- 11 Şubat 2009
- 959
- 1
- 118
bayanlar 5-6 aydır boncuk kaynak kullanıyordum hemde çok dikkat ederek ( artık ne yapılması gerekiyorsa)3 gün önce çıkarttım,öncedende saçım pek gür sayılmazdı ama şimdi ise resmen saçım seyrek,deniliyorki kaynaklar açılırken o zamana kadar kaynak vasıtası ile dökülemeyen saçlar çıkıyor topak topak şekilde , evet doğrudur tabibiki çıkacaktır ama bence sağlıklı saçlarda gitmiş oluyor ben hayatımda saçımı bu kadar az görmemiştim,endişeliyim ya kalırsa böyle diye , kaynakları çıkartmadan saç siparişi vermiştim tekrar ama iptal ediyorum,size kaynak yapılmadan önceki çekilmiş fotoğrafım ve sonraki çekilmiş fotoğrafımı ekliyorum fotoğraftada bariz belli,anlayacaksınız,belki toparlayacak saçım birkaç zaman sonra ama ya toparlamazsa,hani bilirsiniz kaşlarımızı alırız sonra küser birdaha çıkmaz aynı yerde,umarım başıma öyle bir durum gelmez,ben uyarayım dedim , aa ama şuda var herkesin başına bu durum gelecektir yada gelir diye bir durum söz konusu olamaz,olura saç çok sağlıklı dayanıklı gürdür o ayrı 1. ve 2. resimler kaynaktan önce iki resim ekledimki renkten dolayı gür duruyor denmesin 3. resim kaynak çıktıktan sonra,önceden kaynaksız saçıma şekiller verebiliyorken şimdi ise toplanacak saç yok krepe çekiyorum ki gür dursun