• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oguzweannesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
31
31
18
Kızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için

Son düzenleme:
Kim verdiği sözleri tutuyor ki
Heleki evlilikte? " birarada olur sanmıştım, ama ev üzerine ev olmuyormuş " deyip eşinize şart koşacaksınız. Hem zaten bir gün cıkmayacakmısınız ordan? İllaki kanlı bıçaklı olana kadar birlikte mi olacaksınız

Cılkınız cıkmış sizin o yüzden eşinize ayrı ev bulmasını söyleyin.

Kızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor hamileyim ve riskli gebelik geçiriyorum iş yapacak durumda değilim ona rağmen neler yaptı bana annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın yok çocuk niye yaptın falan diye lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin sıkıntıdan kasılmalar oluyo güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
Valla çok büyük bir hata yapmışsınız kabul etmekle. Siz bunları çekerken sevgili kocanız nerede? O ne tepki veriyor annesine? Olay kocanızda çözülüyor kabul edin. Eve dönerseniz çocuk doğunca daha büyük sıkıntılar yaşayacaksınız bebeği de sizden kıskanacak. Ayrı eve çıkmadan dönmeyin bari

Valla çok büyük bir hata yapmışsınız kabul etmekle. Siz bunları çekerken sevgili kocanız nerede? O ne tepki veriyor annesine? Olay kocanızda çözülüyor kabul edin. Eve dönerseniz çocuk doğunca daha büyük sıkıntılar yaşayacaksınız bebeği de sizden kıskanacak. Ayrı eve çıkmadan dönmeyin bari
Kocamı savunan bir şey yazmadım ki zaten . Annem sana naptı vay annemin ne zararı var kafasında ulan daha napacak aklım almıyor diyorum kavga çıkarıyor yalandan

Allah yardımcın olsun da neden hemen boşanma eşinle konuş ayrı eve çıkın 😐

Kim verdiği sözleri tutuyor ki
Heleki evlilikte? " birarada olur sanmıştım, ama ev üzerine ev olmuyormuş " deyip eşinize şart koşacaksınız. Hem zaten bir gün cıkmayacakmısınız ordan? İllaki kanlı bıçaklı olana kadar birlikte mi olacaksınız

Cılkınız cıkmış sizin o yüzden eşinize ayrı ev bulmasını söyleyin.
Defalarca konuştum işine gelmiyosa boşan der veya en iyi ihtimalle yalandan surat asar kavga çıkarır lanet olsun gerçekten yaka silkeledim nasıl bir insanmış .

Kızlar ben bir eşseklik ettim evlenirken beraber oturmayı kabul ettim aslında çok direttim ama eşim 1 sene idare et benim için diyince 6 senenin hatrına tamam dedim . Ama annesinin şeytan olduğunu nerden bilecektim kadın tam bir pislik evde kimse yokken ağza alınmayacak küfür hakaret eder hizmetçi muamelesi yapar 40 bardak yıkasam 1 tane yıkamasam dünyanın hakaretlerini eder tabi bunu benim bile duydugumdan habersiz kuytu köşelerde söylenir arkamdan . Oğluyla kıskanır mutlu olmamızı çekemez aldığım peynire kadar hesap veririm . Sürekli yatak odamı kurcalar karıştırır. Kocamla bir laf ettiğimi bilmem her lafa ama her lafa girer gece biz yatana kadar uyku gözünden aksa gidip yatmaz başımızı bekler . Her seyimi gider millete anlatır . Daha sayamayacm kadar çok pislikler yapıyor hamileyim ve riskli gebelik geçiriyorum iş yapacak durumda değilim ona rağmen neler yaptı bana annemlere geldim en sonunda . Kızlar akıl verin napayım ben boşanayımmı dayanamıyorum kafayı yiyeceğim artık resmen kadın bizi yönetiyor kocasının üstüne kuma gelmişim gibi davranıyor . Abuk subuk yorum yapacaklar yapıpda strese sinire sokmasın yok çocuk niye yaptın falan diye lütfen zaten derdim bana yetiyor pişmanım böyle bir evliliğe . Üstüme gelmeyin sıkıntıdan kasılmalar oluyo güzelce tavsiyeler bekliyorum yol gösterin bana Allah rızası için
Bunca şey yaşanırken nasıl hamile kaldın ? Bu kadar olaya ses çıkarmayan kocana birde çocuk veriyorsun kendi mutsuzluğuna onuda dahil ediyorsun gerçekten yazık. Umarım doğurmadan p evden kurtulursun.

Defalarca konuştum işine gelmiyosa boşan der veya en iyi ihtimalle yalandan surat asar kavga çıkarır lanet olsun gerçekten yaka silkeledim nasıl bir insanmış .
Yapamayacağınızı biliyor.

Sizin canınıza tak etti mi etmedi mi onu söyleyin?

Toplayın bavulu ailenizin evine dönün
Ve yeni ev tutmadan da donmeyın.

Ama siz de o cesaret yok .o yuzden çekin ne diyeyim.

Ya boşanacak ya da ayrı eve çıkacaksınız. Başka ne tavsiye verebiliriz ki?
Ayrı eve çıkmaya ikna etmeye çalıştım ama hep yalandan surat asar kavga çıkarır ben mi ikna etmesini bilmiyorum anlamadım ki . Boşanacağım bana kalsa ama ailem karşı geliyor bosanamazsın bir sen değilsin bunları yaşayan diye çok ağrıma gidiyor ne demek bir ben değilim çeken çekmek zorunda mıyım herkes böyle bir hayat yaşamıyorki

Bunca şey yaşanırken nasıl hamile kaldın ? Bu kadar olaya ses çıkarmayan kocana birde çocuk veriyorsun kendi mutsuzluğuna onuda dahil ediyorsun gerçekten yazık. Umarım doğurmadan p evden kurtulursun.
Konuyu yazarken uyardım güzellikle demi.cocuk konusuna yorum yapmayın diye

Back