- 9 Ocak 2022
- 31
- 31
- 18
- Konu Sahibi oguzweannesi
Kızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
Son düzenleme: