Chance21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2009 562 0 96 İzmir 11 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Chance21 #1 İzmir'de güvenilir ve uygun kaynak yapan kuaför arıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İzmir'de güvenilir ve uygun kaynak yapan kuaför arıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
B burcineker Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 14 0 36 Ankara 13 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Chance21 #2 Chance21 .!.: İzmir'de güvenilir ve uygun kaynak yapan kuaför arıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ankaraya gelll burada fiyatlar daha uygun ben boncuk kaynak yaptırdım 100 tanesi 195 tl yee
Chance21 .!.: İzmir'de güvenilir ve uygun kaynak yapan kuaför arıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ankaraya gelll burada fiyatlar daha uygun ben boncuk kaynak yaptırdım 100 tanesi 195 tl yee