Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kaynak yaptıracaklar dikkat!!!

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
bayanlar 5-6 aydır boncuk kaynak kullanıyordum hemde çok dikkat ederek ( artık ne yapılması gerekiyorsa)3 gün önce çıkarttım,öncedende saçım pek gür sayılmazdı ama şimdi ise resmen saçım seyrek,deniliyorki kaynaklar açılırken o zamana kadar kaynak vasıtası ile dökülemeyen saçlar çıkıyor topak topak şekilde , evet doğrudur tabibiki çıkacaktır ama bence sağlıklı saçlarda gitmiş oluyor ben hayatımda saçımı bu kadar az görmemiştim,endişeliyim ya kalırsa böyle diye , kaynakları çıkartmadan saç siparişi vermiştim tekrar ama iptal ediyorum,size kaynak yapılmadan önceki çekilmiş fotoğrafım ve sonraki çekilmiş fotoğrafımı ekliyorum fotoğraftada bariz belli,anlayacaksınız,belki toparlayacak saçım birkaç zaman sonra ama ya toparlamazsa,hani bilirsiniz kaşlarımızı alırız sonra küser birdaha çıkmaz aynı yerde,umarım başıma öyle bir durum gelmez,ben uyarayım dedim , aa ama şuda var herkesin başına bu durum gelecektir yada gelir diye bir durum söz konusu olamaz,olura saç çok sağlıklı dayanıklı gürdür o ayrı 1. ve 2. resimler kaynaktan önce iki resim ekledimki renkten dolayı gür duruyor denmesin 3. resim kaynak çıktıktan sonra,önceden kaynaksız saçıma şekiller verebiliyorken şimdi ise toplanacak saç yok krepe çekiyorum ki gür dursun

fotoğrafta seyreklik pek belli olmamış ama aralarına bakarsanız tutam tutam göründüğünü fark edersiniz resmen yolunmuş tavuk gibi saçlarım enselerde zaten kalmadı üstten gelen saçlar kapatıyor,sinirden ellerim titriyor yazıları yazrken bile yarın gidip kestireceğim zaten kısa olan saçımı

Son düzenleme:
son resimde sankii kısalıktan dolayı daha cansız gözüküyor ilk iki resimde baya gür duruyo tabiki yakından daha net belli olur kaynağın bu yönünü düşünmemiştim saçları koparır haliyle benim saçlarım zaten seyrekleşti anlam veremediğim şekilde dökülüyor vaz mı geçsem boşuna saçıma zarar vermesem mi acaba :44::44:

şuan saçım katlı kesim ve katlı kesimde heleki kısaysa daha gür durması gerekinsan anlamaz mı saçını , aman kardeşim sakın bulaşma ama illa da deneyeyim dersen 5-6 ay sonra anlarsın

ben sırf düğün için istiyordum saçlarım çok dökülüyor çok üzülüyorum öyle sizinki gibi dökülürse dahada üzülürüm uyarınız için teşekkür ederim o gün için geçici bir şey yapabilirler sanırım

Canım bende yaklaşık 3 4 senediir kaynak kullanıyorum söyledigin gibi saçları boncuklar tuttugu için dökülemiyorlar ve kaynakları çıkarırken hepsini toplu halde görmek insanı ürkütüyo gerçekten... Bana kuaförüm saçların hava almasını engellediğin için sağlıklı değil demişti bende bi hafta önce artık kendi haline bırakmaya kaar vererek cıkardım..Bana da saçlarım eski haline göre çok seyrek geliyo şuan ama bence elin koskoca bi saç demetini tutmaya aylarca alışmasınında etkisi var bunu göz önünde tut derim çokda canını sıkma bak kızlar sarımsaklı sinameki otlu tarifler paylaşıyo onları uygula birazda sabırlı ol bence...

rica ederim , evet zaten dökülme problemin de varsa sakın diyorum, tamam gerçekten çok güzel duruyor ama 5 ay sürüyor tadı sonrası hüsran oluyor

tamam canım saol denerim o metotları, buradan zor oluyor fotoğraf vs tam anlaşılmıyor durum , ama gerçekten benim saçlarım azaldı yassılaştı kabarık değil insan anlıyor,belki sizin saçınız dayanıklı sağlamdır( bu arada maşallah nazar değirmeyelim :) ),belki benim saç dayanıksız olunca dayanamadı işleme

düğün için kaynak yaptırılır mı kız çıt çıt takıyorlar.. on numara saç oluyor..
bende boncuk kaynak yaptırdım 3 gün durdu dayanamadım çok battı çıkarttım gittim bir perukçuya çıt çıta dönüştürdüm saçları.. şuan istediğimde takıyorum çok rahat..

ben 2 sene boncuk kaynak kullandim sonrasi husran oldu maalesef
kaynak kimseye tavsiye etmem boncuk da olsa ne olursa olsun saca hava aldirmiyor sac beslenemiyor
cok iyi bir kuaforle devam ediyorum artik ve o kaynak kesinlikle onermiyor
citcit var mesela kurtarici olarak onlar denenebilir
sacimi zar zor kendine getirdim
bir daha kaynak mi
ASLAA!!!

boncuklar saçı çok yıpratıp zarar veriyor. ama kaliteli kaynak yapan bir yer bulabilirsen çok da güzel sonuç alabiliyorsun. ben de yıllardır kaynak kullanıyorum, saçlarım gayet de sağlıklı. kaynak saç muhakkak orjinalin yerini tutamaz ama kaliteli kaynak yapabilen bir yerde yapıldıktan sonra kolay kolay problem yaşayacağınızı sanmıyorum...

hiç dökülme olmadı demek ne güzel yaaa kaliteli kaynak takmak nasıl oluyor sonuçta boncuğa saçı takıp sıkıştırmak hepsi aynı değilmi? saçın nereden alındığının önemi ne? hayır bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın

merhaba arkadaşlar;
ben internetten 100 adet ultra uçlu kaynak aldım bu gün taktırıcam.saçlarım seyrek olduğu için 100 adet aldım.ama saç geldiğinde şuanda gözüme çok az gözüktü.ince bir örük halinde geldi saç.acaba takılınca biraz daha gürmü görünüyor.bu konuda bilgisi olan hemen yardımcı olabilirse çok sevinirim.

hepsi aynı olmuyor tabi. boncuk kaynak, keratin kaynak, extend magic, micro kaynak, bant vs. birsürü şekilde kaynak yapılıyor.

kaynak kaliteli yapılmazsa saçlarınızı çeker sürekli rahatsız eder, kaynaklar çabucak dökülür, eklenen saçlar yapay dururlar, birbirine dolanırlar vs. kaynağı kaliteli yaptırmak kullanım rahatlığı bakımından çok önemli, çünkü yaklaşık 4 ay kullanacaksınız, kısa bir zaman değil bu da.

saçlar %100 doğal ve remy olmalı bu da önemli çok, ucuz çin saçlarını kullanamadan çöpe atarsınız, kaynak da boşa gider.

saçı kaynak yapacak olan kuaförün belirlemesi lazımdı sana, int. den aldığın saç senin saç tipine uygun mu değilmi nasıl emin olabildin ki?

saçların kaç gr olduğuna ve senin saç yoğunluğuna bağlı gür gözükmesi, ben normalde 150gr saç taktırıyorum kaynak yaptırınca. az saç sönük oluyor benim kafamda...

100 adet normal bir saç için çok az.daha fazla almalıydınız.

ortalama bir saça 100 ile 175 gr saç takılması gerekir.saç adedide saçın gramjına göre değişir yani aldığınız saç 0.7 lik mi.075 likmi 0.5 lik mi yada 1 gramlıkmı.

bence kaynakla ınsan gur saca alısınca cıkarınca garıp gelıor olabılır dıye dusunuyorum

bende aynı şeyi yapmıştım kaynaktan sonra çok döküldü saçlarım.. şuan çıtçıt kullanıyorum saçlarımda kendine gelmeye çoktan başladı :) sende öyle yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…