kullanmam ben olsam....ama bunu bilerek bu evliliğe onay verdiysen bişi diyemezsin.....Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Taşınırken esyalariniza zarar gelmez en azindan boyle düşünün, yeni evinizr yeni esyalarinizla gidersiniz oh miss
gene bir soru cevap konusu daha böyle konuları artık kib licem kusura bakmayın.
kuralları okuyun konuyu açarken detaylı yazmanız gerekiyor İLK sayfaya konuyu anlamak için son sayfaya kadar okumam gerekti
Bende bilmiyorum elim kolum bagli cenem baglandi resmen aileminde benimde.
Seviyorum evlenmek istemiyorum bu sartlarda ama evleniyorum cok scma bidurumdayim
Konu sahibinin arkadaşı değil miydi o? Ben mi yanlış hatırladımErkek tarafina anneniz icin 400 tl lik elbiseyi aldirabildiniz mi?
Evet dugunumze 10gun var yatak odasi yok.
Kaynanamin yattigi basliksiz yatak var onu kullanacakmisiz o yatak yeniymis sadece bi baslik alinip kullanilsa ne olurmus.!!
Kendi evimize gecince yeni yatakodasi alicakmisiz.
Zaten onlarin koltuklarini gardrop kullanicam bisey demedim.
Simdi ise kullandiklaei buzdolabi kalsinmis yenisini daha buyugunu evimze alirmisiz. Ve ustelik gorumcem butun mutfak esyalarini topluyor eskileri birakmis kullanmak istersen kullanilirsin diyr sinirlendim deli oldum.begenmedini kaldiririz diyor
Off cok bunaldim
Konu sahibinin arkadaşı değil miydi o? Ben mi yanlış hatırladım
birbirimizi çok seviyoruz.. o düğün salonu sevmediği için nişanı evde yapmaya karar verdik normalde bizim adetlerde öyle birşey yoktur. ama ben aileme kabul etttirdim evimiz küçük ve oturduğumuz yerde berbat biyer akrabalarımız çok onların durumları bizden çok iyi.. zaten evden çıkmak istiyorduk onlarında burnu diktir biraz.. bana ilk baslarda evimiz istediğimiz yerde olacak falan dedi sonra kendi oturdukları ev için tadilat yapar otururuz diyor, yada, annemlerin burada ev alırız diyo ben çok çekingen biriyim öyle kayınvalide ile aynı yerde yasayacak biri değilim.. ayrıca lutfen eleştirmeyin ben 19 o 34 yasında ama birbirimizle iyi anlaşıyoruz çocuk değilim zaten gören 19demiyor sohbetimde bos değil 1senedir beraberiz etrafımdakiler pek istemediler hep senin gibi güzel bir kız 34yadında bit adamla ne işi olur diye.. şu an nişanlık dönemindeyiz 1veya 2ay sonra olacak gibi ama ne yapacağımı bilmiyorum.. Üzülüyorum.. Lutfen dalga geçecek şeyler söylemeyin bir kardeşiniz olarak yardım edin...
eee burda da 19 yasında. bacakları hakkında açtıgı yani sanırım ilk konu. onda 24 yasında oldugunu yazmısBak guzelim 3 agustos 2014te yazmissin bunlari. Demekki neymis. En bastan belliymis. Simdi yasadiklarina sasirma.
Evet 21 mart 2014te 24 yasindaymis.eee burda da 19 yasında. bacakları hakkında açtıgı yani sanırım ilk konu. onda 24 yasında oldugunu yazmıs
Siz veya aileniz üzerinize düşeni yaptıysanız, bu serzenişte bulunmaya belki bir nebze hakkınız olabilir.
Ama yaşadığımız ülkede kalkıp da 'yatak odası almıyor erkek tarafı' denilince, orada bir durulur.
Bir zahmet siz alıverin bir yatak, bir baza hem de taksitle.
Başlığı da olmayıversin.
Deve yükü ile vermiyorlar yatağı, kimse açlıktan ölmez.
Maddi açıdan çok daha uyguna gelecek teşhir ürünü bile alabilirsiniz.
Öyle markalar var ki 2 bin tl ye tüm evi döşüyorlar yahu günümüzde.
Yatak odası takımı, oturma odası takımı ve salon takımı dahil!
Kaldı ki zaten sizin görevinizdi.
Erkek tarafı ev veriyor, siz yatak almaya yanaşmıyorsunuz.
Enteresan doğrusu...
Çok da pahalı değil ki yahu yatak odası kurmak ? Ben mi yanlış biliyorum ? Mis gibi karyola
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...006649/leirvikluroy-cift-kisilik-karyola.aspx
bunlar da gardolaplar
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...kli-gardiroplar/50270136/dombas-gardirop.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...li-gardiroplar/90121762/aneboda-gardirop.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...r/80222281/kvikne-surgu-kapakli-gardirop.aspx
en pahalı koyduğum gardolap 400 liraydı buraya. Karyola da o kadardı. Yani 800 liraya en fazla gardolabı ve karyolası olabilir istese. Ama istemekle alakalı tabii , yoksa amaan ben almayayım damat alsın dersen kaynananın yatağında uyursun bir ömür
Bu arada ben anlamıyorum şu sevgilim istemedi çalışmamı ben de işten ayrıldım olayını. Hayır evlenene kadar ağıza alınmayacak bir yerde mi çalışıyorsunuz ? yüz kızartıcı bir meslek mi yapıyorsunuz ? Ne oluyor yani sizi çalışırken görünce bir adam namahrem mi oluyorBunca çalışan kadın bu zihniyetteki adamın gözünde potansiyel kadın o zaman öyle mi ?