- 11 Mart 2015
- 30
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi justalittlegirl
Ya aslında anlatmak değil kadin bana doğum günümde filan hediye aldirtti dogum günümü sevgilim araciligiyla kutladiKatiliyorum arkadaşım herşeyi sana duyurursa olmaz demekki senin konustuklarinida ona anlatiyordur evlilikte aileler büyük etkendir daha arada birsey yokken böyle diklesmeniz pek hayra alamet değil
Ya aslında anlatmak değil kadin bana doğum günümde filan hediye aldirtti dogum günümü sevgilim araciligiyla kutladi
Bana sevmiyor gibi geliyorYaşınız kaç, az önce bu kadın sizi sevmiyordu, herşeyin biraz abartıldığı o yaşlarda olabilir misiniz?
Bana sevmiyor gibi geliyor
yaşımiz 21
Bana sevmiyor gibi geliyor
yaşımiz 21
Haklisiniz bana gülerek söyledi zaten dediSevmeyen kadın size neden hediye alsın, gerçekten sevmiyorsa aynı kadının oğlunun da sizi içten içe sevmeme ihtimali vardır.
O yüzden ortada doğru düzgün sebep, gördüğünüz bildiğiniz belli bir saldırı, düşmanlık yoksa kuruntu yapmayın.
Haklisiniz bana gülerek söyledi zaten dedi
sakaydi dedi ama her sakada bir gerçeklik payi vardir dimi ayol
Yasiniz kac ya sorulaea bakSevgilinizin size bunu anlatması tuzlu kahve misali bana dayanabilecek mi testi mi yoksa sizden ayrılmak için yol mu yapıyor ikileminde de kaldım bu arada........
bak BACIM beni delirtme kayimvalidem ile barisir sana ittifak kurarizPardon da hanımefendi, benim yaşımla ne ilgisi var siz normal sorulara bile bu kadaralınıyorsanız o kv ile geçinebilmeyi hayal edin
Hahaytt çok korktumbak BACIM beni delirtme kayimvalidem ile barisir sana ittifak kurariz
Kizlar kaynana adayim şimdiden beni hic sevmiyorr
sürekli dalga gecer gibi konuşuyormus benim hakkimda
bugun erkek arkadasim 3-4 sene sonra sozlenicez deyince erkenden evleninde yapicaklarimi gorsun demis
ne yapmayalim ???
siz olsaniz ne yapardiniz kizlar
Bu kadar meşgul olmazdım.Kizlar kaynana adayim şimdiden beni hic sevmiyorr
bugun erkek arkadasim 3-4 sene sonra sozlenicez deyince erkenden evleninde yapicaklarimi gorsun demis
ne yapmayalim ???
Sevgilim
Arkama bile bakmadan kaçardımKizlar kaynana adayim şimdiden beni hic sevmiyorr
ne yapmayalim ???