son resimde sankii kısalıktan dolayı daha cansız gözüküyor ilk iki resimde baya gür duruyo tabiki yakından daha net belli olur kaynağın bu yönünü düşünmemiştim saçları koparır haliyle benim saçlarım zaten seyrekleşti anlam veremediğim şekilde dökülüyor vaz mı geçsem boşuna saçıma zarar vermesem mi acaba :44::44:
ben sırf düğün için istiyordum saçlarım çok dökülüyor çok üzülüyorum öyle sizinki gibi dökülürse dahada üzülürüm uyarınız için teşekkür ederim o gün için geçici bir şey yapabilirler sanırım
Canım bende yaklaşık 3 4 senediir kaynak kullanıyorum söyledigin gibi saçları boncuklar tuttugu için dökülemiyorlar ve kaynakları çıkarırken hepsini toplu halde görmek insanı ürkütüyo gerçekten... Bana kuaförüm saçların hava almasını engellediğin için sağlıklı değil demişti bende bi hafta önce artık kendi haline bırakmaya kaar vererek cıkardım..Bana da saçlarım eski haline göre çok seyrek geliyo şuan ama bence elin koskoca bi saç demetini tutmaya aylarca alışmasınında etkisi var bunu göz önünde tut derim çokda canını sıkma bak kızlar sarımsaklı sinameki otlu tarifler paylaşıyo onları uygula birazda sabırlı ol bence...
ben sırf düğün için istiyordum saçlarım çok dökülüyor çok üzülüyorum öyle sizinki gibi dökülürse dahada üzülürüm uyarınız için teşekkür ederim o gün için geçici bir şey yapabilirler sanırım
boncuklar saçı çok yıpratıp zarar veriyor. ama kaliteli kaynak yapan bir yer bulabilirsen çok da güzel sonuç alabiliyorsun. ben de yıllardır kaynak kullanıyorum, saçlarım gayet de sağlıklı. kaynak saç muhakkak orjinalin yerini tutamaz ama kaliteli kaynak yapabilen bir yerde yapıldıktan sonra kolay kolay problem yaşayacağınızı sanmıyorum...
hiç dökülme olmadı demek ne güzel yaaakaliteli kaynak takmak nasıl oluyor sonuçta boncuğa saçı takıp sıkıştırmak hepsi aynı değilmi? saçın nereden alındığının önemi ne? hayır bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın
merhaba arkadaşlar;
ben internetten 100 adet ultra uçlu kaynak aldım bu gün taktırıcam.saçlarım seyrek olduğu için 100 adet aldım.ama saç geldiğinde şuanda gözüme çok az gözüktü.ince bir örük halinde geldi saç.acaba takılınca biraz daha gürmü görünüyor.bu konuda bilgisi olan hemen yardımcı olabilirse çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar;
ben internetten 100 adet ultra uçlu kaynak aldım bu gün taktırıcam.saçlarım seyrek olduğu için 100 adet aldım.ama saç geldiğinde şuanda gözüme çok az gözüktü.ince bir örük halinde geldi saç.acaba takılınca biraz daha gürmü görünüyor.bu konuda bilgisi olan hemen yardımcı olabilirse çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?