Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynak, Postiş, Çıtçıt, PerukKaynağımı en uygun nerede çıkarabilirim fikri olan varmı
Arkadaşlar Merhaba
3ay önce boncuk kaynak yaptırdım ve çıkartmak istiyorum ama maksimum en az zararla çok da tuzluya kaçmadan nerede çıkarttırabilirim önceki yerden hiç memnun kalmadım çünkü
Arkadaşlar Merhaba
3ay önce boncuk kaynak yaptırdım ve çıkartmak istiyorum ama maksimum en az zararla çok da tuzluya kaçmadan nerede çıkarttırabilirim önceki yerden hiç memnun kalmadım çünkü
ben çok bunaldığım zaman kaynaklarımı anneme çıkarttırmıştım penseyle ki kuaförlerde öyle yapıyo ayrıca kuaförler hızlı hızlı yapıyo canımı acıtıyodu annem yavas yavas acıtmadan çıkarttı bi zorluğuda yok zaten boncukları penseyle bozuyo cekiyo o kadarr :)
ben çok bunaldığım zaman kaynaklarımı anneme çıkarttırmıştım penseyle ki kuaförlerde öyle yapıyo ayrıca kuaförler hızlı hızlı yapıyo canımı acıtıyodu annem yavas yavas acıtmadan çıkarttı bi zorluğuda yok zaten boncukları penseyle bozuyo cekiyo o kadarr :)
Kaynagu kullanan kizlar yani biz artik ben kullanmasamda bunu goze aliyoruz :)kaynak zaten mahvediyor ayrica kuaforlerde penseyle cikartiyor ustune bide acitiyor hainler
çok zaman sonra girebildiiiiim :) anneler bitane benimkide laf ede ede cıkartırdııı :)))) aynen benimde gür oldugu için sadece yıpratması biraz kızdırmıstı beni bidaha asla senelerce yaptığım masraf çöpe :/ uzatalım kendi saçlarımıızıııııııı :)