Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynağımı en uygun nerede çıkarabilirim fikri olan varmı

blacksoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
115
1
26
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba
3ay önce boncuk kaynak yaptırdım ve çıkartmak istiyorum ama maksimum en az zararla çok da tuzluya kaçmadan nerede çıkarttırabilirim önceki yerden hiç memnun kalmadım çünkü:50:

Arkadaşlar Merhaba
3ay önce boncuk kaynak yaptırdım ve çıkartmak istiyorum ama maksimum en az zararla çok da tuzluya kaçmadan nerede çıkarttırabilirim önceki yerden hiç memnun kalmadım çünkü:50:

ben çok bunaldığım zaman kaynaklarımı anneme çıkarttırmıştım penseyle ki kuaförlerde öyle yapıyo ayrıca kuaförler hızlı hızlı yapıyo canımı acıtıyodu annem yavas yavas acıtmadan çıkarttı bi zorluğuda yok zaten boncukları penseyle bozuyo cekiyo o kadarr :)

ben çok bunaldığım zaman kaynaklarımı anneme çıkarttırmıştım penseyle ki kuaförlerde öyle yapıyo ayrıca kuaförler hızlı hızlı yapıyo canımı acıtıyodu annem yavas yavas acıtmadan çıkarttı bi zorluğuda yok zaten boncukları penseyle bozuyo cekiyo o kadarr :)

annem verdiğim parayı duyduğunda evin çatısı havaya uçmuştu :52:
heralde kuaförden daha beter yolar artık beni :27:

peki bişeyi merak ettim penseyle çıkarıldığında saçlar dağılmadı mı sonra o saçları nasıl toparladınız

gdenizs geçen hsonu çıkarttım kaynağımı canım annem biraz sinirlendi ama yine de yardım etti bana onu çok seviyorum :16:

allahtan saçlarım gürde çok fazla etki yapmadı dökülmesi sakın kaynak yaptırmayın arkadaşlar ben giden parama yanıyorum
malım ben:17:

gdenizs geçen hsonu çıkarttım kaynağımı canım annem biraz sinirlendi ama yine de yardım etti bana onu çok seviyorum :16:

allahtan saçlarım gürde çok fazla etki yapmadı dökülmesi sakın kaynak yaptırmayın arkadaşlar ben giden parama yanıyorum
malım ben:17:

çok zaman sonra girebildiiiiim :) anneler bitane benimkide laf ede ede cıkartırdııı :)))) aynen benimde gür oldugu için sadece yıpratması biraz kızdırmıstı beni bidaha asla senelerce yaptığım masraf çöpe :/ uzatalım kendi saçlarımıızıııııııı :)

Back