E zaten yatak odasi takimini kiz tarafi almaz mi?
Mutfagidabende oyle biliyorum..yani cogu yerde adet boyledir.yatak odasini kiz tarafi alir.
konu sahibi cevap vermeye eriniyor
Erkek tarafina anneniz icin 400 tl lik elbiseyi aldirabildiniz mi?
Yaslarimiz 21.36Ben damat adayını da kayınvalideyle kayınpederi de haksız buldum doğrusu , 2 tane evi var kayınvalideyle kayınpederin ee ? gelin almak bu kadar kolay mı yahu ? otursalarmış madem eski evlerinde , kızcağıza sizin düğününüzde ev alacağız demeyi bilmişlerse , oldu da bir aksilik çıktı alamadılar madem e yeni evi versinler o halde ? Siz eskisinde oturun size sonra alırız demek de neyin nesi oluyor ? Ev - len - me tek kelimeyle evlenme bu durumda. Kabullenip evlenirsen seni daha çok ezerler. Arkadaşlar lütfen biraz objektif bakalım olaya. Allah aşkına kim ister eski eşyalı eski eve gelin gitmeyi ? Konu sahibi de şu soruları yanıtlarsa bence hepimiz daha iyi anlayabileceğiz.
Yaşlarınız kaç ?
Siz çalışıyor musunuz ?
Damat adayıyla sizin maaşlarınız ne kadar ?
Aileniz tüm bu olanlara ne cevap veriyor ?
Neden taksitle eşya alıp sonrasınra ödemeyi düşünmüyorsunuz ?
Bu şartlar altında evlenmeyi gerçekten düşünüyor musunuz ?
yaşında adama göre küçükmüş ya umarım sıkıntıların son bulur evleninceYaslarimiz 21.36
Ben isten ciktim calismami istemedi
Kendilerinin hem kac yerden kira gelirleri var hemde maaslari var.
Bakin arkadaslar kendileri herseyi alacaklarini soylediler bizim evet o kadar durumumuz yok ama onlar bunum sozunu verdiler zaten..
Annemler zaten alacakti fakat onlar istemedi.. Neyin eksikse biz aliriz dedi.
Son durum nisanlima ailemin alacagini soyledim oda asla istemedi yarin erkenden birlikte alicamizi soyledi.
İnanin durumlari yok degil tam anlatmadigim icin herkes yanlis anliyor..
Verdigi sozleri tutmadilar bizim durumumuzu biliyorlar ama verdigi sozlerde degiller..
21 yaşindasin niye evlenmek için acele ediyorsun? Hayatini karartmaYaslarimiz 21.36
Ben isten ciktim calismami istemedi
Kendilerinin hem kac yerden kira gelirleri var hemde maaslari var.
Bakin arkadaslar kendileri herseyi alacaklarini soylediler bizim evet o kadar durumumuz yok ama onlar bunum sozunu verdiler zaten..
Annemler zaten alacakti fakat onlar istemedi.. Neyin eksikse biz aliriz dedi.
Son durum nisanlima ailemin alacagini soyledim oda asla istemedi yarin erkenden birlikte alicamizi soyledi.
İnanin durumlari yok degil tam anlatmadigim icin herkes yanlis anliyor..
Verdigi sozleri tutmadilar bizim durumumuzu biliyorlar ama verdigi sozlerde degiller..
Kiz tarafi olarak butub mutfak esyalari bizde televizyon ivir zivie.Siz ne aldiniz kiz tarafi olarak
K.v eski oturdugu eve geciyoruZBen bisi anlamadım, siz k.v evine mi geçiceksiniz yoksa onun eskiden oturduğu evemi?
Bide benim bildigim yatak odasini kiz tarafi almazmi?
Ve arkadasim durumlari yok alamiyolarsa , ya beklicen yada katlancan, hem beklemiyim hemde istedigim olsun olmaz (para yoksa napsinlar yani sonucta)
Ama varda yapmiyolarsa o ayri
Bende bilmiyorum elim kolum bagli cenem baglandi resmen aileminde benimde.21 yaşindasin niye evlenmek için acele ediyorsun? Hayatini karartma
-yas farki cok, iyi dusun.K.v eski oturdugu eve geciyoruZ
Durumlari yok degil..