Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) internette çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz aslında.Gitggigidiyor'da mesela...
Ama unutmayın ki ,kaynak kullandığınız sürece saçlarınız asla uzamayacak ve güçlenmeyecek...4-5 Yıl kadar kullandıktan sonra,nihayet iki yıladır kullanmıyorum ve artık sağlıklı,parlak,uzayan saçlarım var.
hadii yaaa..bunu bilmiyordum bak,söylemen çok iyi oldu. saçlarım uzun aslında nasıl diyim saçlarımı öne attığımda göğsümü kapatabiliyo o denli uzun ama sadece ense tarafına 50 adet fln taktırmak istemiştim.yukarılara değil
kızlar kaynak saçını satan yokmu yaa :) herşeyciklerinizi satıyonuz kaynaklarınızıda satıverin![]()
benim saçım yok gibi artık çok döküldü halada dökülüyo:2: gür durması için kullansam olurmu acaba pahalı bişeymi venasıl kullanılıyo birazcık bilgi verirmisiniz bu cahil arkadaşınıza acaba![]()
canım elbette olur ama kaynak tavsiye etmem ben hiç yaptırmadım ,çünkü cesaret edemedim çevremden yada duyduklarımdan ötürü..ki, senin zaten problemin var saçların ile alakalı.çıt çıt böyle bir risk yok,dolayısyla konu saçlarımız olunca bana göre riske girilmez !!
çıt çıt kullanabilirsin yusra için yukarıda yazdıklarım senin içinde geçerli![]()
ben çıt çıt nasıl kullanılır onu bile bilmiyorum evde kendimiz takabiliyomuyuz ne gibi bi zararı oluyo kopartıyomu acaba saçı? en azından dediğin gibi özel günlerde kullansam ünkü ağlayasım geldi öyle günlerde kel aynak gibi![]()
hiç bir zorluğu yok ,google yaz resimli çıkar zaten yapılma aşaması 2 dk en fazla...
takacağın saç bölümüne krepe tarağı ile( ince sık tarak yani) krepe yap (tiftik diyelim )ve o krepenin üzerine çıtçıt tokaları geçir tokayı kapat bu kadar ,alt tutam saçına yapıcaksın bunu ,üst tutam saçın tokayı örtecek konumda olacakgoogle dan bak resimli olarak çıtçıt nasıl takılır die yaz
kuafördemi satılır bu bujiterilere baktım geçen ama bulamadım. pahalı bişeymi bu arada
yusra cım kaynak tan ziyade yarım ay kullan yada 12 cm enli gür 3 lü çıtçtıt,benim saçlarım uzun şuan da kısa iken almıştım özel günlerde saçıma hacim vermesi için kullanıyorum şuan da sadece, kuaför derdim de olmuyor.pekala günlükte kullanabilirsin ama 7-8 parça olanlar yaşamdan soğutuyor canım ya tak tak bitmiyor küçücük kafalarımız zaten ve illaki görünüor sayı fazla olunca.sayısı az ama gür,yani gramı fazla olsun en az 10 -12 cm 3-4 adet yeter hatta artar bilenacizane fikrim canım
![]()