kayinvalidenizin yatak odasini kullanirmisiniz?

ev senin değil ki yatağı dert ediyosun

evlenmenin anlamı bence ayrı ev olmaktır aynı evde yaşanan evciliktir, ailenin ergen çocukları gibi olursunuz sürekli tartışma kavga gerginlik

ev senin değil ki yatağı dert ediyosun

evlenmenin anlamı bence ayrı ev olmaktır aynı evde yaşanan evciliktir, ailenin ergen çocukları gibi olursunuz sürekli tartışma kavga gerginlik
Evi eşyalariyla birlikte birakip taşinmiş kvdeler. Yeni eşya alinmiyormuş nişanlisida ne var kullansan böyle diyormuş. Birde resmi nikah kiymadan imam nikahi kiymişlar. Bu kizin ailesi nerede çok merak ettim

diger konunuda okudum.
ev eski diye niye esya almiyorsunuz anlamadim.
belliki daha cok o evde oturacaksiniz iki gune cikma ihtimaliniz yok gibi.
bi boya yaptirip yeni esyalari dizseniz basbayagi yeni olur.
residansta oturma ihtimaliniz olmadigina gore bence elinizdeki inmkanlari mantiklica degerlendirin.
yatak odasini ve bazi diger esyalarinda senin ailen almali, onlar ev almadi bizde esya almiyoruz demek direk kolaya kacmak ne yazikki.
umarim calisiyordursun bu durumda esinle beraber alin ve taksitle odeyin.
bu sekilde evlenemen cok sacma, kendine sorun ariyorsun bence.
gidip bi mobilyacidan esya begenip alman taksite baglayip kim neyi odeyecekse odetmen gerekiyor.
biraz daha silkinip kendine gelmezsen daha cok konu acarsin bunun ustune gibi geliyor.

Evi eşyalariyla birlikte birakip taşinmiş kvdeler. Yeni eşya alinmiyormuş nişanlisida ne var kullansan böyle diyormuş. Birde resmi nikah kiymadan imam nikahi kiymişlar. Bu kizin ailesi nerede çok merak ettim

amanınnn bu dediklerinden ayrı ayrı 5 bdv konusu çıkar

Nikah olayı nerede geçti akasya, kaçırmışım ben. dikkatli okumadım sanırım.
Ben konuya tam hakim olamadım açıkcası.

Nikah olayı nerede geçti akasya, kaçırmışım ben. dikkatli okumadım sanırım.
Ben konuya tam hakim olamadım açıkcası. Eski konulara bir dönüş yapayım.
Bir konu daha açmişti orda anlatmiş konu devami olduğu için kapandi konusu.

Bir konu daha açmişti orda anlatmiş konu devami olduğu için kapandi konusu.
Tamam sen deyince okudum. Orada yazmış arkadaş. Ben kolay kolay yeni eve çıkabileceklerini zannetmiyorum.
Nasıl bir evlilik hazırlığıdır bu onu da anlamadım. Çözemedim hala.

Hadi beyaz eşya mobilya geçtim de bi yatak odası en azindan alınır bence asla kabul etme baştan nasıl giderse öyle gider seni cok ezerler cok ya dugunu ertelet ya da göster dişini daha bi yatak odası almayan ev hic almaz

Ben kullandim evlendim birak yatak odasini bir tek corap dahi almadilar genctim seviyodum ses etmedim ne kadar seyi kabullendimse o kadar salak yerine koydular ben saygili aNlayisli oldukca aptal sandilar TECRUBELI BIRI OLARAK ASLA KABUL ETME BASTA NASIL BASLARSA OYLE GIDIYOR SAIN TAVUZ VERME COOOOKK EZILIRSIN 7 sene oldu cok tecrube edindim basta nasil davranirsin seni oyle kabul ederler

Simdi şöyle bir durum var. Birlikte oturulacaksa cogu kv bunu yapiyor. Evde olan esyayi yeniden alip masraf yapmaktansa olanlarin kullanılmasi uygun görülüyor.
Ama yatak olayını ilk kez duyuyorum.

Ayri eve cikacaksaniz eski esyalarin hiçbirini kabul etmeyin. Ama ayni evde kalacaksaniz mutlaka yatak odasi aldirin.
Hic durumlari yoksa 3 binlik yatak odalari da var illa gidip 8 9 binlik almalarina gerek yok.

Bu arada yatak odasini kız tarafi alir benim bildigim ama sana hicbir sey almadiklari icin siz almadiniz diye düşünüyorum. Eger ayri eve cikilacaksa aldir beyaz esyani, salon takimini, siz de yatak odasini alin.

Bunlar olmadan evlenmeyin. 10 gün kalmış hic mi konusulmadi bu konular da yeni dank etti?

Iki tarafta sorumsuz geldi bana.

E bari Bi yatak odası alınsaymış. Bu durumda sadece o bile alınabilinir yani..
Allah yardım etsin ne diyeyim.

Ben damat adayını da kayınvalideyle kayınpederi de haksız buldum doğrusu , 2 tane evi var kayınvalideyle kayınpederin ee ? gelin almak bu kadar kolay mı yahu ? otursalarmış madem eski evlerinde , kızcağıza sizin düğününüzde ev alacağız demeyi bilmişlerse , oldu da bir aksilik çıktı alamadılar madem e yeni evi versinler o halde ? Siz eskisinde oturun size sonra alırız demek de neyin nesi oluyor ? Ev - len - me tek kelimeyle evlenme bu durumda. Kabullenip evlenirsen seni daha çok ezerler. Arkadaşlar lütfen biraz objektif bakalım olaya. Allah aşkına kim ister eski eşyalı eski eve gelin gitmeyi ? Konu sahibi de şu soruları yanıtlarsa bence hepimiz daha iyi anlayabileceğiz.

Yaşlarınız kaç ?
Siz çalışıyor musunuz ?
Damat adayıyla sizin maaşlarınız ne kadar ?
Aileniz tüm bu olanlara ne cevap veriyor ?
Neden taksitle eşya alıp sonrasınra ödemeyi düşünmüyorsunuz ?
Bu şartlar altında evlenmeyi gerçekten düşünüyor musunuz ?

Kv kendisine yeni ev düzüp seni eski eve mi alacakmış

Evlenme ev eski ise eski madem eşya alacak parası var ya evi tadilat yaptır otur ya da kirada otur

Ev geçindiremeyecem adam evlenmesin kira ödeyemez bizim oğlumuz mantığını anlamam Kv para varmış kendine eşya almış sana da alsın

10 günde ev döşenir karar verin eski evde oturacaksanız bile boşalsın ev alın eşyayı mobilya perde vs eve göre olacak diye almadınız diyelim buzdolabı da mı değişik olacak eve göre

Evlenme hepsi yalan ayni evde oturturcaklar seni birde eski esyalarnda okadar.
Dügüne ertele sakin ama sakin ev olmadan nasil ailen veriyor seni

Ben bisi anlamadım, siz k.v evine mi geçiceksiniz yoksa onun eskiden oturduğu evemi?
Bide benim bildigim yatak odasini kiz tarafi almazmi?
Ve arkadasim durumlari yok alamiyolarsa , ya beklicen yada katlancan, hem beklemiyim hemde istedigim olsun olmaz (para yoksa napsinlar yani sonucta)
Ama varda yapmiyolarsa o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…