Kayıp kimlik

DeliKizinDirdiri

Yangına Körük , Kavgaya Sırık...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
6.155
428
363
2010 yılında kimliğimi kaybetmiştim, hemen gidip gazeteye ilan verdim kimliğimi değiştirdim...
Kimliği değiştirirken de memura sordum başka ne yapayım diye, kimliğinde kayıp nedeni ile değiştirildiği yazıyor ilana bile gerek yok demişti...
Ancak ben gene de ilan verip gazeteyi saklıyordum, ancak bugün dolaplarımı düzenlerken gazetenin olmadığını fark ettim ve çok huzursuz oldum, 2 yıldır sakladığım gazete yok ortalıkta....
Gazeteye tekrar ulaşmak için ne yapabilirim acaba?
Sizden ricam aman sen ne yaptın, öldün bittin tarzında değil, yol gösterici tarzda yaklaşmanız....

Canım bulursan iyi olur tabi, ama bulamazsan da bir şey olacağını sanmıyorum ben. Netice de 2 yıl geçmiş üstünden. Ve hiçbir şey olmamış bugüne kadar çok şükür. İçini ferah tut sen.

Canım bulursan iyi olur tabi, ama bulamazsan da bir şey olacağını sanmıyorum ben. Netice de 2 yıl geçmiş üstünden. Ve hiçbir şey olmamış bugüne kadar çok şükür. İçini ferah tut sen.
İnşallah, keşke diyorum karakola gidip tutanak tuttursaydım, acaba bilmeden birimizden biri çer çöp sandık da attık mı?

benımde basıma gelmıstı once muhıtımın baglı oldugu karakola yonlendırlıdım tutanak hazırlandı sonra gazeteye ılan verdım yenıledım.tabı benım kımlıgım sonra cok alakasız yerden cıktı onuda ıyıce parcalayıp atmıstım.bısey olmazkı ne olucak 2yıl olmus sonucta

Canım korkma birşey olmaz.
Bende yaklaşık 3 yıl önce kimliğimi kaybettim ve korktum birisi bulur başıma bir iş açılır diye direk karakola gittim kimliğimi kaybettiğimi söyledim onlarda bize bildirmenize gerek yok korkmayın hemen yenisini çıkartın ve kayıp nedeni ile çıkarttığınızı söylerseniz diğer kimlik hükümsüz olur dedi.

Tarihini biliyosanız arşivden çıkarılır.
Kaybolması bişey ifade etmez canım üzülme...

Arşivden bulmak için nereye başvurmalıyım acaba?
Bir de sanırım gazetenin akdeniz baskısında çıkmıştı, türkiye genel baskıya yetişmez 2 gün beklersin dediler diye hemen akdeniz baskısına ilan vermiştim...

benımde basıma gelmıstı once muhıtımın baglı oldugu karakola yonlendırlıdım tutanak hazırlandı sonra gazeteye ılan verdım yenıledım.tabı benım kımlıgım sonra cok alakasız yerden cıktı onuda ıyıce parcalayıp atmıstım.bısey olmazkı ne olucak 2yıl olmus sonucta

Ben devlet dairesinde kaybettim, çantama atarken boşluğa atmışım demekki, 30 dk içinde farkettim, geri döndüm mesai bitmeden ama yok, yer yarıldı da yerin içine girdi....
Hemen sabahına yenisini çıkarttım, ilana gerek yok, karakola da gerek yok dediler, ama gene de ilan yaptırmıştım şimdi nüshasını kaybettim hem de evin içinde, yok yok ben baya şaşkın olmuşum yaaa...

Canım korkma birşey olmaz.
Bende yaklaşık 3 yıl önce kimliğimi kaybettim ve korktum birisi bulur başıma bir iş açılır diye direk karakola gittim kimliğimi kaybettiğimi söyledim onlarda bize bildirmenize gerek yok korkmayın hemen yenisini çıkartın ve kayıp nedeni ile çıkarttığınızı söylerseniz diğer kimlik hükümsüz olur dedi.

Bana da aynını nüfus müdürlüğündeki memur söyledi, ama işte huzursuz oldum....
Ne diyeyim, kötü niyetlilerden Rabbim korusun....

Back