kaynana adayi simdiden :((

Ben olsam ne yapardım
1)Annesinin laflarını bana taşıyan erkek arkadaşıma güvenmezdim
2)Annesinin ağzına laf veren erkek arkadaşımdan soğurdum
3)Annesine benle ilgili dalga geçirten erkek arkadaşım gözümde küçülürdü
Ve sonuç olarak karakteri oturmamış bir erkekle deği sözlenmek sevgili bile olmazdım.

şaka yollu bile olsa sizin konustuklarınızın hangilerini annesine yetistiriyor acaba?

asıl endişem bu olurdu şahsen.

sonucta hediyelestiginiz bir kv adayınız var, kadının size bilendigini dusunmuyorum.

bir çok arkadaşa katılıyorum burda..
annesinden ziyade, erkeğim diye gezen arkadaşınıza takıldım..
hangi mantık gelip annem sana böyle böyle diyo diye anlatır ?
ve bunları dinlerken hiç mi aklınıza gelmiyoru, benim nelerim o kadına gidiyo acaba diye ?
çok ilginç ya..
o çocuktan ne sevgili olur ne sözlü ne nişanlı ne eş..
yol ver, annesiyle saadetler dile..

Küçücük bir şeyden erkekligine laf etmeniz biraz sacma degil mi? Fazla önyargilisiniz
hatami anladim
o anneme sozlenmek istediğimizi soyledim dedi
ben ne desi ne soyledi diye sordum

Küçücük bir şeyden erkekligine laf etmeniz biraz sacma degil mi? Fazla önyargilisiniz
hatami anladim
o anneme sozlenmek istediğimizi soyledim dedi
ben ne desi ne soyledi diye sordum
evlenince daha iyi anlarsın arkadaşım..
laf getirip laf götüren bir adamla neler yaşayabileceğini daha iyi anlarsın..
olgun idareci bir erkek olsaydı, siz annen ne söyledi dediğinizde ''hayırlısı olsun falan dedi'' der kapatırdı..
oturup annem böyle böyle diyo diye size anlatmazdı.. sizinde şimdiden kara kara düşünmenize sebep olmazdı..
Allah yardımcınız olsun..

acaba kv erken yaşta evliliğe mi karşı? ben de olsam çocuğum o yaşta evlensin istemezdim sıkıştırırdım gözünü korkuturdum. o kadının da yapmaya çalıştığı budur belki

takma önce iş sözlenme durumuna gelsin.kızıyorum böyle kv adaylarına sanki kendi oğlu ingiltere prensi.herkes kusursuz.

Valla şu forumda bu güne kadar saygı çerçevesinde zıt yorumlaşmalar yaşadığımız insanlar da oldu zira olacak da hepimiz aynı fikirde olamayız. Ama o kadar çocukça bir üslupla yorumlarımıza karşı çıktınız ki ilk kez böyle bir şey yazacağım, hiç hoşlanmam bu yazdığımdan ama gerçekten kayınvalide adayınızın neden sizinle dalga geçtiğini çok iyi anladım. Yorumlarınızdan bile çocukluk akıyor kadın tabi ki şu an evliliğe hazır olmadığınızı düşünmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…