Kayıp Kaçak Bedelinide alacağız

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
Evet kızlar,

Bankalardan kredi dosya masraflarını alabilmek adına bizim için küçük, adaletin yerini bulması açısından DEV bir adım atmıştık yaklaşık 1 hafta önce :)

Şimdide faturamıza eklenen "Kayıp Kaçak Bedeli" ni alabilmemizin yolu açılmış.

EMO Hukuk Müşaviri Küçük, vatandaşın son 10 yılda ödediği kayıp kaçak bedelini alması için öncelikle bulunduğu ildeki elektrik dağıtım şirketine gidip, ne kadar kayıp kaçak bedeli ödediğine dair kağıt alması gerektiğini vurguladı. Eğer abonenin ödediği bedel 2 bin liranın altında ise ilçesindeki Tüketici Hakem Heyetine gidip, Yargıtay kararını emsal göstererek parasının iadesi talebinde bulunması gerektiğini söyledi. Küçük, 2 bin liranın üzerindeki kayıp kaçak bedellerini almak için dava açılması gerektiğine dikkat çekti.

Uyumayalım ! Yıllardır "Sorma ver" hesabı kesilen meblağların peşine düşelim.

Birbirimizi haberdar edelim.

arkadaşlar Yargıtay yeni bir karara daha imza attı. elektirik fatualarındaki kayıp kaçak bedeli ile birlite, TRT payı ve Ssayaç okuma bedelinin de iadesini isteyebiliyoruz. hukuki yardım isteyen varsa bu konuda yardım edebilirim.

arkadaşlar Yargıtay yeni bir karara daha imza attı. elektirik fatualarındaki kayıp kaçak bedeli ile birlite, TRT payı ve Ssayaç okuma bedelinin de iadesini isteyebiliyoruz. hukuki yardım isteyen varsa bu konuda yardım edebilirim.
Ne yapmamız gerektiğini buradan detaylı anlatabilir misiniz?

elektirik idaresine gidip belge edinmeniz gerekiyor öncelikle. eğer meblağ Tüketici hakem heyeti sınırının üzerindeyse dava açmanız gerekiyo. eğer meblağ fazla değilse tüketici hakem heyetine başvuruyruz.

X