kaynana adayi simdiden :((

Katiliyorum arkadaşım herşeyi sana duyurursa olmaz demekki senin konustuklarinida ona anlatiyordur evlilikte aileler büyük etkendir daha arada birsey yokken böyle diklesmeniz pek hayra alamet değil
Ya aslında anlatmak değil kadin bana doğum günümde filan hediye aldirtti dogum günümü sevgilim araciligiyla kutladi

Bana sevmiyor gibi geliyor
yaşımiz 21

Sevmeyen kadın size neden hediye alsın, gerçekten sevmiyorsa aynı kadının oğlunun da sizi içten içe sevmeme ihtimali vardır.

O yüzden ortada doğru düzgün sebep, gördüğünüz bildiğiniz belli bir saldırı, düşmanlık yoksa kuruntu yapmayın.

Haklisiniz bana gülerek söyledi zaten dedi
sakaydi dedi ama her sakada bir gerçeklik payi vardir dimi ayol

Kv sebi sevmediğini düşünüyorsun aynı zamandada birqnönce evlenmek istiyorsun.kafana taktıgın bir konu olmasa gerek o zaman kayınvaliden.sevmiyorsada sevmiycektir bu böyle gider

Öncelikle erkek arkadaşın neden annesinin söylediklerini sana taşıyor ki hiç hoş değil ..
belki senin söylediklerini de annesine taşıyor ve kadın bazı şeyleri yanlış anladığından senden hoşlanmıyor .
Yaşlarınızı merak ettim ?

Bu kadar meşgul olmazdım.
Ayrıca erkek arkadaşım çok boşboğaz bir insanmış.

Hem sevgilin 3-4 sene sonra sözleniriz diyormuş, hem kaynana adayı şimdiden laf çarpıyormuş sen başka konuda hemen evlenmek istiyorum da devlet para veriyor da, gerekirse çalışırız diyorsun iki konun birbirini tutmuyor ya. Sevgilinin evlenme gibi bir niyeti yok şu anda neden sen eşyaya özeniyorum da evlenmek istiyorum diye kendi kendine gelin güvey oluyorsun, neden daha birkaç sene varken kayanana adayının dediklerini şimdiden kafaya takıyorsun kim anlatıyor sevgilin mi annesinin dediklerini. O zamana kadar neler olur neler. Şimdiden takmalar başlamış her söylediğini sevgilliniz size yetiştirirse işiniz var.

Arkama bile bakmadan kaçardım

3-4 seneye kim öle kim kala bakalım sevgilin aynı sevgilin olacakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…