Evet ben bunun yöntemini bilmiorum ne zaman kv nin hareketlerinden rahatsız olup eşime sölesem hatalı oluyorum eşimin gözünde.. Ya da kv ye surat yaptığımda ters davrandığımda gidip eşime ağlıyor.. Bu aralar bu durumdan aşırı derecede raahtsızım bikaç gün bile katlanmak zor geliyor ne yapmalıyım da eşimle papaz olmadan nasıl halledebilirim
Kendin söylüyorsun hatanı da sonucu da. O zaman eşine bir şey demeyeceksin. Bu sonuç genelde değişmez ve erkekler hep birbirine yakın reaksiyon verir ailelerine karşı eleştiri aldıkları zaman. Evin huzurunu da kaçırmaya değmez. Hani çözümü olsa da değne neyse diyeceğim de yine aynı noktaya dönersin.Evet ben bunun yöntemini bilmiorum ne zaman kv nin hareketlerinden rahatsız olup eşime sölesem hatalı oluyorum eşimin gözünde.. Ya da kv ye surat yaptığımda ters davrandığımda gidip eşime ağlıyor.. Bu aralar bu durumdan aşırı derecede raahtsızım bikaç gün bile katlanmak zor geliyor ne yapmalıyım da eşimle papaz olmadan nasıl halledebilirim
Bunun bir formülü olsa koskaca Bdv boş kalır kimsenin derdi olmaz herhalde
Evet ben bunun yöntemini bilmiorum ne zaman kv nin hareketlerinden rahatsız olup eşime sölesem hatalı oluyorum eşimin gözünde.. Ya da kv ye surat yaptığımda ters davrandığımda gidip eşime ağlıyor.. Bu aralar bu durumdan aşırı derecede raahtsızım bikaç gün bile katlanmak zor geliyor ne yapmalıyım da eşimle papaz olmadan nasıl halledebilirim
kahkaha atacaktım kaynana gözüme bakıyor amaeşiniz yokken boks maçı yapın kazanan o günün şampiyonu olsun o derse de o olsun, kocanız da desin ne güzel anlaşıyolar
Bunun bir formülü olsa koskaca
o da doğru.. kayınvalideler olmasa ne konu açacaktık :))Bunun bir formülü olsa koskaca Bdv boş kalır kimsenin derdi olmaz herhalde
Kendin söylüyorsun hatanı da sonucu da. O zaman eşine bir şey demeyeceksin. Bu sonuç genelde değişmez ve erkekler hep birbirine yakın reaksiyon verir ailelerine karşı eleştiri aldıkları zaman. Evin huzurunu da kaçırmaya değmez. Hani çözümü olsa da değne neyse diyeceğim de yine aynı noktaya dönersin.
O yüzden bildiğini okuyup eşinle bu konuları tartışmaya girme derim.