kaynana adayi simdiden :((

justalittlegirl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
30
1
32
Kizlar kaynana adayim şimdiden beni hic sevmiyorr
sürekli dalga gecer gibi konuşuyormus benim hakkimda
bugun erkek arkadasim 3-4 sene sonra sozlenicez deyince erkenden evleninde yapicaklarimi gorsun demis
ne yapmayalim ???
siz olsaniz ne yapardiniz kizlar

Allah seni korusun ondan diyorum bizim gibi evli olanlarin ve kaynana prb. Yasayanlarin konularini bi oku istersen bastan melek olanlar sonradan boynuz cikariyolar sekil:A ben

Napardim benim için böyle diye. Birine iyi davranirdim ben.arkasından duyabileceğisşekilde iyi konusurdum oda duyunca mutlu olurdu bana kötülük yapmaya kiyamazdi.oglunada kiz bana şöyle iyi davraniyo vb gibi annesine söylersekadin seni daha çok sever oğlumu mutlu ediyor diye.atissan o sana solicek sen ona solicen huzur olmaz öyle.

3-4 seneye kim öle kim kala yaa.Ayrıca kim takar kaynanayı.BOŞVEEEEER

Yaşlarınız kaç? Bunu size erkek arkadaşınız mı söyledi?

Kayınvalideyle bir şekilde başa çıkılır, hele ki eşiniz arkanızda durursa lakin sizin daha büyük bir sorununuz var bence.
Misal: Sevgilinizin size bunları anlatması...
Katiliyorum arkadaşım herşeyi sana duyurursa olmaz demekki senin konustuklarinida ona anlatiyordur evlilikte aileler büyük etkendir daha arada birsey yokken böyle diklesmeniz pek hayra alamet değil

Peki ben şunu merak ediyorum daha önceden kv. ile herhangi bi tartışmanız ya da konuşmanız var mı? Yani merak ettiğim bu kadın gelinim olsa da kvlik görevimi yapsam mı diyor yoksa size mi ısınamadı???

Sevgilinizin size bunu anlatması tuzlu kahve misali bana dayanabilecek mi testi mi yoksa sizden ayrılmak için yol mu yapıyor ikileminde de kaldım bu arada........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…