- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Evi eşyalariyla birlikte birakip taşinmiş kvdeler. Yeni eşya alinmiyormuş nişanlisida ne var kullansan böyle diyormuş. Birde resmi nikah kiymadan imam nikahi kiymişlar. Bu kizin ailesi nerede çok merak ettimev senin değil ki yatağı dert ediyosun
evlenmenin anlamı bence ayrı ev olmaktır aynı evde yaşanan evciliktir, ailenin ergen çocukları gibi olursunuz sürekli tartışma kavga gerginlik
Evi eşyalariyla birlikte birakip taşinmiş kvdeler. Yeni eşya alinmiyormuş nişanlisida ne var kullansan böyle diyormuş. Birde resmi nikah kiymadan imam nikahi kiymişlar. Bu kizin ailesi nerede çok merak ettim
Evi eşyalariyla birlikte birakip taşinmiş kvdeler. Yeni eşya alinmiyormuş nişanlisida ne var kullansan böyle diyormuş. Birde resmi nikah kiymadan imam nikahi kiymişlar. Bu kizin ailesi nerede çok merak ettim
Bir konu daha açmişti orda anlatmiş konu devami olduğu için kapandi konusu.Nikah olayı nerede geçti akasya, kaçırmışım ben.dikkatli okumadım sanırım.
Ben konuya tam hakim olamadım açıkcası. Eski konulara bir dönüş yapayım.
Tamam sen deyince okudum. Orada yazmış arkadaş. Ben kolay kolay yeni eve çıkabileceklerini zannetmiyorum.Bir konu daha açmişti orda anlatmiş konu devami olduğu için kapandi konusu.