kayinvalidenizin yatak odasini kullanirmisiniz?

Sizi simdi hatirladim.Nisanliniza düğün için annenize kiyafet aldirmak istiyorsunuz. Valla o konuya da bakinca sen kiyafet aldirmayi dusunuyorsan o eve bir cop bile almazsin her şeyi karsi taraftan istersin o zamanda şikayet etme canim benim

Konuyu anlamak icin butn yorumlari okumak zorunda kaldim:KK70: anlam veremedigim bu kizin anasi babasi yok mu?gonulleri nasil razi geliyo kizlarini bu sekilde evlendirmeye?mecburi evlilkk mi diye dusunmeden edemedim....

kendi evinize gecmeden evlenmeseniz daha mantikli gibi geldi bana gelin almayi biliyorda bi yatak odasi alamiyorlar mi girme oyle ise kardes sende

Ben damat adayını da kayınvalideyle kayınpederi de haksız buldum doğrusu , 2 tane evi var kayınvalideyle kayınpederin ee ? gelin almak bu kadar kolay mı yahu ? otursalarmış madem eski evlerinde , kızcağıza sizin düğününüzde ev alacağız demeyi bilmişlerse , oldu da bir aksilik çıktı alamadılar madem e yeni evi versinler o halde ? Siz eskisinde oturun size sonra alırız demek de neyin nesi oluyor ? Ev - len - me tek kelimeyle evlenme bu durumda. Kabullenip evlenirsen seni daha çok ezerler. Arkadaşlar lütfen biraz objektif bakalım olaya. Allah aşkına kim ister eski eşyalı eski eve gelin gitmeyi ? Konu sahibi de şu soruları yanıtlarsa bence hepimiz daha iyi anlayabileceğiz.

Yaşlarınız kaç ?
Siz çalışıyor musunuz ?
Damat adayıyla sizin maaşlarınız ne kadar ?
Aileniz tüm bu olanlara ne cevap veriyor ?
Neden taksitle eşya alıp sonrasınra ödemeyi düşünmüyorsunuz ?
Bu şartlar altında evlenmeyi gerçekten düşünüyor musunuz ?
Yaslarimiz 21.36
Ben isten ciktim calismami istemedi
Kendilerinin hem kac yerden kira gelirleri var hemde maaslari var.
Bakin arkadaslar kendileri herseyi alacaklarini soylediler bizim evet o kadar durumumuz yok ama onlar bunum sozunu verdiler zaten..
Annemler zaten alacakti fakat onlar istemedi.. Neyin eksikse biz aliriz dedi.
Son durum nisanlima ailemin alacagini soyledim oda asla istemedi yarin erkenden birlikte alicamizi soyledi.
İnanin durumlari yok degil tam anlatmadigim icin herkes yanlis anliyor..
Verdigi sozleri tutmadilar bizim durumumuzu biliyorlar ama verdigi sozlerde degiller..

Yaslarimiz 21.36
Bakin arkadaslar kendileri herseyi alacaklarini soylediler bizim evet o kadar durumumuz yok ama onlar bunum sozunu verdiler zaten..
Son durum nisanlima ailemin alacagini soyledim oda asla istemedi yarin erkenden birlikte alicamizi soyledi.
Verdigi sozleri tutmadilar bizim durumumuzu biliyorlar ama verdigi sozlerde degiller..
yaşında adama göre küçükmüş ya umarım sıkıntıların son bulur evlenince

Yaslarimiz 21.36
21 yaşindasin niye evlenmek için acele ediyorsun? Hayatini karartma

Siz ne aldiniz kiz tarafi olarak
Kiz tarafi olarak butub mutfak esyalari bizde televizyon ivir zivie.
Biz yatak odasi alacaktik fakat istemediler.
Kendilerinin alacagini soylediler bizim durumumuz onlada gore iyi degil.
Bizim alacagimiz yataj odasini begenmezler kendi evlerideki oturma odasi sadece 30bin markaya duskun insanlar durumlari yok degil.
Ama yokmus gibi gosterildi son zamanlar.

Ben bisi anlamadım, siz k.v evine mi geçiceksiniz yoksa onun eskiden oturduğu evemi?
Bide benim bildigim yatak odasini kiz tarafi almazmi?
Ve arkadasim durumlari yok alamiyolarsa , ya beklicen yada katlancan, hem beklemiyim hemde istedigim olsun olmaz (para yoksa napsinlar yani sonucta)
Ama varda yapmiyolarsa o ayri
K.v eski oturdugu eve geciyoruZ
Durumlari yok degil..

K.v eski oturdugu eve geciyoruZ
Durumlari yok degil..
-yas farki cok, iyi dusun.
-hem durumları var hem eski ev verip hemde esya almıyorlar.
-seni baya enayi sanmis bunlar.
-artilsik yapip istemeyip uzerine almiyolar.
Ya ev isi esya isi halledilsin oyle evlen halletmiyolarsa da bitir bu isi. Adamlara bak ne yuzsuzler

Taşınırken esyalariniza zarar gelmez en azindan boyle düşünün, yeni evinizr yeni esyalarinizla gidersiniz oh miss

X