Kayınvalideye borç vermeli miyim?

Sakın vermeyin durumlar müsaitken teklif etmişsiniz kabul etmemiş.aklı sıra siz memursunuz kredi çektirecek size .150 bin kredinin aylik odemesini yapabilecek mi tabii ki hayir.olan sizin altinlara ve belkide araca olur olan bu işte.bu kadar para isterken belkide arabalarını satarlar diye duşunuyor.esiniz ozel sektörmüs ulkede ekonomi malum olduda eşiniz 1 2 ay maas alamadi yada isten çıkarıldı siz zorlanacaksınız zaten hali hazırda evide varmış oturdun oturduğu yerde

İşin o kısmı işte elimde para yok , hepi topu 50 binlik altın. Onun istediği 150 200. benim için borç edin diyor ya da gizli gizli paramız var sanıyor
Bu devirde borç olarak altın verilmez çok zarar edersiniz ..siz bence bu konunun üstüne hiç düşmeyin onların meselesi bu çocukları bir araya gelsin oturup düşünüp karar versinler..siz hiç karışmayın bence

Sadece sizden de istemiyormuş ki. Yazık öbür oğlunun güç bela biriktirdiğin de göz dikmiş.

Hanginizin borcunu ödeyecek? Tabi ki hiçbirinizin!

Para varken teklif edilmişken kabul etseymiş. Öyle her istediğim olsun hem de benim istediğim zamanda olsun olmaz kusura bakmasın prenses.

Çok istiyorsa evini kiraya verip kendi de kiraya çıksın istediği yerde.

Şu ekonomide saçmalık 3 5 birikmişi vermeniz.

Ayrıca eltinizin yerinde olsam asla müsade etmezdim kocamın o birikimi vermesine. Konuda en çok o aileye üzüldüm.

Kesinlikle vermeyi 2.bilezigi çok gören insana verdiğiniz altınlar kesinlikle geri gelmez kendinizi düşünün

Acik konuşmak gerekirse eğer kızının yanındaki eve taşımadığında kayınvalidenizi yılda 1 ayda olsa bakmaya gönüllü değilseniz bence altınları verin. Kayınvalideniz kızının yanındaki eve taşınırsa kız zaten komşusu da olduğu için annesiyle yaşlıyken hastayken ilgilenir. Ama oraya tasinmazsa hastalık durumlarında hepinizin sırayla bakması gerekir muhtemelen. Biz bakmayız sadece kızları baksın da mantıklı bir argüman olmaz çünkü. Ama sizde vermek istememekte cok haklısınız. Ben evin kalan yarısının fiyatını toplayanileceklerini çok sanmıyorum açıkçası. Çok iki ucu ... değnek bir durum. Versen sıkıntı vermesen sıkıntı.

Kendi kredi çekmek istemiyor ama sizden bekliyor? Olacak iş mi Allah aşkına. Ben olsam vermem, param asla kıymetli değildir. Senelerce altınım kayınvalidemde durdu, ne kadar olduğunu bilmem bile. O hep söyler bu kadar var, ben de üstüne sizin için bu kadar ekledim, şimdi bu kadar oldu diye. Onu bile tutmam aklımda. Ama böyle bir kayınvalideye ben olsam vermem… sizin için sıkıntıya girmeyen insan için siz de sıkıntıya girmeyin derim.

Ay insan iki gün olsun bakmaz mı torununa ya. Kayınvalideniz gerçekten bencil bir kadın.

Aman arkadaşım sakin verme ev alıyoruz atıyoruz tutuyoruz derken senin paran da gider ev de alınamaz

150 200 bin kredi cekmenizi istiyor olabilir mi alttan alttan? Ben sadece elinizdeki altin kadar vereceksiniz sandim. Ay sakin kredi falan çekip vermeyin.
bu dönemde kimsenin kimseye borç vermediğini biliyor, bence de alttan alttan kreş çekmemizi istiyor gibi geldi, kendisi kendine çekmez ama

Bu çok makul. Aynen. Dün uzattım telefonu kenara kaçtı gerçi :) ama haklısınız ben neden kendime yük edineyim, dün 4 te uyudum. Bişey oldu mu hemen uykularım bozuluyor, önümde bi mesele oldu mu yani

Kayinvalidenize vereceğinize ücretsiz izin alın bebeğinizle ilgilenin...
Bu konuyu bilmeden annem de aynı şeyi söyledi. Yavrum bi dönem gerçekten sersefil oldu bi gün onda bi gün bunda, eski komşum bile getir bana seve seve bakarım dedi. Kayınvalideme söyledim teklifini, istiyordumki anlasın ve bana gelsin, ve bana ne dedi biliyor musunuz eve gidince, sana öyle bi teklif gelmişti bakabiliyorsa değerlendir annenler dönene kadar diye /)

İnanamıyorum ya nasıl bir anne bu adam açık açık bu parayı verirsem çocuklarım 10 yıl daha güneş goremez diye.para pul vermeyin diğer kardeşler de vermesin otursun oturduğu yerde

3 kız 3 erkek kardeşler , ben daha önce eşime diğerlerini bilmem senin payın yok kızlara vereceksin demiştim en salak benim galiba of.

benim babam yeni emekli oldu kamudan 17 bin alıyor emekli maaşı. eski emekliler daha fazla alıyordur memur üstelik.
Yalnız burada emekli olan kayınvalide değil ki rahmetli kocası,o ölünce maaşı kayınvalideye bağlanmış dul-yetim aylığı diye gecer oda tamamını alamaz zaten kesilip öyle veriyorlar.

Evi varmış zaten satmasin orayı kiraya versin kiraya çıksın kızına yakın.

Çok iyi niyetlisin ama deymez arkadaşım bu kaynanaya. Sen de bebeğin de para kazanırken ne zorluklar çekiyorsun. Ben olsam kuruşumu vermem, yeri geldiğinde lafımı da söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…