Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak için yardım

ozgeatil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2
0
86
İzmir
kızlar merhaba kaynak icin boncuk ve keratini nereden temin edebilirim bilen biri varsa lütfen mesaj atsın cok teşekkürler simdiden

canım keratin, böle renksiz bişey oluyo sümük gibi ya saçını sıcak suyla yıkayınca erir gider onlar ve saç güzleştiricisi kullanıyosan tepeleri düzleştirirken sorun olur yani ömürlük bişey değil boncuk kaynak daha iyi oluyo biraz acıyo tabi 3 5 gün ama uzayınca geçiyo saç diplerine değdiği için uyurken kuaförüne küfür edebilirsin
bi kuaföre söyleyebilirsin onlar yardımcı olucaklardır sana. ellerinde yoksa bile getittirme imkanları oluyo tabi heryere güvenmemek lazım bzıları sırf daha çok para koparabilmek için gevşek takıyolar sürekli gelip gidilsin diye uyuzlar

ben halka kaynak kullanıyorum hıc sorunda yasamadık 5. kez taktırcam 2 ayda bır cıkartıp tekrardan taktırıyorum yıkanırken toplarken de sorun olmuyo sacımada zarar vermedı bence yaptıracaksan keratın yerıne boncuk kaynak dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…