Kayısı yağı

cutiie

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
13
0
6
Diyarbakır
Kizlar oncesinde badem yagi diye bir konu acmistim. Babama badem yagi almasini istemistim ama karıştırıp kayısı yağı almış. İnternetten araştırdım. Gerçekten çok faydaları var. Asil amacim kirpikleri uzatmamdi ama sivilce ve siyah nokta icin faydalarinida goruce daha fazla sevdim bu yagi. Kirpiklerime her gece yediriyorum. Dun yapmaya başladim. Peki yuzume nasıl uygulamaliyim? Bilgisi olan var mı? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kirpiklerime ve kaslarıma badem yagı sürüyordum ben de...İyi gelmişti. Bu ara saldım epey ama, pek ugrasmıyorum.

Az bir sey sürüyorsundur herhalde temizledikten sonra....Fazlası sivilce yapar ama bence, yag sonucta :26:

Yagi yuzumuze surup yatiyoruz degil mi? Yikamama gerek yok sanirim?

Son düzenleme:
Ha birde kac gun araliklarla kullanmaliyim?

Canim o yüzünü yakar badem yağı cildi ykiyo yiprtyo ayrıca kayısı yağı kil maskesi vb maskelerun içine bir damla eklee diye var cilde drek temas için degil bir malatyali olarak bunu diyebilirim. Ben kirpiklerime badem ygi srdgmde gzmn Altna aktgnda cildi yıpratip göz altı morlugu yapıyoddu. Amam diyim sana

Bence direk sürebilirsin az bişi olmak şartıyla. günü yok, istediğin sıklıkta kullanabilirsin. istersen hergün, istersen haftada bir. sadece göz içine kaçınca feci yakıyor. yatmadan hemen önce sürüp yatarsan o sorun da ortadan kalkıyor:) sadece kirpikler için bir kulak çubuğu ile kirpik diplerine sürebilirsin, böylece oraya buraya fazla bulaşmaz. tekrar yıkamamalısın ki cildinde ve kirpiklerinde kalsın. ben kirpiklerimde badem yağı, yüzüme kayısı yağı kullanıyorum. kirpiklerime her akşam sürümüyorum, haftada 1-2 defa sürüyorum aklıma geldikçe yani... ama kayısı yağını aşağı yukarı hergün kullanıyorum. genellikle akşamları temiz cilde sürüp üstüne nemlendirici ve kremlerimle devam edip yatağa uçuyorum:) malum dönemlerde bir iki sivilce yapıyor, onun dışında zararını görmedim, aksine faydasını gördüm. benim tecrübelerim bu şekilde

Gercekten cok tesekkur ederim. Aklimdaki tum soruları cevapladin diye bilirim. Sivilcelerimde ve siyah noktalarimsa azalma oldu. Kirpiklerimde de ufacikta olsa uzamayi fark edebiliyorum. Ozellikle rimel surdugumde. Teşekkürler. :)

Arkadaşlar ben de gül yagi hakkinda soru sormustum ama bi cevap alamadim kullananizin var mi acaba ? Ben yeni aldim da fikir almam gerekiyo

rica ederimm, yardımımın dokunmasına çok çok mutlu oldumm
cevabım çok gecikmiş ama şimdi gördüm mesajını. son dönemde buraya sık giremedim,
sevgiler

Yok canım hani varya bu hep yağların markası olan aktardan aldım zaten küçük şişe de

merhaba, gül yağı kırışıklıklara ve cilde iyi gelen yağlardan birisi olarak biliyorum ben. yüzüme kullanırım ondan da, bir yağ meraklısı olarak, tavsiye edilir
sadece bu tip yağları alırken güvenilir bir marka olmasına dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. hepsi bir olmuyor. ve yazın çok çabuk bozuluyorlar, bayat bayat kokmaya başlıyor dışarıda bırakınca. özellikle badem yağı çok kötü oluyor. en güzeli buzdolabında saklamak. benim tecrübelerim bu şekilde

teşekkür ederim bide kayısı yağında duydum burda onuda merak ediyorum bayağa iyiyymiş denemekde fayda var

teşekkür ederim bide kayısı yağında duydum burda onuda merak ediyorum bayağa iyiyymiş denemekde fayda var
Merhaba,
evet evet kayısı yağı da kesinlikle süperdir :) ama kayısı çekirdeği yağı olmasına dikkat edin. Bir de kayısı yağı var, o değilmiş.
Buarada son mesajımdaki kızgın suratlı örgülü saçlı smiley ifadesini ben seçmedim, Kadınlar kulübü ifadelerde değişiklik yapmış galiba!!! ben bundan ( ) hiç kullanmamıştım daha önce halbuki.. neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…