Kayınvalideyi alt ederken eşlerimizle kötü olmama yöntemleri

umarım böyle devam edersiniz. bizde sizin gibiydik ta ki çocuk olana kadar... artık garantide biz ayrılamayız die düşünüyor galiba
doğru zaten evlenmek ve çocuk dönüm noktası erkekler için bi nikahı basınca bide kucağına çocuk verince istediğimi yaptırırm havalarına giriyorlar ama benim bir rus yengem var çocuklarına çok ilgili değil ve her kavga da bitsin o zaman ben buyum çocuklarımı alır giderim diyor gariban kuzenim bu kadın çocukları tek başına helak eder diye gıkını çıkaramıyor biz herşeyi üstlenip çocuklarımızında eşimizinde her ihtiyacına koşunca arsızlaşıyor eşler nasılsa naparsam yapayım yine çocuğu için susacak diyor ben de evlenince çocukların bi çok sorumluluğunu eşime vermeyi düşünüyorum gerçekten kuduruyorlar yoksa

Ay evet bi daha bu şekilde bi şey derse öyle derim :)

benim kv hakkinda hiiiiic yorum yapmamaya calisiyorum oglu ne de olsa taniyor anasini
Zaten bilmese anasini birakip yalniz yasamazdi bekarken
Gecen gun gelmis gorumceyle beraber kocama diyor ki kardesini umreye gotur ben guldum zaten esim de dedi ki valla hiiiic kusura bakmayin evlensin kocasiyla gitsin dedi afferimmmm benim akilli kocamaaaaa

benimki hayatta böyle cevap veremez. keşke verebilsede...kv ile sorun yaşamamagerek kalmasa...

benimki hayatta böyle cevap veremez. keşke verebilsede...kv ile sorun yaşamamagerek kalmasa...
Valla canim keske herkes cevabi verebilse dedigin gibi
Ne kadar densizler gor bak
Ben dururken kocam alacak bacisini umreye gidecek olur mu oyle sey

Valla canim keske herkes cevabi verebilse dedigin gibi
Ne kadar densizler gor bak
Ben dururken kocam alacak bacisini umreye gidecek olur mu oyle sey
düşüncesizlik! bende ne saçma sapan şeyler yaşadım herkesin beyni farklı çalışıyor işte.bencil insanlar

düşüncesizlik! bende ne saçma sapan şeyler yaşadım herkesin beyni farklı çalışıyor işte.bencil insanlar
Bizim ailede bir tane gelin var ben cok takdir ediyorum kvsiyle hiic muhatap olmuyor sizli bizli konusuyor evine asla ve asla almiyor ama gorustugunde son derece mesafeli asla olumlu olumsuz birsey paylasmiyor kv de de it gibi korkuyor gelin alinmasin gelin kizmasin diye gelin hanim cok cok politik keske ben de oyle olabilsem insan dayanamiyor iste

Ahh hepsi mi aynı ya kv herşeyi yapar ama asla kötü olmaz biz kötü oluruz söleyince biliyorum insan sölemeden duramıyo ama sölememek lazım bence eşin yokken cvbını ver şakayla karışık bi şekilde bide mesafe koymak şart ne yaparsan yap eşin haklı olduğunu bilse bile asla senin yanında olmaz nedense evlenince dahada bi tatlanıyo annecikleri mesafeni koy tatlım ve alttan alttan şakayla karışık bi şekilde cevabını ver kötü olmadan kendini ezdirme alışkanlık haline getirmesin

ben birazda küçük evlendim sanırım hiç bişeyin farkında değildim. şimdiki aklım olsa herşey farklı olurdu. o gelinide takdir ettim doğrusu

ben birazda küçük evlendim sanırım hiç bişeyin farkında değildim. şimdiki aklım olsa herşey farklı olurdu. o gelinide takdir ettim doğrusu
Ah canim bazen insanin elinden gelmiyor insallah cok cok mutlu ve huzurlu olursun

Bir kac kisi ayni seyi yinelemis,sikayet etmeyeceksin,görmesini saglayacaksin.. tabi herseyi kendinin görup anlamasi,hakliyi haksizi ayirt etmesi daha güzel de ,bu is nasil olacak peki,gormesini nasil saglayacagiz.

Bir kac kisi ayni seyi yinelemis,sikayet etmeyeceksin,görmesini saglayacaksin.. tabi herseyi kendinin görup anlamasi,hakliyi haksizi ayirt etmesi daha güzel de ,bu is nasil olacak peki,gormesini nasil saglayacagiz.
Evet onu bi öğrensek..bir de anasına çok düşkünse kıyamıyorsa annesinin hep iyi niyetli olduğunu düşünüyorsa çok zor

Evine nasıl almıyor onunanlamadım..kocası ne diyor bu işe

Kayınvalide hoşlanmadığınız bir şey dediğinde cevap vermeyip susarsanız biraz kırgın gözlerle eşinizin gözünün içine bakarsanız ve bunu bir süre boyunca yaparsanız eşiniz bir şeyler olduğunu anlayacaktır ama siz sustuğunuz için sizi takdir edecektir. Yani bir sorun olduğunda siz söz ile söylemek yerine , eşiniz gözünüzün içinden anlayacak ama siz sustuğunuz için sizden yana olacaktır.. Bir süre sonra sizin söylemek istediklerinizi annesine o söyler zaten. Alın size yöntem
Dip not: Henüz evlenmemiş biri olarak bu yöntemi sunabildim o yüzden ne derece başarılı olur bilemem. Ayrıca kendim bu kadar sabırlı değilim. Lafın altında pek kalamıyorum..

Kayınvalidesine göre değişir.Ne olursa olsun o bir anne eşinizi 9 ay karnında taşıyan kadın birde bu yönden bakın..Eğer yuvanızı yıkmak için kasıtlı hareketler yapmıyorsa bazı şeyleride görmezden gelmek gerekiyor bence en azından ben öyle yapıyorum.Kızdığım noktalar yokmu var hemde çok..Ama he he diyip geçiyorum ne eşime dırdır yapıp huzursuzluk yaratıyorum nede kayınvalidemle kötü oluyorum.Kızdığım kırıldığım noktaları iki tarafada kibarca izah ediyorum , böylece kayınvalidemede bu durumu aşılamış oluyorum.Oda kırıldığı olayları bu şekilde söylüyor artık :) Savaşa gerek yok ben barıştan yanayım :) Herzamanda kayınvalideme saygımı gösteririm , o benim hayat arkadaşımın bitanecik eşimin annesi iyi ki var çünkü eşimi doğurmuş :)

Evine nasıl almıyor onunanlamadım..kocası ne diyor bu işe
Hic cagirmiyor gelin buyrun oturalim diye
Bizimkiler de nezaketli
Cagrilmadik gitmeyelim diyorlar ne guzel
Koca farkinda bile degil saftirik demiyor ki anami bacimi cagiralim da bir defa da bizim evde yemek yiyelim hep biz onlara gidiyoz demiyor mal

Bekar olarak bunları okumam iyi oldu. Tabii Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın normal aklı başında insanlarla

hahahahaaa bu konuya abone oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…