Kayıt dondurma... Bilen bakabilir mi?

Bana Diyor Nau Nau

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
13.209
48.383
Kızlar,
İstanbul üniversitesi hukuk fakültesinde kaydını 2014 yılında dondurmuş bir tanıdğım var.
Kendisi şu anda yurtdışında.
Tekrar kayıt yenilemek istiyor ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz.

Siteyi talan ettim. Kayıt dondurmak için bilgi var ama dondurulan kaydı açmak için yok.
Arıyorum, her yeri aradım ama açan yok.

Belki bilen vardır. Bana göre, harç yatırmak ve ders seçmek yeterli. Ama başka evrak işi var mı emin olamadım.

Bileniniz var mıdır ?

Kızlar,
İstanbul üniversitesi hukuk fakültesinde kaydını 2014 yılında dondurmuş bir tanıdğım var.
Kendisi şu anda yurtdışında.
Tekrar kayıt yenilemek istiyor ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz.

Siteyi talan ettim. Kayıt dondurmak için bilgi var ama dondurulan kaydı açmak için yok.
Arıyorum, her yeri aradım ama açan yok.

Belki bilen vardır. Bana göre, harç yatırmak ve ders seçmek yeterli. Ama başka evrak işi var mı emin olamadım.

Bileniniz var mıdır ?
Her okulda farklı olabilir bizim okulda enstitüye dilekçe yazıp sonra harç yatırmak ve ders seçmek gerekiyor
Okulu arayıp net bilgi alın

öğrenci işlerini ararsanız bilgi alabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla 2014 ten beri harcını düzenli yatırıyorsa ders kaydı yaptırması yeterli olacaktır

Peki ya harcını yatırmamışsa ?
harcını yatırmamış ise bi sonraki dönem harcının yatırır yine ders kaydını yapar.
ikinci öğretim ise harç yatırır ama normal öğretim ise normal okuması gereken dönemler içinde ise harç yoktur.
ama uzatmış ise ve normal okuması gereken dönemlerden fazlasını okuyor ise harç öder.

kayıt kaç dönem dondurmuş ise o kadar zaman sonra okula başlamak zorundadır.
yani 1 dönem mi dondurdu , 1 yıl mı.

X