Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ya arkadaslar buradan okuduklarıma gore kayısı yagı esans seklınde kullanılıyomus herkes kayısı cekırdegı yagını kullanıyo cıldıne .( ben de kayısı yagı almıstım cıldım ıcın bu arada cıldım karma cılt tıpınde nasıl kullacam sımdı bu yagı ya da hıc mıkullanmayım
cnm ben de buradakı paylasımlardan okudum kayısı yagı tek basına kurutuyomus cıldı o yuzden baska nasılkullanabılırız dıye soruyorum yanı sen sadece kayısı yagı mı kullanıyosun yoksa kayısı yagının yanında baska bıseyde kullnarak dengelıyo musun
pek girmediğimden cevap şimdiye kaldı canım..gece yatarken pamuğu ıslatıp biraz yağdanda döküp yüzünü sil yat durulama..karma bir cildin varsa sabah kalkınca yüzünü yıkayıp bi nemlendirici sürersen sorun olmaz sanırım.benim cildim çok yağlı olduğu için krem sürmemiştim.cildi gerip toparlağı için kurutuyorda.krem işini halleder.
pek girmediğimden cevap şimdiye kaldı canım..gece yatarken pamuğu ıslatıp biraz yağdanda döküp yüzünü sil yat durulama..karma bir cildin varsa sabah kalkınca yüzünü yıkayıp bi nemlendirici sürersen sorun olmaz sanırım.benim cildim çok yağlı olduğu için krem sürmemiştim.cildi gerip toparlağı için kurutuyorda.krem işini halleder.