• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp çocuk ölü bulundu

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.642
373
Diğer
Kırklareli’de üç gün önce ortadan kaybolan 4’üncü sınıf öğrencisi Halil İbrahim Aktaş’ın bulunması için çalışmalarını sürdüren Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir marketin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak ekmek fırınında çalışan 45 yaşındaki Y.T.’yi gözaltına aldı. Y.T. emniyetteki sorgusunda Halil İbrahim Aktaş’ı kendisinin kaçırdığını ve Kırklareli Belediye Mezarlığı yakınlarındaki İnciraltı Mevkii’nde tecevüz etmek isterken direnmesi üzerine ellerini ayakkabı bağı ile bağladığını söyledi. Zanlının çocuğa tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Bu itiraf üzerine İnciraltı Mevkii’ne giden polis ekipleri çalılıklar içerisinde Halil İbrahim Aktaş’ın cesedini buldu. Aktaş’ın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Kırklareli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Haberi alarak hastaneye gelen Halil İbrahim Aktaş’ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Gözaltına alınan zanlının sağlık kontrolü için Kırklareli Devlet Hastanesi’ne getirilmesi sırasında linç girişimine karşın polis etten duvar örerek gazetecilerinde görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Gözaltına alınan zanlının sorgusu sürüyor. Talihsiz çocuğun cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Ortaokul 4. sınıf öğrencisi Halil İbrahim Aktaş, 3 gün önce okula gitmek için evden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ekipler, iz köpeklerinin katılımıyla arama çalışması başlatmıştı.
http://haber.gazetevatan.com/kayip-cocuk-olu-bulundu/618643/7/yasam

offf offf yeteeeeeeerrrr artık yaa...
Çok sinirlerim bozuldu..
Artık çocukları yaşatamadığımız bir ülke olduk...
Pis adi herif geberirsin inşallah..
Allah Halil`in ailesine sabır versin... Çok çok acı...

Artık tabutlarımız küçülmüş, çocuk istismarları artmış, yapan pislikler de aklanır olmuş, bir kaç yılla kurtarır olmuş ve benim dinimi korumuş ona sahip çıkmış oluyolar öyle mi?

katil tecavuzcuyu iyi halden serbest birakirlar..akpnin kanunlari...
yazik ...yeter artik...
tecavuzculer,hirsizlar,katiller serbest birakilmasin..
genel secimi ister chp ister mhp kazansin ama ilk isleri hirsizi , tecavuzcuyu,sapiklari koruyan kanunlari degistirsinler.

İndirimler listesi :47::47:
$Bizn3nBCQAAGrk8.jpg

Allah rahmet eylesin ve yakınlarına da sabırlar, dayanma gücü versin ...

Çocuk geri gelmeyecek artık ama hiç olmazsa -yürek yangınlarına bir parçacık da olsa su serpecek ve olması gereken- bir netice çıksın inşallah hukuki sürecin sonunda...

Allah belasini versin pislik rabbim yakinlarina sabir versin yavrum benim ya nasıl kiymislar sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:(((( yine acı bir haber, ne istedin küçücük çocuktan:47:

Allah ailesine sabır versin inşaallah :43: dilerim Allah'tan, sapık zihniyetler artık hak ettikleri cezayı alsınlar, salınmasınlar:47:

Bu konuya uyarı yapmadan geçemeyeceğim, konu siyasi değil, siyasi yorumlar yapmayın, seçim propagandasına dönüştürmeyin rica ediyorum.

Ailesine sabır diliyorum , tarifsiz bir acı yaşıyorlar ve ne yazık ki hiç bir şey az da olsa yüreklerini soğutmayacak .
Yakında baskıyla verdim ifademi , aslında çocuk....yazamadım bile.
Tek temennim en kısa zamanda hakettiğini fazlasıyla bulsun , öyle ya da böyle .

idam geri gelsin....:47:

Özellikle çocuk istismarı ve tecavüz vakalarında , hapishanede başlarına gelmeyen kalmıyor diye biliyoruz ama yetmiyor demek bu şehir efsaneleri.

Bence de ceza caydırmıyorsa daha büyük ceza koyacaksın , bunların eğitmekle falan adam olacağı yok belli.

İdam , hadım .. bu vicdansızlara dur diyecek bir ceza olmalı .

Bu insanlık dışı varlık kaç vakit sonra aramıza salınacak o da ayrı bir konu .

Allah rahmet eylesin , güzel yüzlü meleğe . Çocuğun o an yaşadığı korkuyu ve acıyı fitil fitil getirsinler bu adamın burnundan .

Bu nasıl bir pisliktir yarabbim. İnsanın dili tutuluyor:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Kırklareli'de, okula gitmek üzere evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki çocuğu öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Halil İbrahim Aktaş'ın kaybolmasını soruşturan polis tarafından gözaltına alınan Y.T. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İfadesinde, Aktaş'ı öldürdüğünü itiraf ettiği ve çocuğu "Sana köpek tasması alacağım" diyerek kandırdığını söylediği öğrenilen Y.T. nöbetçi mahkemece "adam öldürme suçundan" tutuklandı."

simdilik iyi haber, tecavüzcü ve katil bu sefer salınmadı. umarım akıl saglıgı gerekcesiyle yargılamada indirim almaz.

cocugun ailesine, yakınlarına bassaglıgı diliyorum...
ana yüregine düsen ateşin hicbir sekilde sönmeyecegini düsünüyorum ama en azından katilin dışarda gezmedigini bilmek adalet duygusunu rahatlatacaktır.

not: yorumlarda okudugum idam ve hadım cezalarına katılamıyorum... cunku birilerine iftira atmak o kadar kolay ki... farklı gerekcelerle insanların ölümüne mahkeme salonlarınca karar verilme ihtimali dahi korkutucu.

Önceden kız çocuklarımızdan korkardık aman başına bir şey gelmesin diye. Biz kadınlar olarak yolda yürümekten korkardık tacize, tecavüze maruz kalmaktan... Şimdi erkek çocuklarımızda tecavüz, taciz ediliyor. Nasıl insanlar olduk böyle? Linç girişimi engellenmiş, polis etten duvar örmüş falan. Lincin alasını haketmiş o adam. Yazıklar olsun ya.

Allah belasını versin böylelerin. O küçük çocuk yaşında kardeşim var onun başına böyle bir şey gelse ne yapardım diye düşündüm ama düşünmesi bile çok kötü. Ailesi kim bilir ne haldedir. :14:

Allah kahretsin bunları ya :14:

Kim bilir son anlarında ne kadar korkmuştur yazık değil mi
:14: Bizler dokunmaya kıyamıyoruz elin adamı gelip tecavüz ediyor bu nasıl iş. İnşallah linç ederler Allah'ın belasını mahkemeye girerken.

Çok üzgünüm gece aldım haberi kızkardeşim ve 2 paşası Kırklarelinde yaşıyorlar...
Çocuk kaybolunca herkes seferber olmuştu bende takip ediyordum...
Dün gece kardeşim aradı ağlayarak çocuk bulundu abla öldürmüşler dedi :14::14::14::14:
Çok yakınlarında oluyor bu olay aynı mahalledeler hatta...
Kırklarelinde bugüne kadar bu şekilde yaşanmış tek olay bu herkes şaşkın öfkeli üzgün...
Cenazesi öğle namazına müteakip defnedilecekmiş..
Ailesine sabır diliyorum...
Mekanı cennet olsun yavrumuzun:14::14::14::14:

Edinilen bilgilere göre; Kırklareli’de ikamet etmekte olan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş’ı hunharca öldürmekten tutuklanan zanlı Yaşar Türk tutuklu bulunduğu Cezaevi’nde 23 Mart 2014 Pazar günü uğradığı saldırı sonucu şişlenerek ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmış. Burada yapılan müdahalelerin ardından beyin ölümü gerçekleşen Yaşar Türk’ün 24 Mart 2014 Pazartesi günü hayatını kaybettiği öğrenildi.YEŞİLYURT GAZETESİ.COM

Edinilen bilgilere göre; Kırklareli’de ikamet etmekte olan 10 yaşındaki Halil İbrahim Aktaş’ı hunharca öldürmekten tutuklanan zanlı Yaşar Türk tutuklu bulunduğu Cezaevi’nde 23 Mart 2014 Pazar günü uğradığı saldırı sonucu şişlenerek ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmış. Burada yapılan müdahalelerin ardından beyin ölümü gerçekleşen Yaşar Türk’ün 24 Mart 2014 Pazartesi günü hayatını kaybettiği öğrenildi.YEŞİLYURT GAZETESİ.COM

Hak ettigini bulmus... Keske bu dunyada surunseydi biraz daha:31:

Back