerinize katılıyorum bende böyle davranmaya çalışıyorum o tam lafı herkesin ortasında soktugunda ben sessiz bekliyorum ama içim kaynıyor kulak tıpası takıp yanına gidesim geliyor ya insan kendi cinsinden bu kadar neden nefret ederki sevmiyosan görüşme dimi yok illa karışacak bişey deil olan oğluna oluyo eşim artık bana destek şükür ama hala içinde umudu var annesi beni severde herşey toz pembe olur diye oda olmadıkça yıkılıyo oda bekar olanlara da tavsiyem 1 ay kaynananızla aynı ortamda kalın öyle evlenin çünkü cidden sıkı rakipler malesef hatta benimki gibiler nefret içerikliler
dediklerinize katılıyorum bende böyle davranmaya çalışıyorum o tam lafı herkesin ortasında soktugunda ben sessiz bekliyorum ama içim kaynıyor kulak tıpası takıp yanına gidesim geliyor ya insan kendi cinsinden bu kadar neden nefret ederki sevmiyosan görüşme dimi yok illa karışacak bişey deil olan oğluna oluyo eşim artık bana destek şükür ama hala içinde umudu var annesi beni severde herşey toz pembe olur diye oda olmadıkça yıkılıyo oda bekar olanlara da tavsiyem 1 ay kaynananızla aynı ortamda kalın öyle evlenin çünkü cidden sıkı rakipler malesef hatta benimki gibiler nefret içerikliler
kv ile yakınmı oturuyorsun cnm?Bu büyük platformda bana da destek olacak arkadaşlar vardır sanırım.Ben 1 yıllık evliyim eşimin annesi baştan beni isterken nişan döneminde alınacak eşyadan takılacak takıya kadar karışıp beni dışlamaya bana hükmetmeye çalıştı bende çok disiplinli biriyim taviz vermem doğrularımdan kısa sürede düğünümüz oldu ama 1 yıl boyunca herşeye karışıp sürekli eşime beni şikayet edip arkamdan dolaplar çevirmeye başladı ve hala devam ediyor bende bıktım artık üstüme bile yürüdü ki ben çok asabi biriyken sırf eşimin hatrına susuyorum ama doldum taştım artık eşimden bile soğur oldum evliliğimize bile karışıyo eşimde tepki almaya başladı ama ben tahammül edemiyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum lütfen bana da akıl verinnnnnn
bizde de tam tersi, kayınbabam beterdir kadın gibi herşeyin içinde. kaynanam sakin ama kayınpeder fena. aşırı meraklı evime geldiğinde her yeri karıştırır bende çok kızarım ama eşim boşver annem meraklı olmasın da babam olsun diyor gel de çatlama sinirinden herkesin var işte başında bir tane sorunlu.Bu büyük platformda bana da destek olacak arkadaşlar vardır sanırım.Ben 1 yıllık evliyim eşimin annesi baştan beni isterken nişan döneminde alınacak eşyadan takılacak takıya kadar karışıp beni dışlamaya bana hükmetmeye çalıştı bende çok disiplinli biriyim taviz vermem doğrularımdan kısa sürede düğünümüz oldu ama 1 yıl boyunca herşeye karışıp sürekli eşime beni şikayet edip arkamdan dolaplar çevirmeye başladı ve hala devam ediyor bende bıktım artık üstüme bile yürüdü ki ben çok asabi biriyken sırf eşimin hatrına susuyorum ama doldum taştım artık eşimden bile soğur oldum evliliğimize bile karışıyo eşimde tepki almaya başladı ama ben tahammül edemiyorum ne yapsam nasıl davransam bilemiyorum lütfen bana da akıl verinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?