Bunlarda evde yok kv evine girecek ordasa esya var diye eskileri kulan diyor kvsi.yatak odasını kız tarafı alır zaten. Alsaydınz..
hıııı n emünasebet o 2.el gelin mi alıyorlar da kullanılmış eşya vercekler de getsinlerEvet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Kv iki evi varmıs yeni eve kendisi tasınıyor eski evini geline veriyor birlikte oturmayacaklar kv eski esyalarınıda almamıs tasınırken konu sahıbı onu dert edıyor bır oncekı konusuda annesıne elbıse aldırmaktı ailemin durumu yok herseyı onlar alsın dıye beklıyor olay buBunlarda evde yok kv evine girecek ordasa esya var diye eskileri kulan diyor kvsi.
Oda fazla yatak odasini kiz tarafi alir herseyide erkek tarfina yüklemek olmazKv iki evi varmıs yeni eve kendisi tasınıyor eski evini geline veriyor birlikte oturmayacaklar kv eski esyalarınıda almamıs tasınırken konu sahıbı onu dert edıyor bır oncekı konusuda annesıne elbıse aldırmaktı ailemin durumu yok herseyı onlar alsın dıye beklıyor olay bu
Durumları yokmus konu sahibide işi bırakmıs nişanlısı istemiyor diye! 17 yaş farkı olan biri ile maddi durumundan dolayı evleniyor oluşan profil bu baska acıklaması yok nişanlılık boyunca hiçmi esya bakılmadı aileler konusmadı nasıl anne babaki su eksıgıde biz alalım demiyorOda fazla yatak odasini kiz tarafi alir herseyide erkek tarfina yüklemek olmaz
bedava gelin olma derdinde yaniKv iki evi varmıs yeni eve kendisi tasınıyor eski evini geline veriyor birlikte oturmayacaklar kv eski esyalarınıda almamıs tasınırken konu sahıbı onu dert edıyor bır oncekı konusuda annesıne elbıse aldırmaktı ailemin durumu yok herseyı onlar alsın dıye beklıyor olay bu
ay kahkaha attımZaten sizin derdiniz sizden haric herkese dert oldu konu sahibi yok ortalikta.
Benım anladıgım o zaten cok caba sarf ettım anlayabilmek içinbedava gelin olma derdinde yani