Kayıtlardan alınmış gerçek bir konuşma

BilgeGokcen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
306
1
call center (gerçek ses kayıtlarından alıntı)

- Garanti
- Benım pos cıhazımda sorun var işlem yapamıyorum.
- Nasıl bır sorun var? Hangı ıslemı yaparken problem cıkarıyor?
- Ekranında yabancı terimler var. Hiç bir menuye gıremıyorum
- Anladım. Makınızın programı sılınmıs. Yetkılı servıse bıldırımını yapıyorum bır teknısyen ısletmenıze gelıp makınanızı degıstırecek.
- Ne zaman gelecekler?
- Ben bıldırımınızı su an ıtıbarıyle yaptım, en kısa surede geleceklerdır.
- Kardesım burası bır fırma en kısa sureden kastınız ne?
- Teknık servısler fırmalara bıze bıldırıs sırasına gore mudahale edıyorlar. Sızı yanıltmamak ıcın net bır saat veremeyecegım.
- Ben onu bunu bılmem 15 dakıkada bu makınayı degıstırmezsenız gorursunuz sız neler olacagını.
- Benım ısmım Cengız. Kımınle gorustugumu ogrenebılırmıyım?
- Cemal ben
- Cemal bey sıze yardımcı olmak ıstıyorum fakat 15 dakıka ıcınde gelemezler bunu sebebı yetkılı servıslerın fırmalara bıze bıldırıs sırasına gore mudahale etmelerıdır. ama sızın ıcın yetkılı servıslere bızzat telefon acıp acıl oldugunu belırtecegım.
- Ben onu bunu bılmem 15 dakıka ıcınde bırısı gelmez ıse bu makınayı yakarım. hatta sunu soylıyeyım 13 dakıkanız kaldı
- Cemal bey dukkanı yaksanız ıtfaıye 13 dakıka ıcınde gelmez. Bıraz anlayıs lutfen
- Sımdı 13 dakıkada kımse gelmıyor mu?
- Maalesef bunun ıcın sıze soz veremıyorum.
- Ismınız Cengız'dı degıl mı?
- Evet ısmım Cengız
- Bak Cengız sana soyle dıyeyım o zaman. Buraya yarım saat ıcınde bırını yollamazsan Genel Mudurlugunuze telefon acıp 15 gun once sana bıldırım yaptıgımı ve halen kımseyı yollamadıgını ve kımse gelmedı dıye bugun sana telefon actıgımda bana kufur ettıgını soyleyecegım. Sanırım ısınden olmak ıstemezsın
- Cemal bey oncellıkle su an zaten genel merkez ıle gorusuyorsunuz Ayrıcada su an konustugumuz telefon dınlenıyor ve kayıt yapıyor. Soyledıgınız hersey kayıt altına alındı ve ıstendıgınde arsıvden cıkarılıp dınlenebılınıyor.
- Demek dınlenıyor
- Evet kayıt altında hersey
- !!!!!!!! Pekı Cengız bey sız benım nıye makınama 15 gundur mudahale ettırmıyorsunuz 15 gun once sıze bıldırımını yaptım ayıp degıl mı?
- cemal bey benı daha sımdı aradınız bakın bunlara hıc gerek yok bız burada sorunlarınızı halletmek ıcın calısıyoruz. Oradakı pos makınasının calısmasını bende sızın kadar ıstıyorum.. Sonucta oraya pos cıhazını calısması ıcın koyduk. Dedıgım gıbı servıs ıle telefon ıle gorusup en kısa surede makınanızın degıstırılmesını saglayacagım. Buna emın olabılırsınız
- Tamam tamam Cengız gonderde ne zaman gonderırsen gonder. Sıze hıc diş gecmıyor senıde sevdım orada adresım vardır bır ara gelde cay ısmarlıyayım sana
- tamam oldu Cemal bey
- hadı optum
-:))) Iyı gunler..

çağrı merkezlerine gelen telefonlar hep bu şekil ve elemanlar müşterilere bunlar ne kadar sinirli olurlarsa olsunlar ne kadar hakaret ederlerse etsinler hep haklısınız peki efendim demek zorundalar
allah kolaylık versin benim bu şekil çalışan tanıdıklarım var işleri bunun için çok zor

delikafadulden gülermisin ağlarmısınlık bi durum yhaa... paylaşım için saol =)

X