Kayınvalideye borç vermeli miyim?

bakacağını sandığı evladıyla anlaşma mi yapmış nasıl bakacağından emin oluyor anlamadımGüneş görmeyen evde oturan oğlu para verir siz kredi çeker verirsiniz ama yarın öbür gün kaynanaya bi şey olsa herkesten önce eve diğer çocuğu sahip çıkar… eğer kredi çekecekseniz ya da para vereceksiniz hisseli tapu yapın bari kabul ederse

Çocuğunuz sefil olmuş ortada yazmışsınız bi yerde. kv ye ev için çalışacağıma oturur çocuğuma bakardım ben olsam

şahsi fikrim bankalar memur da olsanız ihtiyaç kredisinde belli limitin üzerinde kredi vermiyor .
banka ile görüşme sağladığınızı;
mevcut ta krediniz var ise onu da söyleyin.
onu da ödüyoruz deyin.
70000de faiz 108.000 bandında olur ...38 bin faiz ödemek akıl karı değil çok yüksek diye bilgilendirirn neden faiz ödeyesiniz .....

Yok deyin arac almıssiniz zaten varken teklif etmişsiniz de istememiş.
Öte yandan borç olmayacak bu belli ki,kredi de çekecek o da ödenecek haliyle size geri ödeme tek maaşla hem kredi de öderken yapamaz ki.
Bilemedim. Evi de var sonuçta halihazırda bu sebeple elzemde diyemiyorum.

Vermeyin tabiki daha neler hele sizden istemesi çok abes
Küçük bir ev bulsun şu anki evinden daha iyi eve ne gerek var altı üstü 1 kişi
Ortada küçük bir çocuk var savaş demek altin demek bu kadar zaman baskilanan altinda baskı kalkarsa çok üzülürsünüz artık onsta 2500ler konuşuluyor
Kredi ztn çok mantıksız sabit faiz bile azaldı limit düşük
Bakacağını düşündüğü çocuk annenin yanına taşınsın anne niye o kdr tantanaya giriyor hele diğer kardeşe çok üzüldüm

Bir annenin ev almak için çocuklarına borç yapın ama verin diyebilmesini anlayamam. Ben de torun torba sahibi bir anneyim.

Geri gelmediğinde uzulmeyeceginiz miktarda bir parayı verebilirsiniz. Ama üzülecek ve uzecekseniz vermeyin. Elinizle verip, dilinizle batirmayin. Hele kredi ile borçlanarak vermek hiç olmaz, mantıklı değil...

Millet şu zamanda kiralar arşa çıkmışken başını sokacak evi olan her gün şükrediyor. Kaynananız da evi bulmuş nezihini arıyor çocuksuz tek başına kadın nezih semti napacakmış çocuklarını sıkıntıya sokuyor? Her akşam gezmeye mi gider ne lazım yani? Vermeyin tabiki ki siz vaktinde teklif etmişsiniz zaten o zaman istememiş şimdi de otursun evinde. Kendini düşüneceğine güneş görmeyen torunlarını düşünsün. Ne bencil kadın!

Sakın kredi çekmeyin, elinizde altın, nakit birikim vb varsa vermeyin, şu an kredi çekilecek bir zaman değil, borç olarak altın verirseniz o da ödenmez çünkü önümüzde Avrupa ülkelerinin de dahil olduğu maalesef halihazırda devam eden 2 savaş ve içeride de bilinmezlikler var, bu sebeple kredi faizleri patlayabilir, döviz kuru ve altında da yukarı yönlü atak olabilir, ayrıca sizin önceliğiniz zaten evi olan ve iyi kötü kendisini geçindiren kayınvalideniz değil kendi çocuğunuz, evlatları güneş görmeyen evde oturan, kendisi de inşaatlarda harap olan kayınbiraderinizin de önceliği evlatları olmalı.

Kayınvalideniz çok istiyorsa evini kiraya versin başka bir eve taşınsın veya direkt kendisi kredi çeksin.

vermem iyi kötü maaşı var kredi çeksin alsın

Ben olsam vermezdim. Geri gelmeyeceğini biliyorsam. Çalışan bir anne olarak hem çalışıp hem çocuk büyütüp hem de birikim yapmak hiç kolay değil. Ve bu kadar birikimi sizin için elinin taşın altına koymayan, fedakarlık da bulunmayan birine vermek hic kolay olmamalı. Sanırım sizin daha yufka yürekli olduğunuzu düşünüp sizden istiyor.

Evi varmıs napcak evi degistirip?Kalan kısmını nasıl ödücek?Siz niye kvdeye birikmisinizi söylüyorsunuz ayrıca?Araba aldık yok para diyemediniz mi?

Ama kadının yani kayinvalidenin evi var zaten artı eşinden kalan memur maaşı da var.kardeslerden biri inşaatlarda çalışarak 200 300 bin biriktirmis ve gunes gormeyen evde kirada yaşıyor.konu sahibinin geçmişine baktım kocası için bedelli askerlik yapsın diye kredi ödemiş.memur olduğu halde tatile bile gidememiş.kadincagiz daha ne yapsın
Konu sahibi seni çok iyimser gördüm hayata bir kez geliyoruz iyi düşün sakin kredi gibi şeylere bulasma çekeceksen de tamamen kendin icin olsun bir üye yazmış zaten iyi gelin diye kimse takmiyor

Bence verme ,sen teklif ettiğinde gıkı çıkmamış kadının şimdi neyin kafası bu bide borca girceksiniz ne gereği var . O kadar evladı var soksunlar elini taşın altına ortak ev alın hepiniz

İsteyen üzülsün isteyen süzülsün asla vermem

Ben ayrıntı bilmiyorum tabi. Anlattığı kadarına yorum yaptım. Biz ailece birbirimiZe destek oluyoruz. Herkesi öyle düşündüm. Aracım bozuldu kardeşim 40 bin yolladı almadı. Kardeşimin ihtiyacı olsa aracımı satıp yollarım mesela. Öyle baktım olaya.

Düşünüyorum
Hayır vermezdim
çünkü ortada zorunluluk yok keyfi bir durum var
Onun yerine güneşsiz evde oturana veririm o alsın günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…