• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk kaynak ve zararları

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
688
İstanbul
arkadaşlar

kaynak saca zarar veriyormu?saçlarım zaten ince ve zayıf..gece uyurken rahat edilebiliryormu?tararken nasıl taranıyor?

İlginize

canım çok fena döker,saçın azsa böyle bir riske girme,benimde eskiden saçım azdı çıtçıt kullandım dışarı çıkarken kullandım toplasan 10 saat,pek bir zararı olmadı yani aynıydı,bence çıtçıt kullan hem kaynaklı saçın bakımı da zordur

Kesinlikle kullanma benim saçım gürdür ben bi ara yaptırmıştım ama saçım ona rağmen dökülmüş bide alta kalan saçın hiç uzamıyo beslenmiyo ve kopuyo. Çıtçıt yüzbin kat daha rahat. Banyo yapması zor değil ama dolaşıyo saçların hep bide fön ister sürekli tabi eğer pırsa saçlı değilsen

bende tavsiye etmiyorum 6 ay kaynak kullanmıştım kullanırken cok güzel ama çıkarttırdıgında kötü oluyor ..

Ben de tavsiye etmem.Baya dökülme olmuştu bende.Kullanımı da çok zor.Zaten saç şekillendirme konusunda çok iyi sayılmam.Kaynaklarla hiç başedemedim.Pek güzel görünmüyorlardı...

merhaba,. geçen sene saçıma kaynak yaptırdım. benim yaptırdığım keratindi ve bu işi türkiye'de çok çok iyi yapan bir yerde yaptırdım. bir kere bakımı çok zordu. dipleri inanılmaz dolaşıyordu. açana kadar gözümden yaşlar geliyordu. 2 ay dayanabildim ve çıkarttırdım. çıkarttırırken hem bir sürü saçım koptu hem de yıpranmış ve kırık görüntüsü hala düzelmedi. çok gür olan saçlarım kaynaklardan sonra azaldı. bir arkadaşım da boncuk yaptırmıştı. o da dayanamadı çıkarttırdı. onun da saçları çok azaldı....

merhaba,. geçen sene saçıma kaynak yaptırdım. benim yaptırdığım keratindi ve bu işi türkiye'de çok çok iyi yapan bir yerde yaptırdım. bir kere bakımı çok zordu. dipleri inanılmaz dolaşıyordu. açana kadar gözümden yaşlar geliyordu. 2 ay dayanabildim ve çıkarttırdım. çıkarttırırken hem bir sürü saçım koptu hem de yıpranmış ve kırık görüntüsü hala düzelmedi. çok gür olan saçlarım kaynaklardan sonra azaldı. bir arkadaşım da boncuk yaptırmıştı. o da dayanamadı çıkarttırdı. onun da saçları çok azaldı....

aynen söylediklerinin hepsine katılıyorum KESıNLıKLE YAPTIRMA aynı şeyler benim başıma geldi hala saçım kendine gelemedi.bakım yaptırmaktan bir hal oldum
ohaoldumsmile

Back