Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar haftasonu bir aktara gittim ama aktar konuya çok vakıf değildi.sivilcelerim için sabun almak istediğimi söyledim kayısı çekirdeğiözü sabununu tavsiye etti .sizce faydası olurmu.
hemsehrim benim,zaten uzerinde dedigi gibi ozu yani direkt olarak kendisi degil.ben imex sabunu sabah aksam ama dustan cikarkende hakiki zeytinyagli sabun kullaniyorum.bi dene derim.ama tercih senin canim benim.
Ben iki-üç aydır kullanıyorum kayısı sabununu.Kokusu çok da hoş değil;ama şu an hiç sivilcem yok.Üstelik siyah noktalarım da yok denecek kadar azaldı.Kullanınca insan cildinin gerçekten arındığını hissediyor.Yalnız,benim cildim yağlı.Diğer cilt tiplerinde nasıl etkisi olur,bilemem.Sevgiler...
2 gündür kullanıyorum zaten ilk yıkadığımda cildimin çok arınmış olduğunu hissettim .azönce yıkadım biraz da beklettim iyiydi.sonra hafif kurudu cildim.bende buğday yağı sürdüm inşallah faydası olurda sizlerle paylaşırım.sılacaım benim sabunun içindede zeytinyağı var sanırım iyidir.ama imex kafama yattı .bulabilirsem alırım.
çitlembik senin mesajın ben yazarken yoktu ama ikimizde cildimizin arındığından bahsetmişiz demekki doğru bir tespit.seninki kayısılı sabunmu yoksa kayısı çekirdeği özlü sabunmu.birde kokusu kötü ama bence köy sabunlarını doğallığını anımsatıyor.bıktım artık parfüm kokan birbirinin aynı kozmetik ürünleri kullanmaktan.
Arkadaşım ben kayısı sabunu kullandım ama sivilce yaptı hemen bıraktım aynı markanın biberiye sabununu aldım o çok iyi geldi yani cilt tipine göre değişiyor sanırım.Deneme yanılma yöntemiyle cildine uygun ürünleri bulabilirsin.yerimseniben
sivilcelerin neden olduğunu bilmeden istediğin kadar sabun kullan dünyanın öbür ucundan maske getirt hiçbir işe yaramaz, önce doktora gitmelisin. Sivilcelerin sebebi hormonal ve ya karaciğerle ilgiliyse o zaman doktor ona göre ilaç verecek. Değilse kullanırsın istediğini ne olacak..nasılolsa hiçbirşey geçirmiyor sivilceleri anca para verip kendimizi avutuyoruz naniknanik